Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת מיני ואן (?) יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חיפשתי קצת בפורום וראיתי הרבה דיבורים על מאזדה 5 ו 307 סטיישן, לצערי אני חושב שהן לא יתאימו לי.

אז ככה, אני מחפש רכב יד שניה בתקציב של עד 80K, הרכב מיועד לאימי שדורשת רכב עם מושב יחסית גבוה (בקרינה הנוכחית יושבים ממש בריצפה), שיהיה עם הרבה מרחב בין הראש לגג ושלא יהיה ענק מבחינה חיצונית. אני אישית ישר דימיינתי מינואן שעונה בול על התיאור.

הדרישות משאר המשפחה, אנחנו משפחת 5 נפשות כשאימי הכי נמוכה (175) וכל השאר 185+ כך שצריך מרחב פנים ל 5 אנשים בריאים, למרות שאני לא רואה הרבה נסיעות משותפות של כל המשפחה ביחד (והטויוטה קרינה מספיקה לנו מבחינת גודל) אז אולי על המרחב פנים אפשר להיתפשר.

שאר הדרישות? כמו כל ישראלי קלאסי: שיהיה חזק אבל חסכוני שיהיה אמין ושנתון מתקדם אבל זול. :?

בעקרון המאזדה 5 ניראית ממש תפורה אבל לצערנו יקרה בכמה עשרות.

אז מה אתם אומרים?

תודה מראש לעונים,

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

כתב gkeeper:

כמו כל ישראלי קלאסי: שיהיה חזק אבל חסכוני שיהיה אמין ושנתון מתקדם אבל זול. :???:

קשה לענות על כל הדרישות כולל דרישה של מיניואן.

חומר למחשבה:

מאזדה פרמסי מנוע 2000 מודל 2004 בתקציב (קדמה ל מזדה 5 אבל רק עם חמישה מושבים) -אמינה אבל לא מאוד מרווחת ונדירה.

רנו סניק מנוע 1600 שנת 2005 או עם מנוע 2000 שנת 2004 - נוחה, מרווחת אבל לגבי אמינות יש סימן שאלה (במיוחד גיר אוטומטי).

סיטרואן פיקסו- נוחה ,מרווחת כמו רנו, מחיר מחירון נמוך אבל גם כאן גיר אוטומטי נחשב לבעיתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי הצעה קצת מוזרה אבל - קנגו אוטומט.

גבוהה מהפרייבט, די נוחה ומרווחת (מקום לראש שלי ושלך ביחד), מנוע 1.6 בנזין די נמרץ.

הרכב גם לא גדול ומסיבי מדי.

בתקציב זה את יכול למצוא אחת מהשנתונים המתקדמים ביותר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הפיקאסו היא הבחירה המתבקשת. בסה"כ התגלתה כמכונית אמינה מאוד, בניגוד אולי לתדמית, נוחיות מופלגת, ויותר מרווחת מבפנים מהסניק. נסו למצוא את הדגם המפואר עם 2000 סמ"ק.

פורסם

תודה לעונים,

נעשה נסיעת מבחן על הסניק והפיקאסו ופשוט נחליט.

אגב, מתי עשו לפיקאסו מתיחת פנים?? ראיתי אתמול ברחוב אחת מדהימה (ביחס למיניואן :?)! סביר להניח שהיא בטח 2008 הא?

מתן

פורסם

כנראה שראית את הC4 פיקסו החדשה. בתקציב שלך "תסתפק" בפיקסו הקודמת, שבנויה על הפלטפורמה של הקסארה, עם מרווח גלגלים נדיב (276!). אגב, לדעתי הישיבה בפיקסו (הישנה) מאחור, עדיפה על זו של הסניק, בעיקר בשל מרווח ברכיים גדול יותר משמעותית.

פורסם
כנראה שראית את הC4 פיקסו החדשה. בתקציב שלך "תסתפק" בפיקסו הקודמת, שבנויה על הפלטפורמה של הקסארה, עם מרווח גלגלים נדיב (276!). אגב, לדעתי הישיבה בפיקסו (הישנה) מאחור, עדיפה על זו של הסניק, בעיקר בשל מרווח ברכיים גדול יותר משמעותית.

רגע, הפקאסו החדשה היא בעצם C4? ז"א בלוחות לחפש C4? או פיקאסו?

באיזו שנה הן עברו את המתיחה הזו? השנה?

פורסם

לידיעתך, לא מדובר כאן על החלפת דגם - הC4 פיקסו היא רכב גדול יותר, בן 7 מקומות (המקביל לרנו גרנד-סניק ולא לסניק "הרגיל"), וקסארה-פיקסו הוא בן 5 מקומות. במקור, תכננו בצרפת להמשיך ולייצר את שניהם במקביל. אני לא יודע מה קורה שם, אבל לארץ היבואן מביא רק את ה C4-פיקסו הגדול, החל מ 2008.

• תוכן חדש...