Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם באירופה עסקינן, השבוע מישהו שגר ברומניה אמר לי שכל המכוניות שם הם ללא שריטה אחת!

איך זה יכול להיות!? זה נכון?

Polo 2012

פורסם
אם באירופה עסקינן, השבוע מישהו שגר ברומניה אמר לי שכל המכוניות שם הם ללא שריטה אחת!

איך זה יכול להיות!? זה נכון?

תגיד לחבר שלך שיקנה משקפיים. זה לא בדיוק המצב שם, נכון ללפני 4 חודשים עת הייתי שם בביקור מולדת.

פורסם
תשאל את פיית השיניים, היא תענה לך.

צר לי להיות הראשון, כנראה, שמבשר לך זאת, אבל פיית השיניים לא קיימת והיא רק סיפור מהאגדות.

נ.ב

אל תגרום לי לספר לך גם את האמת המרה על ה-WWF.

פורסם
צר לי להיות הראשון, כנראה, שמבשר לך זאת, אבל פיית השיניים לא קיימת והיא רק סיפור מהאגדות.

נ.ב

אל תגרום לי לספר לך גם את האמת המרה על ה-WWF.

וזה נאמר ע"י מי שמזדהה בשם של דמות מציאותית ביותר

אירית

פורסם

פעם ב-WWF עוד היו שחקנים משכנעים. ז"א, עדיין ידעת שזה לא אמיתי,

אבל זה לא כל כך הפריע. מתצפית מקרית בזוועות שמועלות מדי פעם

ב-YOUTUBE, גם את זה אין היום. אם משחקים ב"כאילו",

לפחות תעשו את זה טוב!

UFC RULEZ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
פעם ב-WWF עוד היו שחקנים משכנעים. ז"א, עדיין ידעת שזה לא אמיתי,

אבל זה לא כל כך הפריע. מתצפית מקרית בזוועות שמועלות מדי פעם

ב-YOUTUBE, גם את זה אין היום. אם משחקים ב"כאילו",

לפחות תעשו את זה טוב!

UFC RULEZ.

הם לא היו משכנעים ,היית ילד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה צודק, כנראה.

בכל מקרה, די מהר גיליתי (אז) את הבושידו,

כך שהתקופה המביכה הזאת שייכת לעבר. 8)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
WWF לא אמיתי?

זאת אומרת שכל השחקנים שאני מעריץ הם שקרנים?

החיים שלי הם שקר אחד גדול!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

:lol:

תוסיף לזה שהג'אסטי שלך לא באמת סוגרת 120 וכאשר אתה על 100, אתה בעצם על 80 ועכשיו נראה איך אתה מרגיש :evil:

• תוכן חדש...