Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאוטומטית 5 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אוטומטי ו-5 דלתות ומתלבט בן כמה אופציות ואשמח לשמוע חוות דעת:

1. אם לקנות במזומן אז אני מוגבל ל-25K ש"ח אז:

1. דייהו לאנוס (שלמיטב הבנתי היא אמינה וזולה אך לא נוחה/ חזקה/ חסכונית בדלק/ בטוחה).

2. אקסנט (אם כי אני לא מבין מה ההבדל בינה לבין לבין הלאנוס חוץ מזה שהאקסנט יקרה ב-30-40%).

3. פונטו (אמרו לי שמאוד בעייתית בק"מ מתקדם כמו שאשיג בסכום שיש לי וגם: האם יש מקום לעגלת תינוק מאחורה ?)

2. אם לקחת מימון ולקנות בעד 50K בערך (מגביל אותי למגרש/ טרייד אין) אז:

1. פונטו ממודל יותר מתקדם.

2. פורד פוקוס (5 דל' אוט') יתרונות למיטב הבנתי: גיר אוט' אמין לעומת אירופאיות, בטיחות גבוהה.

3. רנו מגאן (5 דל' אוט') יתרונות למיטב הבנתי: בטיחות. חסרונות למיטב הבנתי: גיר אוט' רגיש, עלות אחזקה.

3. נוחות/ כיף נסיעה הוא שיקול משני רחוק (לצערי). חובה: אוטמטית, חמש דלתות. חשוב: עלות שוטפת נמוכה (קלקולים, חלקים, טיפולים צריכת דלק, ביטוח), בטיחות.

אשמח לשמוע כל משוב כולל הצעות למכוניות אחרות. תודה מראש.

פורסם

הלאנוס אולי יחסית אמינה אך לא נוחה, לא בטוחה ולא חסכונית בדלק.

לא ברור לי איפה תמצא פוקוס 4 או 5 דל' ב25K...

מגאן יכולה להיות אופצי טובה, נוחה ובטוחה (יחסית לרכב לא חדש).

פונטו - הדגמים עם הגיר האוטומטי הבנתי פחות מומלצות.

פורסם

בעיקרון הייתי ממליץ על פולו.

אם כי במקרה של תקלות העלות היא לא בדיוק נמוכה אבל לרוב רכבים שמראים אמינות(תלוי באקזמפלר)

כך שהעלויות מתקזזות.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

הוא ציין שהוא יכול לקחת מימון.

בתקציב של עד 50 אז כן כניראה שהפוקוס תענה לך על הדרישות או כל יפנומטית אחרת (ניסאן אלמרה, מאזדה לאנטיס,הונדה סיווק) , למרות ששם אין הרבה כאלה 5 דלתות והרוב זה 4 דלתות.

אם בכל זאת אתה לא לוקח מימון נסה לחפש סוזוקי בלאנו , קיים גם 5 דלתות , אמינה מאוד, זולה לאחזקה, לא נוחה כל כך , צפופה וגם לא הכי בטוחה .

פורסם

גיר אוטומטי שאינו יפני לרוב מתקלקל או בעל אורך חיים קצר. יש רכבים אירופאים עם גיר אוטומטי יפני אבל לא פשוט לזהות אותם ( למשל פוקוס, רכבי אופל בד"כ)

עדיף לחפש רכב עם גיר ידני , גם חסכוני וגם תימנע אפשרות למכה כספית - תיקון גיר אוטומטי.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אל תיקח דייהו בכלל, לא אמינה,לא בטוחה,לא חסכונית וישנה בתכנונה.

אני מציע לך לחפש קסרה, ישנן גם אוטומטיות אבל בתקציב של- 25K בדרך כלל תמצא ידניות (למרות שעד 50K יש אוטומטיות בשפע).

סיטרואן קסנטיה, נוחה מאוד (מניסיון אישי), רכב גדול אבל בעיה של מנוע הבנזין היא שהוא בזבזן גדול.

אם תוכל לקחת 50K אז יש c5 מודל 2002 ואפילו 2003 אבל איני בטוח לגבי האמינות מכיוון של-c5 עוד לא הגעתי ולכן אוכל לומר לך שקיימת מכונית גדולה במחיר זה.

דרך אגב גם בקסנטיה וגם ב-c5 עגלת תינוק לא תיהיה בעיה.

מקווה שעזרתי ותעדכן לגבי הבחירה שלך.

• תוכן חדש...