Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיג'ו 205


easyrider0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מצאתי כמה דגמים שניראים שמורים של פיג'ו 205 אחת מודל 94 ואחת מודל 89 ,מישהו אמר לי שה205 בשנתונים הנמוכים יותר הרבה יורת אמינים מאשר ה205 החדשים יותר האם זה נכון?

האם זה הוא רכב אמין במידה וטופל כרואי?

איך אני יכול לבדוק שהמנוע אכן טופל כהלכה?

העם הקילומטרז/ של 199,000 ק"מ אמור להזהיר אותי כלומר האם יש טיפול גדול שעושים כאשר הרכב עובר את המספר הזה?

האם יש חשש להחלפת מנוע ? וכמהמ נוע כזה יכול לשרוד?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

 

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

קודם כל - חיפוש. הנושא של ה205 נטחן כאן בפורום לא אחת.

 

לגבי אמינות - אני בכלל לא בטוח שהמודלים הישנים אמינים יותר. הקרבורטור בעייתי והבלוק מאלומיניום, מה שמגביר את הסיכוי לסדק בבלוק. מה גם שתא הנוסעים ממש לא מבריק במודלים של שנות ה80 ותחילת ה90.

 

אגב, באזור ה200K צפויה פריצה של הראש מנוע או אטם ראש. מן קטע כזה של מנועי הTU, כל 100K בערך צריך לעשות ראש מנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקרבורטור אמין מאד, אתה יכול לנסוע עשרות אלפי ק"מ בלי לדעת בכלל מה זה קרבורטור.

לגבי בלוק אלומיניום, אני חושב שגם בחדשים הוא מאלומיניום.

 

ראש מנוע לא הולך בכל 205 כל 100 אלף ק"מ, לפחות לא באחת שלא נסעו עליה כאילו היא רכב מירוץ.

 

סך הכל עגלה זקנה ,לא צריך לעשות ממנה יותר ממה שהיא, סע רגוע והראש יגיע אפילו אחרי 170 אלף.

פנתר אבל לא ורוד

×
×
  • תוכן חדש...