Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מופנת לבעלי ידע בחשמל רכב.

במיני ריליי 5 חוטים עם צבע שונה ,מישהו יכול להגיד לי מהו כל צבע =לרגל בממסר רגיל?

פורסם

אין צבעים אחידים לחוטי רכב.

בכל רכב יש צבעים שונים לחוטים שונים וברכב אחד יכולים להיות כמה וכמה ממסרים (ריליים) ולכול אחד חוטים עם צבעים אחרים.

באיזה מכונית מדובר ושנת ייצור ובאיזה ממסר (ריליי)?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

1. כול ייצרן רכב מסמן את החיווט בצבע שונה לכן תשובה מדוייקת לא תקבל.

2. מיני ריילי היא הגדרה רחבה. צלם את הריילי ואני הסביר לך.

3. באיזה מערכת מותקן הממסר ?

ראה צילום והסבר מהיר:

רגל 87 ו-87A משמשים למיתוג 2 עומסים שונים או מצבים שונים לדוגמא, מאוורר בעל שתי מהירויות.

רגל 30 משותפת.

רגל 85 ו-86 חיבור לסליל של הממסר (הפיקוד של הממסר).

untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

איך לעבוד עם הממסר אני יודע ,פשוט יש לי מיני ריליי שמגיע עם 5 חוטים בצבעים שונים אבל לא רשום את מיספר הרגל ,לא על החוט ולא על הגב של ה"ממסר"הצבעים הם(צהוב,כחול,ירוק,שחור,אדום)

פורסם

1. תמיד קיים סימון על גבי הממסר.

2. חבר מד רציפות ותזהה את הרגלים. או חבר מתח של 9 או 12 וולט לרגלים וברגע שתשמע קליק תדע שאלו הרגלים של הסליל.

לאחר מכן חבר את מד הרציפות (כאשר מקור המתח עדיין מחובר) לשאר הרגלים ובקלות תוכל לזהות איזה רגל משותפת ואיזה רגל היא להפעלת הצרכן.

פורסם

אין לי איך לשרטט לך אז אני יסביר לך ונקווה שנבין אחד את השני.

תחזיק את המיני ריליי כששלושת החוטים כלפייך ולמטה.

הרגל האמצעית והתחתונה יותר הינה רגל 30(הכניסה)

שתי הצמודות אלה הן הסליל 85,86

העליונה ימנית היא ה87A (N.C)

עליונה שמאלית 87 N.O

מקווה שעזרתי

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

ראיתי מרק ידידי אך השואל מדבר על מיני ריליי

והרגלים שם שונות.

בכבוד.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

ידידי היקר,

בתשובתי הראשונה ביקשתי צילום של הממסר וכמו שכתבתי קיימים מספר דגמים של מיני ריילי ולכן תשובתי היא כללית.

לפותח האשכול קבל עוד דוגמאות:

1.JPG

2.JPG

פורסם
1. תמיד קיים סימון על גבי הממסר.

.

כמעט תמיד. נתקלתי בסוגי ממסרים עם שום סימון עליהם (נכון, לא תקין, אבל זה לא מה שיעצור אותי :lol: ).

מרק, מהיכן הורדת את דפי המפרט עבור הממסרים הנ"ל?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז,

קיים תקן בין לאומי המגדיר את הבדיקות והסימון של הממסר והייצרנים חייבים לעמוד בו.

ממסר שאין עליו פרטים מזהים כנראה הגיע ממקור עלום שם או סיני. ממסרים של חברות גרמניות כמו HELLA תמיד תמצא סימון עליהם.

זה נכון לגבי פיוזים שלאחרונה מיובאים מסין ועל גבי האריזה אין שום תקן מחייב ולכן מכון התקנים הישראלי לא מאשר מוצר ללא תו תקן לפיוזים. (כן תתפלא לי היה מקרה כזה).

מאיפה הורדתי את דפי הנתונים אתה שואל ? אני לא זוכר זה קיים אצלי כבר כ-5 שנים.

היום רוב הייצרנים עברו לקטלוגים אלקטרונים ולא קבצי PDF וניתן להוריד רק דף מסויים מהאתר.

אם תרצה אני אשלח לך את הקטלוג של HELLA המכיל את כול הממסרים ומספרים הקטלוגים שלהם למייל.

ניתן להשיג כמעט את כול מוצרי HELLA אצל גל אור בת"א.

פורסם

נתקלת איפשהו במושג

after-run relay ?

אני אמתין בציפיה למייל ממך.

גל אור בת"א זה סבבה , אבל אני בת"א באותה תדירות שבה אני מבקר באילת (כלומר, בכלל לא, אא"כ יש מילואים :wink: )

תודה רבה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...