Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוהצ לקנות רמקולים לג'אסטי שלי,אז תעזרו לי בבקשה:

מערכת קיימת:KenWood KDC-4023 משו כזה...השם לא מדוייק אלב המספר כן.

ישנה אפשרות לקחת את המערכת ששמתי באוטו של ההורים שעליו אני גם נוסע והיא:Pioneer DEH-2950

שתיהן 50 על 4 למי שזה חשוב לו.

אני רוצה להבין,מה זה RMS הבנתישזה קשור לוואט משו באיכות,לא מובן בדיוק.

אני רוצה לדעת גם מה זה הטווח תדרים שרשום לי בHz או משו כזה.

הניצולת שהיא בDB וגם יש משו WAY יעני במספרים 3-4-5-6 אנערף...

אז אני רוצה להבין מה כל דבר אומר,ומה אני אמור לחפש.

חבר שלי יש לו דייהטסו שרייד.הוא שם 2 רמקולים 6 על 9 אחוריים 350 וואט נראלי ב250 שקל.המערכת שלו 45 על 4 ישנה לא משו ושומעים יפה.אני לא מחפש להפציץ תעיר,אלא לשמוע להגביה לשמוע קצת באסים ולשמוע סבבה....לא כמו קדנס והכל,אבל לשמוע סבבה.שאפשר להגביע ולשמוע בכיף בלי חירחורים.אז אצלו שמעתי סבבה לגמריי.

אז אני מחפש הצעות,קדמיים אני לא שם כי יש אפשרות רק ל3 וחצי אינץ' או ל-4 שהם מותקנים בעוונתה.אבל זה רמקולים קטנים שלא יתנו לי תכלס שומדבר!...סתם בזבוז כסף

אני מגתייס עוד חודשיים ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדיי,אולי בעתיד במגבר בעוד חודש בערך.

מה גם שאי מקבל 2 רמקולים עגולים 5.2 אינץ' או 6 וחצי אינץ' לא זוכר של בלופוינט משו כזה..חברה גרמנית הבנתי והבנתי שהם איכותיים.

מה אתם מציעים?

ובבקשה תענו לי על המפרט של הרמקולים שאני חייב הסבר

ומה רע ברמקולים שנחשבים מבחינת המפרט טובים ...אבל הם מחברות כמו פירלס?דומבוס?ר אנד וואי?די-מקס ועוד ועוד...

תודה לכולם

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

אני מחר נסוע כבר להביא,מישהו יכול לעזור לי בבקשה ממכם

Justy For Ever

פורסם
אני רוהצ לקנות רמקולים לג'אסטי שלי,אז תעזרו לי בבקשה:

מערכת קיימת:KenWood KDC-4023 משו כזה...השם לא מדוייק אלב המספר כן.

ישנה אפשרות לקחת את המערכת ששמתי באוטו של ההורים שעליו אני גם נוסע והיא:Pioneer DEH-2950

שתיהן 50 על 4 למי שזה חשוב לו.

אני רוצה להבין,מה זה RMS הבנתישזה קשור לוואט משו באיכות,לא מובן בדיוק. (זה ההספק האמיתי שהרמוקל שלך יכול לעמוד בו או לחילופין ההספק האמיתי שהמערכת שלך יכולה להוציא.)

אני רוצה לדעת גם מה זה הטווח תדרים שרשום לי בHz או משו כזה. (תדר נמוך זה באס, תדר גבוה זה יותר אופרה וכאלה)

הניצולת שהיא בDB וגם יש משו WAY יעני במספרים 3-4-5-6 אנערף... (WAY הכוונה כמה אלמנטים יש ברמקול (כמה רמקולים קטנים יש על הרמקול), כולמר באס זה WAY1 צלילים גבוהים זה WAY2 וכו', ככל שיש יותר WAY אז הצליל ישמע לך יותר טבעי כי הוא לא ימרח)

(DB זה נצילות הרמקול, ככל שהיא יותר גבוה תוכל לשמוע יותר חזק מאותה המערכת)

אז אני רוצה להבין מה כל דבר אומר,ומה אני אמור לחפש.

חבר שלי יש לו דייהטסו שרייד.הוא שם 2 רמקולים 6 על 9 אחוריים 350 וואט נראלי ב250 שקל.המערכת שלו 45 על 4 ישנה לא משו ושומעים יפה.אני לא מחפש להפציץ תעיר,אלא לשמוע להגביה לשמוע קצת באסים ולשמוע סבבה....לא כמו קדנס והכל,אבל לשמוע סבבה.שאפשר להגביע ולשמוע בכיף בלי חירחורים.אז אצלו שמעתי סבבה לגמריי.

אז אני מחפש הצעות,קדמיים אני לא שם כי יש אפשרות רק ל3 וחצי אינץ' או ל-4 שהם מותקנים בעוונתה.אבל זה רמקולים קטנים שלא יתנו לי תכלס שומדבר!...סתם בזבוז כסף

אני מגתייס עוד חודשיים ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדיי,אולי בעתיד במגבר בעוד חודש בערך.

מה גם שאי מקבל 2 רמקולים עגולים 5.2 אינץ' או 6 וחצי אינץ' לא זוכר של בלופוינט משו כזה..חברה גרמנית הבנתי והבנתי שהם איכותיים.

מה אתם מציעים?

ובבקשה תענו לי על המפרט של הרמקולים שאני חייב הסבר

ומה רע ברמקולים שנחשבים מבחינת המפרט טובים ...אבל הם מחברות כמו פירלס?דומבוס?ר אנד וואי?די-מקס ועוד ועוד...

תודה לכולם

א. אמינות

ב.חברה גדולה תתן לך את הנתונים האמיתיים ולא סיפורי סבתא)

בהצלחה

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה על ההסבר המפורט,הבנתי קצת אבל שאתה אומר גבוה ונמוך,אני רוצה לדעת מה זה אורמ גבוה ונמוך מבחינת הטווח תדרים,ומבחינת הניצולת של הDB מה באמת לחפש.

והRMS שאמרת שזה מה שבאמת הרמקול יכול לנצל,איך אני יודע מה טוב ומה פחות טוב,בחברות אמינות כמוש אמרת.

Justy For Ever

פורסם

במקרה שלך ,שהמערכת היא יחסית פשוטה, הכי חשוב לך שהDB יהיה כמה שיותר גבוה.

השאר, זה כבר ליותר מתקדמים. במקרה שלך אין חשיבות כל כך לRMS כי המערכת מוגברת ע"י הרדיו.

מאיזה אזור אתה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...