Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אבקש לקבל מידע לגבי אמינות ומיומונות מקצועית, של מוסך הנקרא" המוסך של תמיר", הנמצא באזור תעשייה של חולון ברוחב היוצר או היוגב, ומתמחה ברכבים צרפתים בכלל ובסיטרואן BX בפרט.

האם מישהו טיפל אצלו בעבר, והאם בעל המוסך אמין, ומיומן מקצועית באיתור תקלות או" בהמצאת תקלות"?

אודה לכל מי שיוכל לתרום לי מידע בנושא, ניתן ורצוי גם בהודעה פרטית, כדי לשמור על חסיון מוסר המידע.

גם מידע שישבח ויפרגן על בעלי המוסך יתקבל בברכה.

בתצודה מראש

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ספץ ב-PSA.

תמיר הוא בעל מקצוע מאוד מאוד מקצועי ואמין, מתמחה אמיתי ברכבי PSA.

שירות ומקצועיות מעולים, יש לו גם פורום באינטרנט שבו הוא עוזר לאנשים.

ממליץ.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

המוסך שייך לתמיר יהושוע, נמצא ברחוב היוצר 20, בנאדם אמין והמחירים שלו כמו כל מוסך שמכבד את עצמו, יש לו מחשב מתקדם לאיתור תקלות, אני מכיר אותו לא מהיום והוא עובד בצורה ממש יפה, אין לי שום ספק שאם אני אחזיק עוד צרפתיה היא תהיה תחת ידיו הנאמנות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נכנסתי אליו לפני כשנתיים במקרה,אם בעיה בגולף דווקה...

התרשמתי מאוד לטובה.

אם אקנה אי פעם צרפתיה ,יטפל בה אצלו.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

תודה לשלושתכם, אכן התרשמתי שהבחור ספץ במכוניות צרפתיות, נכנסתי לאתר שלו באינטרנט, ולחוות דעת של לקוחות שלו, והתרשמתי מאד ממנו לטובה.

שאלתי נבעה , בשל לקוח פוטנציאלי שלי, שנתקע עם סיטרואן BX והרכב נגרר למוסך שלו, ובקשתי להבטיח שהוא הגיע לידים טובות.

תודה רבה לכולכם.

בברכה

צביקה

פורסם

אני עובד במקום סמוך אליו ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו

מתמחה בPSA ולא פראייר במכוניות אחרות , כל חבר שיש לי עם צרפתייה אני שולח אליו, ותמיד מקבל הכרת תודה.

אפשר לגשת אליו בראש שקט עד כמה שיצא לי להתעסק איתו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צביקה ,שלחתי לך הודעה פרטית לגביו .

בנוסף אני יכול להגיד בפומבי שהבחור אדיב מאד ובעל סבלנות רבה, והראה לי כיצד מתפקדת נאבה כששאלתי אותו לגבי בעיה שהייתה לי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

שמחתי לקרוא את מה שכתבתם ומכך אני מתחזק שאין כמו דרך היושר והאמת למרות שלפעמים היא כואבת.

ואני מתחייב להמשיך בדרך הזאת כל זמן שאני נותן את שרותיי לכם.

תודה

פורסם
שלום לכולם

שמחתי לקרוא את מה שכתבתם ומכך אני מתחזק שאין כמו דרך היושר והאמת למרות שלפעמים היא כואבת.

תודה

עדכון חם מהתנור:

אני חייב הסבר מדוע פתחתי את השרשור זה, וזאת למי תוהים ומפקפקים:

הגיע אלי מידע , מלקוח תל אביבי, שהגיע אלי לשיפוץ קרבורטור בסיטרואן BX, שניקנה כחודש לפני הגיעו אלי, אשר התלונן על תצרוכת דלק גבוהה מאד, של כ4קילומטר לליטר!!

הבחור שהוא חבר פורום חדש, אשר מסיבות השמורות עמו, מעדיף לשמור על אנונימיות, נתקע עם הרכב בלב תל אביב, ערב הגיעו אלי, מכיוון שהיה לו ביטוח גרירה, ולאחר הדרכה טלפונית, הגעתי למסקנה שאין ניצוץ, ויתכן והמודול תקול, הרכב נגרר למוסך תמיר בחולון, לאחר מידע ההבחור אמין מקצועי, ומומחה לרכבי פזו סיטרואן, בהגיעו למוסך, פירק תמיר בעצמו את המצתים, שהתגלו כרטובים בדלק, יבש אותם, והרכב סירב להתניע, לאחר בדיקת לחץ דלק, התברר שאין דלק בטנק, והלקוי נשלח להביאכ4 ליטר דלק, לאחר שהדלק הוכנס לטנק,הרכב התניע בקלות.

לאחר מספר בדיקות שתמיר הרכב לרכב, התגלו לקויים רבים, שחלקם בטיחותיים\ חלק תוקנו, וחלקם היו בעיות שילדה,

שתמיר הבהיר ללקוח, שלאור ניסיונו הרב ברכב זה, ניתן לדעת כיצד זה יתחיל, אך לא ידוע, כיצד זה יסתיים, והעלות, עלולה להגיע ליותר מעלות הרכב.

יש לציין שהרכב נקנה ממוסך, שבדיעבד התברר שהסתיר מידע מהותי, מהלקוח, שהתברר כבעייתי, ותמיר אכן צדק לאורך כל הדרך, ולמרות שהלקוח חשד בכשרים, וטען שתמיר דכא אותו, ןהוא מתלבט אםלהמשיך להשקיע ברכב, הרגעתי אותו, ובקשתי ממנו לקבל חוות דעת שנייה ממוסך נוסף.

לאחר שהרכב הגיע אלי, וראיתי מקרוב, את הבעייה, הגעתי אכן למסקנה, שתמיר צדק, ואסמכתא לכך, קיבלתי משיחה טלפונית מהלקוח, שהרכב מקרקש, מושך, ולא יציב.

תצרוכת הדלחק השתפרה כמובן, והגיעה ל9.5 בנסיעה משולבת.

היום קיבלתי טלפון מלקוח חדש, בעל פזו 405, שהחליף מנוע של ZX במכוניתו, ונתגלה בעיות בקרבורטור, הרכב

הוזמן ליום שלישי, תוך כדי שיחה מעמיקהעם הלקוח, מתברר שהמנוע הוחלף אצל........ ניחשתם נכון אצל תמיר.

לאחר שיחה ארוכה, שבה החמיא ה בעל הפזו 405, לתמיר ולא הפסיק לשבח אותו, מבלי לדעת שאני כבר שמעתי עליו, ועל שמו שהולך למרחוק, ושגם מאילת הרחוקה מגיעים אליו, והוא טען שהוא לא מחליף את תמיר בשום מוסך, בשל המקצועיות והאמינות של תמיר.

להפתעתי קיבלתי טלפון מתמיר לקראת סוף יום העבודה, שבו הודה לי תמיר, על כך שהעלתי את שמו, בפורום, ללא כוונה כלשהי, שבדיעבד רק הביאה לו פרבום חיובי, מלקוחות שלו, שמתברר שהם גם חברי פורום, זה ואנעי שמח שבעקיפין, גרמתי לו

לבקורת חיובית, שתביא בעקבותיה, בודאי לקוחות נוספים מרוצים, ואני שמח על כך שיש חלק בכך.

משיחה ארוכה ומעמיקה עם תמיר, התרשמתי מאד, מהידע שתמיר מפגין, ומהידע הרב ברכבי פזו סיטרואן, ועל הדרך שבוא בחר להשתמש בחלקי חילוף מקורייים איכותים ויקרים, ולא זולים שיביאו בעקבותיו תיקונים חוזרים, ופגיעה בשמו הטוב.

מעל גבי פורום הזה אני שולח את המלצתי , לכל בעלי פזו סיטרואן, לרשום לעצמם, כתובת חדשה, למקום אמין ומקצועי לרכב פזט סיטרואן.

את המלצתי הבאה אכתוב באוף טופיק, בהמלצות חמות על בעלי מקצוע.

בברכה

צביקה

פורסם
שלום לכולם

תודה

תמיר תתקן את החתימה, בטעות במקום "." כתבת "/".

ויש לי שאלה, האם אתה מטפל רק ברכבים צרפתיים?

פורסם

לפני כחודש בקרתי ב"מוסך של תמיר" והתרשמתי מהמוסך ומהתמחותו במכוניות פז'ו וסיטרואן ומיחסו אל הלקוחות ובדיוק כשהייתי שם ראיתי איך הוא מסביר בפרוט ללקוח על כל מה שהוא מבצע במכוניתו.

בברכה - רפי לין :-)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אחלה בחור תמיר, היתה לי בעיה עם הרכב שמוסך אחר ביצע בו לינץ, הגעתי אליו דרך האינטרנט לחוץ ועצבני,

תמיר הרגיע אותי, ייעץ לי, כיוון אותי ולבסוף אף נתן לי חלק חלופי לא זול על מנת שאבדוק אותו על הרכב שלי במוסך

בו הוא היה בתיקון, וכל זאת מבלי להכיר אותי ומבלי לדרוש תמורה או ערבון.

פורסם

בוקר טוב תמיר.!

אני אישית מבטיח לך שאם אני יתקל אישית בבעלי צרפתיות אני ידאג לשלוח אותם ישירות אילך.!

עלה והצלח

רונן

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

• תוכן חדש...