Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyo ProxesTpt מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

JINK האקסלטו יקרים בטירוף , רצו ממני 750 ש"ח על צמיג אחד פה באיזור שלי .

SANTIAGO אני לא חושב שאני יסע מהצפון עד ירושלים לקנות צמיג , רחוק לי מידי.

מה לגבי הצמיגים של פירלי ראיתי P6000P יש במידה שלי? מה העלות? ואיך הצמיג בכללי?

ראיתי גם את הגודייר האקסלנס איך הם?

יש משהו טוב אולי לקומוהו? היום ראיתי משווק שלהם שיש לו פנצר'יה (לא נכנסתי ) יש להם משהו טוב אולי?

מה כבר ביקשתי לקנות צמיג ספורטיבי נורמלי? למה כל כך קשה להשיג בארץ משהו נורמלי בלי שיצא לך הנשמה

פורסם

C-drive לא ממש ספורטיבים. S-drive אין במידה.

קשה, קשה...

ה-direzza הם אופציה טובה. נסה לחפש אותם.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

טוב כל החיפושים אחר צמיג נורמלי לא הובילו לכלום.

מה שנשאר לי זה

Toyo ProxesTpt

או הגודיר היידרה גריפ

מה עדיף מבין שתי אלה?

T1R אין במידה

SP 9000 אין בכלל

פרוקסס 4 גם אין

אקסלנס אין

מישלן פיילוט יש אבל יקר מידי

פורסם

כשאתה אומר אין, זה אין בפנצ'ריות שליד הבית שלך או שאין בכלל במידה?

אני לצורך העניין, במקומך הייתי נוסע לחיפה למשל כדי לשים צמיגים טובים. (אם יש שם פנצ'ריות נורמליות)

בשביל לנסוע להתקין את הTOYO על שני הרכבים אצל היבואן, נסעתי מנתניה לראש העין , נסיעה לא קצרה.

אבל בהחלט היה שווה את זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוסיף קצת מהסיפור שלי.

יש לנו (לי ,לך , ובערך לכל מי שרוצה לקנות צמיגים והוא לא חברת השכרה/ליסינג/נהג מונית וכדומה, בלי להעליב אף אחד) עסק עם חבורה של מטומטמים. ראה מדוע:

כצרכן ותיק ומנוסה (8 שנים עם הרכב הנ"ל) לצמיגים ספורטיביים באותה המידה הארורה כמו שלך , התחלתי את החיפושים כחודשיים לפני הטסט. הגעתי לעסק ידוע באיזור המרכז , בוא נקרא לו בשם אנטון לצורך העניין. היות ואנטון נחשב לעסק גדול , סביר להניח שיהיה מקושר היטב לכל היבואנים ויקבל שירות טוב מהסוכנים שלו.

-פאוזה-

להלן כל מה שאני מכיר שמיוצר במידה הזו (ולא בהכרח מיובא. סליחה. סביר להניח שלא מיובא.)

Dunlop SP9000,Direzza Z1,Direzza DZ101,Toyo T1R,Yokohama S-Drive

אלו בדירוג UHP\MHP , ולא All-season.

-חזרה לאנטון-

בהתחלה רציתי SP9000 היות והיו לי בעבר והייתי מרוצה מאוד. טלפון לסוכן של דנלופ העלה שאין , ואולי יוכלו למצוא לי רביעייה בת שנתיים וחצי (!) , מה שמבחינת אנטון לא היווה שום בעיה (ולי אין צורך בסחורה פג תוקף. בכל מקרה , גם את זה לא היה לו).

סיכמנו שאחזור אחרי שבועיים לראות מה התעדכן. חזרתי לאחר שבועיים, אין כל חדש. נאמר לאנטון בטלפון שיש משלוח של SP9000 שיגיע עוד חודשיים. (ולך תדע מה יגיע שם). ו-DZ101 אין.

בשרשור אחר (זה שקישרתי מקודם) קיבלתי המלצה מחבר פורום שקנה באותו השבוע DZ101 טריים בירושלים. התקשרתי לבעל העסק יום אחרי לברר , ומה הוא עונה לי? : "הצמיגים שלך כבר כאן , הזמנתי אתמול". וכפי שאמרתי , נסעתי במיוחד , ובאמת חיכו לי שם רביעיית DZ101 טריים , במחיר מצוין (1900 ש"ח כולל הכל). אגב , שירות מצוין , המלצות למי שירצה בכיף.

מה אנו אמורים להבין מהסיפור הזה? שהיבואן של דנלופ בארץ לא מקצועי? שהסוכן של אנטון חרטטן , והסוכן הירושלמי לא? הרי שניהם עובדים על אותו המלאי.

בפעם הבאה ,עוד כמה שנים , אני שוקל ברצינות להיכנס לכאב הראש החד פעמי של להעלות מידה ל-16 באופן חוקי , ולהיפטר מהבעיה.

עכשיו אתה מבין למה נסעתי לירושלים? :)

פורסם
כשאתה אומר אין, זה אין בפנצ'ריות שליד הבית שלך או שאין בכלל במידה?

אני לצורך העניין, במקומך הייתי נוסע לחיפה למשל כדי לשים צמיגים טובים. (אם יש שם פנצ'ריות נורמליות)

בשביל לנסוע להתקין את הTOYO על שני הרכבים אצל היבואן, נסעתי מנתניה לראש העין , נסיעה לא קצרה.

אבל בהחלט היה שווה את זה.

אייל , הלכתי לאחת הפנצריות הכי גדולות באיזור (אם לא הגדולה ביותר), הוא אמר לי שאין לו בעייה להביא לי כל צמיג מכל חברה כל עוד יש במלאי לידי הוא התקשר ליבואנים של הצמיגים האלה ונמסר לו שאין .

פורסם

לדעתי, או שתלך על המישלן היקר והטוב, או שתייבא מחו"ל ע"פ החברות האלו, או שתעבור ל 16" כבר עכשיו, לפני שאתה קונה שוב צמיגי 15"

דרך אגב, בלינק שצרפתי, הדנלופ Z1 מדורג אקסטרים פרפורמנס, עם TRED של 200 :shock:, אם יש במידה שלך, שווה לחטוף מיד

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
לדעתי, או שתלך על המישלן היקר והטוב, או שתייבא מחו"ל ע"פ החברות האלו, או שתעבור ל 16" כבר עכשיו, לפני שאתה קונה שוב צמיגי 15"

דרך אגב, בלינק שצרפתי, הדנלופ Z1 מדורג אקסטרים פרפורמנס, עם TRED של 200 :shock:, אם יש במידה שלך, שווה לחטוף מיד

ליאור

ליבא מחו"ל ניראה לי סיפור יקר מידי וגם צריך לחכות יותר מידי זמן .

הדנלופ האלה ניראם טוב לפי הנתונים שלהם , אבל TRED של 200? מזה חצי סליקס כבר לא? בכל מיקרה לא בא לי להחליף כל חודשים צמיגים עם כזאת רמת שחיקה אני בספק כמה זמן הם יחזיקו.

לעבור מידה ל-16 כנ"ל צריך להחליף רבעיית גאנט'ים ולהביא 4 צמיגים סיפור יקר מאוד מאוד

פורסם

TW של 200 זה מה שהיה על ה F1 בגרסת ה GS-D2, סתם לשם השוואה.

לא משהו חריג, וממש לא קרוב אפילו לסליקס.

אם נחזור לנושא השרשור, בכל אופן... התקנתי באחד הרכבים בבית TPT לא מזמן, להלן הרשמים:

אחיזה טובה, יותר טובה מפאלקן 512 שהיו על הרכב לפני זה, אבל הם היו כבר בני שנתיים + כך שזו לא השוואה נכונה במיוחד.

מה שהכי אבל הכי מפריע לי בצמיג הנ"ל, היא דופן רכה.

הדבר גורם לנדנוד מסוים בעת התקרבות למגבלות,

מה שטוב אולי וצפוי יותר בנסיעה רגילה של נהג בלי צרכים מיוחדים, אבל מציק מאוד בנסיעה ספורטיבית.

לדעתי, אם בצמיג "התנהג" חשקה נפשך, הטויו הנ"ל אינם מה שאתה צריך.

אני יודע שבהחלפה הבאה אני לא אקנה אותם שוב, למרות האחיזה האולי עדיפה, והמחיר המשתלם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי TRED 200, כמו שכתבתי ואמרו לך, זה לא נורא, עדיף לגמור צמיג בגלל שחיקה מאשר בגלל גיל.

אני נוסע על TRED 200 (פירלי P_ZERO ROSSO) ומבסוט עד הגג, בקיצור, אם תמצא את הZ1 האלו בארץ, קח.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...