Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי שוב.

משחקי מילים אינם לענין כרגע.

לא משנה אם הורדת טופס מהאינטרנט או שצלצלת לבקש שישלחו לך אותו בדואר.

העיקר הוא שאין זו הפעם הראשונה שאתה משוחח איתה,

וגם אין זה כפי שכתבתי "צורך דחוף עקב רכישת רכב חדש וכד'."

צר לי עבורך על ההחלטה שזו לך הפעם האחרונה להתקשרותך למועדון, אני מקווה שזה יישתנה עם הזמן.

טעית שוב בכך שקבעת שהשתלחתי בך ללא בירור. לפני שהגבתי שוחחתי עם מזכירת המועדון,

ועברתי גם על מייל מסויים מהעבר.

אז אנא...

ביי אבי.

אבי,

אני מצטער שאני לא יכול להרפות מהעניין אבל תגובתך מקוממת מראשיתה ועד סופה.

על איזה משחק מילים אתה מדבר? הורדת הטופס מהאתר לא קשרה שום קשר ביני לבין מועדון ה-5 אלא ביטאה את הרצון שלי להבין מהם תנאי ההצטרפות למועדון ואת זה יכולתי להבין דרך הטופס. זה שאני מוריד מהאינטרנט תמונה של MG לא אומר שאני רוצה לקנות רכב כזה או תמונה של סנדי בר לא אומר... או אולי כן... בכל מקרה, הטלפון שקבלתי לפני כחודשיים ממזכירתכם נפל עלי בהפתעה גמורה, לא ציפיתי לו וגם לא רציתי אותו. הרכב שלי עדיין לא היה אספנות ולהבנתי הייתי צריך להמתין עד לתחילת השנה כדי לשנותו לאספנות.

לגבי הצורך הכן דחוף או לא דחוף. שבוע שעבר, ביטחתי בחברת הביטוח שלי ביטוח חובה בלבד לרכב. אתמול בשיחה עם חבר, הבהיר לי החבר את הצורך בביטוח צד ג' וביטוח גרירה. השתכנעתי, והבוקר התקשרתי לסוכן שלי כדי להוסיף ביטוח צד ג' וגרירה לפוליסה של הרכב. תשובתו הייתה שחברת הביטוח שאיתה הוא עובד לא מוכנה לבטח ביטוח גרירה של רכב ישן. הודתי לו וביטלתי מיידית את כל הביטוח שהיה לי על הרכב. בטלפון הבא התקשרתי למועדון ה-5 כדי לשאול האם יש סוכן שהמועדון יכול להמליץ עליו וההמשך ידוע.

לגבי ההתעמקות שלך בנושא לפני ששחררת את חרצובות עטך. התקשרת לברר עם הפקידה?, נו באמת, האם הפקידה סיפרה לך שהבחור שהתקשר היה מנומס להחריד למרות שהתשובות שקיבל היו מקוממות בהתנשאותן? מדוע לא שלחת ה"פ אלי כדי לשמוע את דעתי? אולי אם היית נוהג כך היתה נמנעת ממך המבוכה בכתיבת תגובה כל כך לא עניינית שבה אתה נאלץ לדלות מייל מסתורי מהעבר ולהשתמש בניסוח בוטה רצוף במידע שגוי שמין הסתם ניתן לך ע"י אותה פקידה.

ארז רונן

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו שאתם יודעים, לפני מספר חודשים רכשתי בשעה טובה מרצדס שנת 78. עם כניסתה של שנת 2008 מיהרתי למשרד הרישוי ועברנו את תהליך הפיכתה לרכב אספנות. מאחר וחברת הביטוח שאיתה עבדתי סרבה לבטח את המרצדס בביטוח אספנות, פניתי בצר לי למקום ששם ציפיתי לקבל תשובות לשאלותי, למועדון ה-5. להפתעתי, למרות נחמדותה של הבחורה בצידו השני של הקו היא סרבה בתוקף להפנות אותי לחברת ביטוח המבטחת רכבי אספנות וטענה ששרות זה כלול רק בחבילת הצטרפות לחבר חדש במועדון ה-5. ובכל זאת, מלמלתי במבוכה, עדיין אני בשלב החיתולים בכל הנושא הזה ועדיין לא החלטתי לאן מועדות פני, גם את טופס ההצטרפות שהורדתי מהאתר עדיין לא הספקתי למלא ולשלוח, האם לא יהיה נכון, הוספתי, לתת לי את השרות שבקשתי וע"י זה לשכנע אותי שמועדון ה-5 מעוניין לקלוט חברים חדשים בגלל שהם רוצים ולא בגלל שאין להם ברירה? לצערי כל תחנוני עלו בתוהו ולאחר 6 דקות של שיחה שבהן גזלתי את זמנה של נציגת מועדון ה-5 נאלצתי לסיים את השיחה בבושת פנים ולחפש חברת ביטוח באופן עצמאי. (2 דקות בדיוק).

ארז שלום,

ראשית תודה על מחמאותיך- אני משתדלת מאוד להיות נחמדה לכל מי שפונה למשרד גם אם אינו חבר במועדון עדיין, בתקווה שיהפוך לכזה ואני שמחה לשמוע שהרגשת זאת.

שנית- להזכירך, כשפניתי אליך באוקטובר- נובמבר בנסיון לצרף אותך לשורותינו אמרת שאין לך עניין להצטרף למועדון מפני שאינך מרוצה המתנהלות הפורום ומנהליו - האין זה כך? לא הזכרת כלל נושאים אחרים.

כשהצעתי לך להפנות את טענותיך למנהלי הפורום דרך האימייל של המועדון ובתיווכי (מבלי שנרשמת למועדון וזאת כדי לנסות לפתור את בעיותיך בפורום ולקרב אותך למועדון) אמרת שאין צורך ואתה יודע להסתדר איתם לבד והוספת גם שיש לך אופציות אחרות מלבד מועדון החמש.

כשהתקשרת היום ציינת שוב, לאחר שנזכרתי שכבר שוחחנו בעבר, שאין אתה מתכוון להצטרף למועדון אלא בכוונתך לקבל מידע שאתה סבור שמגיע לך לקבל. השבתי לך שעומדת בפניך האפשרות לפנות לפורום ולנסות לדלות מידע אם אתה מעדיף שלא להצטרף. הצעתי לך בכל זאת להגיע למפגש המועדון בשרון (הקרוב לכפר סבא, מקום מגוריך ) ולהיפגש עם הפעילים שם ולשקול את נושא החברות שוב. כמובן שתמיד ישנן 'אופציות אחרות'.

שיהיה לך ערב טוב ונפלא!

סמדר.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

סמדר תרשי לי להגיב על דבריך.

גם אם אותו בחור (לקוח פוטנציאלי לכל הדיעות) ציין שיש לו אופצויות אחרות ואינו מעונין להצטרף אליכם עדין (ואולי אפילו בגלל זה) היה שווה להשקיע בו עוד כמה דק' של שיחה ולהשאיר אצלו טעם טוב. אולי בעתיד הוא יצטרף דווקא אליכם בגלל אותו הטעם שנשאר לו מהשיחה עימך בעבר. את יכולה לראות את זה בתור טקטיקה שיווקית ומניסיון זה עובד.

מה שעשית בעצם שלא במודה זה לחזק את דעתו השלילית על המועדון ועל החברים בו.

חומר למחשבה.

י'

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אותה טקטיקה שיווקית אותה אתה מציע כאן אינה החלטה של סמדר, מזכירת המועדון ואולי אף לא של הוועד אלא של פורום רחב יותר כמו אסיפה כללית.

מה דעתך? אם תוצע הצעה באסיפה הכללית, ששירותי מועדון כאלה ואחרים, כמו מסירת מידע זה או אחר, אשר ניתן עד היום לחברי מועדון רשומים, בתשלום (מלכ"ר, עמותה ללא מטרת רווח) יינתנו מעתה לכל דורש ומבקש, היא תתקבל?

אולי כדאי לשאול את זה באסיפה הכללית ונגלה את התשובה.

אני חושב שחברים בקאנטרי-קלאב או במועדון גולף לא היו רוצים לשלם חברות לגוף בו הם חברים, אם הם היו יודעים שגם כך, שירותים אלו ניתנים לכולם ובחינם ואז, ביצה ותרנגולת, לא היה כסף בקופה לשלם לאותו גוף המספק את המידע והוא היה מתפרק...

תחשבו על זה ככה, באופן המלא ולא מנקודת הראות האינדבידואלית של "לא נתנו לי אז אני מוחה"...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נכון, חברים בקאנטרי קלאב לא יאהבו את הרעיון אבל עמותה שמשפיעה בהחלטות שלה על כלל האוכלוסיה מול הרשויות (משרד הרישוי) אולי כן צריכה לתת מענה קצת יותר טוב.

מה לעשות שנכון להיום אתם העמותה המוכרת היחידה מול הרשויות ועל כל דבר שקשור בנושא רכבי האספנות הרשויות מתיעצות איתכם ולא עם מישהו אחר.

וכבר היו מקרים בעבר של קידום אינטרסים אישים מול הרשויות במסגרת העמותה אבל זה כבר דיון אחר ולא כאן מקומו.

אל תבין אותי לא נכון, בהרבה נושאים פעלתם לטובה ועזרתם רבות לכלל ציבור בעלי רכבי האספנות.

י'

פורסם
שרשור מסוג זה עולה מידי כמה חודשים כשמישהו מקבל תשובה מאכזבת מנציג המועדון

אני אישית דיי התאכזבתי מתשובה דומה בעבר

כשמקבלים שרות טוב ותשובות עניניות אז

אתה שוקל את צעדך בחיוב וההצטרפות למועדון היא עניין של זמן

אז מה אני עושה? מנסה להסתדר לבד זאת התשובה

את האמת ששקלתי כבר לפני כשנה ויותר להצטרף למועדון

אבל מאוד התאכזבתי. אז בנתיים אני לא חבר במועדון.

ולאבי נוף אני יכול להגיד שבסיפור שלי הוא דווקה היה בסדר הזמין לבוא ולראות ולהתרשם

ולהחליט לבד

היי רנו

זכור לי ביקורך הקצר במפגשישישרון וצר לי (גם עקב השבת הנוחתת מהר בחורף) שאינך מגיע (עם בנך החמוד :-)).

אתה יודע שיש הרבה אנשים במועדון, ולכל אחד דרך וגישה משלו. אין אפשרות שכולם ידברו באותה שפה.

ארז לעיתים מגיע למפגשישישרון, ואיני חושב שיש לו תלונה על יחס לא טוב,

הגם שאינו חבר מועדון. אף אחד לא מגביל אותו, לא מפלה אותו, ואני בטוח (ועובדתית גם יודע)

שהוא מקבל את כל היחס והעזרה כאשר יש לו צורך.

נכון, זו זכות ולא חובה- בזה אני מסכים איתך

אבל כאחד שקנה רכב אספנות חדש וטרי ושעדין לא מכיר בדיוק את האפשרויות או האנשים להתיעץ איתם (עדין בחיתולים) אני חושב שדווקא גוף רשמי ומוכר כמו "מועדון החמש" אמור לעודד ולעזור ובמקביל (והדגש הוא במקביל) לצרף את החבר הטרי לכוחותיו.

סורי, אבל אותי פספסתם ולא בגלל התשלום השנתי כי אם בגלל היחס, ואני בטוח שאני לא היחיד (לצערי)

יוני, צריך להפנים כי למרות שמדובר במועדון הגדול בארץ לתחביב הנדון, עדיין הוא מועדון חברים,

מועדון חברתי , ולא מוסד ממשלתי שחייב לספק נתונים לכל דורש.

דעתי, שלא היחס הלא נאות שקיבלת (בהנחה שזה נכון) צריך לקבוע את עתיד חברותך בשנים הבאות,

אלא גם כל יתר מרכיבי ההנאה במועדון. אם אינך חושב שתהנה ממה שהמועדון מציע לך - אין לך מה לחפש בו.

אולם אם נראה לך שהוא כן מתאים לך, מבחינת החומר האנושי, העיסוק, הנושא, המפגשים, הטיולים,

העזרה לעיתים כאשר זקוקים לחלקי חילוף ועוד ועוד, הרי שיש טעם להרשם.

חבל שאירוע אחד קטן יפגע בכל שרשרת ההנאה שאתה יכול להפיק מהחברות...

לעניין תגובותיהם של אבי נוף וליאור ברוך: לא ברור לי הקשר בין שירות זה או אחר שהמועדון נותן או לא נותן,

והצורה שבה בחרה מזכירתכם להתנסח. אתם יוצרים רושם לא טוב, וחבל, כי לא נראה לי שאתם באמת כאלה

אנטיפטים כפי שזה מצטייר מאינספור שרשורים בקארזפורום. בעמל רב, רכשתם לעצמכם תדמית של חבורה

מתנשאת עם פעילות שנויה במחלוקת וחברים מסויימים עם שגעון גדלות (מקרה שנדון בהרחבה לא מזמן).

בשורה התחתונה, אני מאמין שהתשוקה לרכבים קלאסיים משותפת לכם וגם לארז. סיוע באיתור סוכן ביטוח

זה לא עבודה כ"כ קשה. תשובתכם הייתה לא לעניין, כי אין הרבה ארגונים בתחום, ואתם אמורים להוות דוגמה.

הגיע הזמן שתבינו שארגון שמכבד את עצמו צריך גם לייצג את עצמו בכבוד ולדאוג לתדמית ציבורית חיובית, אחרת

זה לא יותר מעוד "קליקה" של אנשים עם אינטרס משותף. כרגע, יחסי הציבור שלכם על הפנים. תמשיכו ככה... :???:

ו"ארז", מקווה שלמדת מהמקרה. בפעם הבאה תפנה לפורום IVC.

בתחילת תגובתך לא היה לי ברור כיצד ליאור ואני נראים לך "כאלה אנטיפטים",

אני ממש לא חושב שהתדמית שלי כל כך מתנשאת, אך ייתכן שכך אני נראה לאחר שרואה אותי.

לאחר שהגעתי לשורה האחרונה בהודעתך - הבנתי...

חבל לערב שמחה בשמחה, זה לא יוסיף לאף אחד.

אבי,

אני מצטער שאני לא יכול להרפות מהעניין אבל תגובתך מקוממת מראשיתה ועד סופה.

הבוקר התקשרתי לסוכן שלי וביטלתי מיידית את כל הביטוח שהיה לי על הרכב. בטלפון הבא התקשרתי למועדון ה-5 כדי לשאול האם יש סוכן שהמועדון יכול להמליץ עליו וההמשך ידוע.

לגבי ההתעמקות שלך בנושא לפני ששחררת את חרצובות עטך. התקשרת לברר עם הפקידה?, נו באמת, האם הפקידה סיפרה לך שהבחור שהתקשר היה מנומס להחריד למרות שהתשובות שקיבל היו מקוממות בהתנשאותן? מדוע לא שלחת ה"פ אלי כדי לשמוע את דעתי? אולי אם היית נוהג כך היתה נמנעת ממך המבוכה בכתיבת תגובה כל כך לא עניינית שבה אתה נאלץ לדלות מייל מסתורי מהעבר ולהשתמש בניסוח בוטה רצוף במידע שגוי שמין הסתם ניתן לך ע"י אותה פקידה.

התגובות שלי אינן מקוממות, הן פשוט אמיתיות, אתה יודע זאת. מה לעשות - לפעמים האמת כואבת.

עדיין לא ברור לי מדוע על המועדון להמליץ לפניך על מישהו. באמת שלא ברור לי, ואיני מנסה לומר זאת סתם.

יש הבדל עצום בין מחוייבויות המועדון לחבריו, לבין ההנאה של מפגשישי למשל, או מפגשבת בבוקר,

אשר אינם מוגדרים "רק לחברי מועדון", ואשר יכול להשתתף בהם כל אחד.

לא ארחיב על תשובת סמדר אליך, מאחר ונוכחתי כי היא התערבה בדיון וענתה.

לא שלחתי אליך ה"פ מאחר וגם אתה התחלת את השרשור ללא ששלחת אלי למשל ה"פ.

אינך יכול לדרוש מאחרים את מה שאתה אינך מקיים.

איני משתמש בשום מייל "מסתורי", וגם איני נמצא כלל במבוכה כלשהיא.

אתה נגרר שלא לצורך לכתיבה לא רצויה וחבל.

אשמח לשוחח איתך במפגשישי באופן אישי, ולנסות להבין אותך יותר,

או לחילופין לנסות להסביר לך את עמדתי ואולי בשיחת 'אחד על אחד' אתה תבין אותה.

בינתיים ערב טוב,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ארז שלום,

...

שיהיה לך ערב טוב ונפלא!

סמדר.

שלום סמדר,

זכרון זה דבר סובייקטיבי ואנשים נוטים לזכור את האמת שלהם.

הפעם הקודמת ששוחחנו הייתה לאחר שרשור ארוך של כ-90 הודעות שפתחתי ובו בקשתי לשמוע את דעתם של חברי הפורום לגבי רכב אספנות שחשבתי לקנות. חלק מהתגובות שקבלתי היו ענייניות לנושא אבל רוב התגובות התאפיינו בהתקפה חזיתית פרועה, בהאשמות על קמצנות, בילבול מוח, גרימת נזק למועדון, הפקרת ילדי וכדומה ופיותיהם של מנהלי האתר התמלאו מים. רק כשהתחלתי להגיב על ההעלבות החוזרות ונשנות בחרו המנהלים לרסן את המתפרעים ושלחו התראות, אלי.

הטלפון שלך הגיע בזמן שרק ביררתי לגבי רכב אספנות ועדיין לא הייתי בעלים של רכב כזה, כך שממילא לא היה טעם לפי הבנתי להצטרף למועדון ה-5. אני לא שולל את האפשרות שבתגובתי לטלפון ממך יריתי לכל הכיוונים. זה די מתאים לאופיי חם המזג, אבל, באותה המהירות שאני מתחמם אני גם מתקרר. מאז המקרה הספקתי להיות נוכח וכמה וכמה ממפגשי המועדון בשרון, להכיר את האנשים ולהתרשם מהמכוניות. הטלפון היום אליך למועדון לא היה מכיוון שחשבתי שמגיע לי משהו ממועדון ה-5 אלא מאינסטינקט מובנה שבניתם במשך שנים שבשאלות על רכב אספנות פונים למועדון ה-5, ולכן כגודל בציפיה כך הייתה האכזבה כשהתנת את מסירת המידע בהצטרפותי למועדון. אמרתי לך שאין לי בעיה להצטרף למועדון אבל מרצון לא תחת אילוץ. אני מניח שאילו היית מפנה אותי לסוכן ביטוח הייתי כבר חבר מועדון ה-5 מהמניין.

שיהיה גם לך ערב נפלא

ארז

ארז רונן

פורסם
ולכן כגודל בציפיה כך הייתה האכזבה כשהתנת את מסירת המידע בהצטרפותי למועדון. אמרתי לך שאין לי בעיה להצטרף למועדון אבל מרצון לא תחת אילוץ. אני מניח שאילו היית מפנה אותי לסוכן ביטוח הייתי כבר חבר מועדון ה-5 מהמניין.

ארז

וזו בדיוק היתה ההרגשה שלי אחרי השיחה עם מזכירות המועדון.

אבי, תתפלא אבל היחס הראשוני הוא הקובע בדר"כ. מה שאני זוכר היום מהמועדון זה לא בדיוק דבר חיובי ולכן אני לא אשקול אפילו חברות בארגון שכזה למרות שאני יודע שמאוד יכול להיות שאני אהנה בו.

ובעניין החומר האנושי, הוא יכול להיות ברמה גבוהה אבל בכל שיחה שיש לי עם מישהו שקצת מכיר או מתעסק בתחום הרכב והרכב אספנות בארץ כמעט כולם מגדירים את החברים בו כ"חבורה של סנובים עם האף למעלה"

פשוט חבל שזה המצב, אולי כדאי לכם להסתכל במראה קצת ולהקשיב קצת יותר לסביבה

פורסם

ארז שלום.

נכון שהנושא התקדם מתחילת השירשור ובכל זאת, עדיין לא ברור לי למה אתה חושב שמועדון החמש צריך לספק לך שירות כזה או אחר אם אתה לא חבר בו.

לפני כחדשיים הייתי גם אני באותו המצב. טלפון בהול לאישה שהיתה מול המחשב הניב דרך הפורום את ההמלצה על סוכנות מסוימת (חמדה גלאט), עוד טלפון קצר פתר את הבעייה סופית והאוטו בוטח בו ברגע.

לא עלה בדעתי להתקשר למועדון החמש, באיזו זכות אני אשתמש בשרותיהם אם אני לא חבר?

צר לי על השתלשלות, ואולי כפי שליאור אמר יש מקום בהחלטת ועד לתת מידע כזה או אחר כחלק מהשירות, יש לזה מחיר.

ועוד, מאחר ומדובר במלכ"ר ובחברים מתנדבים שנושאים בתפקידים, הדרך הנכונה לחזק אותם היא מבפנים ולא אחרת!

ולמען הסר ספק, אני עדיין לא חבר.

שיהיה ערב טוב.

קובי

פורסם
אהבתי ליטל. אבל לא כולם כמוך וכפי שאת יודעת יש גם מקרים הפוכים - למשל נהג אוטובוס שהוריד ילד שהיו חסרות לו כמה אג' בשביל הנסיעה.

תלונה לאגד היתה מורידה אותו מההגה

אני חושב שאם היה מקבל תשובה או הכוונה ,הוא היה גם מתעניין להצטרף. (אני חושב)

בעמותה כמו בפגישה הכל מתחיל מהתרשמות ראשונה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

בתחילת תגובתך לא היה לי ברור כיצד ליאור ואני נראים לך "כאלה אנטיפטים",

אני ממש לא חושב שהתדמית שלי כל כך מתנשאת, אך ייתכן שכך אני נראה לאחר שרואה אותי.

לאחר שהגעתי לשורה האחרונה בהודעתך - הבנתי...

חבל לערב שמחה בשמחה, זה לא יוסיף לאף אחד.

ערב טוב,

אבי נוף.

מר נוף, חשוב לי להבהיר כמה דברים:

1. אני לא חבר ב-IVC, לא אספן ולא מליץ יושר שלהם.

2. IVC הובא פה כאופציה נוספת, לא כאופציה עדיפה.

3. עד לאחרונה הייתם מונופול בתחום, ומונופולים מקוממים אותי מעצם היותם כאלה.

4. אחוז נכבד מההודעות בפורום נחתך ביד האומן שלכם ע"מ לחפות על התנהלותכם באותה פרשה מפורסמת.

5. למיטב זכרוני, IVC צמחו מתוככם. אני יוצא מנק' הנחה שהם חולקים את כל התכונות השליליות (והחיוביות) שלכם.

6. בהיותם מועדון צעיר יחסית, הכנסת האורחים שלהם עדיפה, בינתיים. לכן אמרתי שכדאי לפנות לשם, ולא משום סיבה אחרת.

7. אתה דווקא לא יצרת רושם שלילי, וגם לא ליאור ברוך. הכוונה בדבריי הייתה להתנהלות הציבורית של מועדון ה-5 בשלמותו.

8. אני שמח לראות שלשם שינוי אפשר לנהל דיון תרבותי ב-CF, מבלי להידרדר לתרבות שיחה לקויה, חסימות ואזהרות למיניהן.

לסיכום, אולי האיזכור שלי למועדון המקביל היה לא במקום, אבל הוא לא מוריד מחשיבותם של שאר הנקודות שהועלו בהודעה.

הייתי שמח לראות פעם תגובה עניינית לטענות שהצגתי, אולם נראה שזה ישאר בגדר שאיפה בלבד... :rolleyes:

פורסם
ארז שלום.

נכון שהנושא התקדם מתחילת השירשור ובכל זאת, עדיין לא ברור לי למה אתה חושב שמועדון החמש צריך לספק לך שירות כזה או אחר אם אתה לא חבר בו.

לפני כחדשיים הייתי גם אני באותו המצב. טלפון בהול לאישה שהיתה מול המחשב הניב דרך הפורום את ההמלצה על סוכנות מסוימת (חמדה גלאט), עוד טלפון קצר פתר את הבעייה סופית והאוטו בוטח בו ברגע.

לא עלה בדעתי להתקשר למועדון החמש, באיזו זכות אני אשתמש בשרותיהם אם אני לא חבר?

צר לי על השתלשלות, ואולי כפי שליאור אמר יש מקום בהחלטת ועד לתת מידע כזה או אחר כחלק מהשירות, יש לזה מחיר.

ועוד, מאחר ומדובר במלכ"ר ובחברים מתנדבים שנושאים בתפקידים, הדרך הנכונה לחזק אותם היא מבפנים ולא אחרת!

ולמען הסר ספק, אני עדיין לא חבר.

שיהיה ערב טוב.

קובי

לשמחתי בדיוק כשהתחלתי לנסח תגובה קבלתי ה"פ משמחת ביותר מבחינתי, כך שכל שאר הענינים הפכו להיות פחות משמעותיים.

בכל זאת בכמה מילים אגיב לתגובתך: בעניין נתינת שרות, במשך למעלה מעשר שנים עסקתי בטכנאות מחשבים יעידו מאות מלקוחותי כמה פעמים נכנסתי לרכב בשעות הלילה לאחר שעות העבודה המקובלות ונסעתי לתת שרות ללקוחות עם בעיות במחשב. מעולם לא גביתי תשלום על פתרון הבעיה במקום למרות הדלק ושעות העבודה שהשקעתי. מעולם לא גביתי תשלום על תמיכה אין סופית בכל שעות היום והלילה מהלקוחות שהיו זקוקים לעזרתי. עדיין, למרות שהחלטתי להפסיק לעסוק בתחום הזה אני עדיין עונה ותומך בכל מי שמתקשר אלי וזקוק לעזרתי כמובן ללא תמורה ושכר.

ולמה אני נוהג כך?, מאחר ואותו אדם שפנה אלי היה זקוק לעזרה ואני הייתי שם בשבילו. הוא לא היה צריך להיות במועדון החברים שלי כדי לקבל את עזרתי. זו הסיבה שכל כך התאכזבתי מהתגובה שקבלתי ממועדון ה-5.

דרך אגב, גם אני קבלתי מחבר את הטלפון של חמדה.

ערב טוב גם לך

ארז

ארז רונן

פורסם

זכרון זה דבר סובייקטיבי ואנשים נוטים לזכור את האמת שלהם.

נכון, ואתה זוכר כרגע את האמת שלך. זה עדיין לא אומר שהיא האמת האבסולוטית. לדעתי לא.

הפעם הקודמת ששוחחנו הייתה לאחר שרשור ארוך של כ-90 הודעות שפתחתי ובו בקשתי לשמוע את דעתם של חברי הפורום לגבי רכב אספנות שחשבתי לקנות. חלק מהתגובות שקבלתי היו ענייניות לנושא אבל רוב התגובות התאפיינו בהתקפה חזיתית פרועה, בהאשמות על קמצנות, בילבול מוח, גרימת נזק למועדון, הפקרת ילדי וכדומה ופיותיהם של מנהלי האתר התמלאו מים. רק כשהתחלתי להגיב על ההעלבות החוזרות ונשנות בחרו המנהלים לרסן את המתפרעים ושלחו התראות, אלי.

ראשית, נא לדייק בפרטים - כאשר אתה "הורדת טופס הרשמה", אתה למעשה שלחת פניית-התעניינות דרך האתר שלנו למזכירות מועדון החמש. אולי לא הבנת מה עשית, אבל זה מה שקרה בפועל. מזכירת המועדון פנתה אליך בטלפון כתגובה לפנייתך אלינו דרך האתר, והרישומים הרלוונטיים נמצאים על הדיסק של המחשב... הסיבה שנתת למזכירה לחוסר רצונך להרשם למועדון לא היתה קשורה לעובדה שלא היה לך רכב אספנות, אלא לכך שהיו לך טענות נגד מנהלי הפורום הזה. תחסוך לי את הצורך לצטט כאן את הטקסט הבוטה שכתבת כנגד משתמש אחר בפורום, ושבעטיו קיבלת התראה. זה רק יגרום לך מבוכה נוספת. אגב - הצלחת לשרוף פיוז לא רק למנהלי פורום אספנות שהם לכאורה "עושי דברו של מועדון החמש", אלא גם למנהלים הראשיים של קארספורום. הערה כללית - מדיניות הניהול ב"קארספורום" בכלל, ובפורום אספנות שהוא חלק מקארספורום, אינה נושא לדיון פומבי - קרא שוב את כלל מס' 1 של קארספורום. חרגתי מהכללים ועניתי לך על כך כדי שלפחות הציבור לא יוטעה ע"י מה שאתה כותב, אבל התייחסות נוספת שלך לסוגיה הזו (של ניהול הפורום) תימחק.

אני לא שולל את האפשרות שבתגובתי לטלפון ממך יריתי לכל הכיוונים. זה די מתאים לאופיי חם המזג, אבל, באותה המהירות שאני מתחמם אני גם מתקרר.

את האופי הזה כבר ראינו כאן בסגנון ההודעות שלך בפורום - אותן הודעות שנאלצנו לצנזר.

לעצם העניין - מזכירת המועדון ופעילי המועדון משקיעים לעיתים שעות רבות בסיוע לאנשים שעדיין אינם חברי מועדון, בדיוק מהטעם שהוזכר כאן קודם - "שלח לחמך על פני המים". ברוב המקרים, כאשר יש רצון טוב של כל המעורבים, זה נגמר ב"חברות" תרתי-משמע - גם במועדון, וגם חברות אישית. אבל - יש מקרים שבהם ברור לנו שהזמן הזה מושקע לשווא, והוא ע"ח הזמן אותו אנחנו מחוייבים להשקיע לטובת חברי המועדון הרשומים - אלו שעוזרים לעמותה הזו לממן את הפעילות שלה. ההתנהלות שלך בפניה הקודמת אלינו רמזה בצורה ברורה על כך שאנחנו כנראה נבזבז את זמנה היקר של מזכירת המועדון, והשירשור הזה רק חיזק זאת.

מכיוון שנמאס לי לנסות ולהוכיח שאני לא סנוב אליטיסט, אני אנסה גישה הפוכה - כן, אני חבר מועדון החמש, סנוב ואליטיסט - משום שאני רוצה שבמועדון שאני חבר בו יהיו אנשים עם נימוס, כוונות טובות ורספקט לעבודה שהושקעה, מושקעת, ועוד תושקע ע"י המועדון הזה לטובת החברים בו, וגם לטובת חובבי רכב קלאסי אחרים שנהנים מההשגים שלו כ"טרמפיסטים". מי שזה לא נראה לו יכול להסתדר מצויין לבד, או עם אלטרנטיבות אחרות שקיימות (שכוללות גם פורומים אחרים), ולחסוך לו ולנו את אי-הנעימות ההדדית. אפשר גם סתם להנות משפע המידע שנמצא כאן בפורום, שזמין לכל חובבי הרכב בארץ באשר-הם. רק כתזכורת, זהו אותו פורום שמנוהל ע"י מועדון החמש האליטיסטי...

שיהיה לך בהצלחה עם המרצדס, והנאה רבה בתחביב האספנות.

קובי

דובר מועדון החמש ומנהל פורום אספנות

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני רוצה שבמועדון שאני חבר בו יהיו אנשים עם נימוס, כוונות טובות ורספקט לעבודה שהושקעה, מושקעת, ועוד תושקע ע"י המועדון הזה לטובת החברים בו, וגם לטובת חובבי רכב קלאסי אחרים שנהנים מההשגים שלו כ"טרמפיסטים". מי שזה לא נראה לו יכול להסתדר מצויין לבד, או עם אלטרנטיבות אחרות שקיימות (שכוללות גם פורומים אחרים), ולחסוך לו ולי את אי-הנעימות ההדדית. אפשר גם סתם להנות משפע המידע שנמצא כאן בפורום, שזמין לכל חובבי הרכב בארץ באשר-הם. סתם כתזכורת, זהו אותו פורום שמנוהל ע"י מועדון החמש האליטיסטי...

שיהיה לך בהצלחה עם המרצדס, והנאה רבה בתחביב האספנות.

קובי

דובר מועדון החמש ומנהל פורום אספנות

עכשיו הוא יעשה פרנציפים ודווקא ילך ויירשם למועדון החמש...

פורסם

לארז

בוש אני ונכלם על מה שקרה ויותר מכך על תגובות חברי למועדון החמש הנכתבות כאן.

אני אמנם חבר מועדון אך בשום פנים ואופן אינני נושא בתפקיד כזה או אחר בו.

נקעה נפשי מההתנהגות המתוארת בשרשור זה, ולכן, למרות שאינני צד בעיניין ואני מיצג את עצמי בלבד

הריני להביע את התנצלותי על התנהגות חלק מהחברים במועדון.

דומה הדבר בעיני ל"קומץ אוהדי בית"ר ירושלים" שמקלקלים את שמם של כלל האוהדים.

יובל ששון

חבר מועדון מס' 13006

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...