Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מפאנל: פיוניר 5900ib

סאב: Soundstream Tarantula 12" - T4-12 900rms

הסאב עם התיבה המקורית של הסאונד סטרים

מגבר:boss c650 4 ערוצים כל ערוץ 100 למי שלא מכיר

מגבר שני: soundstream ega900d יחסית ישן אבל מאוד חזק

רמקולים אחורים 6.9 SOUNDSTREAM sst

קומפננט:morel hybrid ovation 6.5

קבל 1.6 פארד

חיווט כבלים של 2 גייג כל הרכב

הרכב שמותקן זה פג'ו 205

אני שילמתי על המערכת 13000 האם זה מחיר סביר?

רציתי לדעת מחירים של כל אחד מהרכיבים שציינתי פה חוץ מהקבל שזה לא כל כך מעניין

פורסם

הפאנל , תלוי איפה אתה קונה , מחירו נע בין 1000 ל 1800 ש"ח .

הסאב נגיד ומחירו 3 אלף וזה בהגזמות מטורפות .

המגבר בוס 1400 ש"ח .

המגבר השני אין לי מושג .

הרמקולים האחוריים , שוב מחירם נע בין ... 1000 ש"ח ל 1700 ש"ח .

המורל 2500 ש"ח .

הקבל נגיד 800 ש"ח .

החיווט , נגיד והוא איכותי , 600 ש"ח , שוב בהגזמות .

יוצא לך סה"כ 7000 ומשהו , נגיד ואני אגזים והמגבר soundstream יעלה 3000 , יוצא לך פלוס מינוס 10,500 ש"ח .

נגיד והוא לקח על עבודה 3000 אם שילמת על הפאנל 1000 ועל ה 6 על 9 1000 ...

יוצא מחיר שפוי , בערך ...

פעם הבאה תתיעץ , כי שילמת מחיר מגוחך בשביל רכיבים לא משהו בכלל וסט אפ שבור .

מגבר בוס חרא ביחס למחירו , הסאב לא שווה כלום , ה6 על 9 הורסים את הבמה ולא נחוצים בכלל , והפאנל הזה שווה לזרוק לפח .

בתכל"ס המורל הייבריד , זה כל מה שנחוץ פה , היית חוסך הרבה על מגבר 2 ערוצים חזק יותר וזורק את ה6 על 9 לפח , כי 100 RMS ( שאני בטוח שזה פחות ) לא ממש נותנים להייבריד את המיץ , ועוד של בוס ... והיית חוסך על סאב נורמאלי

לא מבין את האנשים שרשומים לאתר הזה והולכים ומבצעים עסקאות שהופכות את המתקינים התחמנים לעשירים , למה לא לשאול "איך" הסט הזה לפני שאני קונה אותו ?

אני רואה שכל ההודעות שלך הן מפורום שיפורים ( איך לשפר את ה 205 שלי וכדומה ) מכן אני אניח שאתה בן 18 פלוס מינוס , וזאת ההודעה הראשונה שלך בפורום זה , לפעם הבאה תתיעץ לפני .

אני בטוח שזה נשמע מצויין , אבל שוב בחצי מחיר הייתי עושה עבודה טובה יותר , ואני לא מבין למה צריך סאב של 900 RMS לאוטו קטן כזה , שלא לדבר על חוסר איטום ובאלגן שלם , חבל על הכסף של אמא .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טעות בחישוב יצא לי הכל 9500-10000

הסאב והמגבר באו מרכב תצוגה כמובן

עם הרכבה קומלפט לרכב,אל תשכחו שיש לי בניה מקדימה בקומפננט המקורי 5.15 עכשיו יש 6.5

עוד משהו אני לא יכול עם רק הבמה הקידמית הייתי חייב סט אחורי אני מאוד מרוצה מאיך ששומעים במערכת פשוט שמעתי מחירים של בן אדם והייתי בשוק שהוא אומר לי

המורל מוכרים אותם ב1200 נשמע די הזוי לא הדגם הייבריד?אני שילמתי עליהם 2400 שקל!

מה רע בסאב שיש לי היה לי jbl 1260 והיה חלש לי מדי,הסאונד סטרים לפי דעתי סאב מדהים ומאוד עצבני

הזמן לא מאוחר ואפשר להחליף את הבוסס השאלה לאיזה מגבר..?

זה סאב שלישי שלי כבר היה לי קיקר ,jbl ואת זה עכשיו

פורסם

בטח הזוי , 1200 זה דוטק ברוב המקומות .

הייבריד זה 2500 .

ברור שיהיה לך בעיות במה , כי יש לך הייבריד מקדימה על 100 RMS ( של BOSS ) , ללא איטום ... וסאב של 900 RMS לא מדוייק בשיט 2 מטר מאחורה , ה 6 על 9 זה לא הפתרון למרות שאני מבין איך הוא יכול "לעזור" , הפתרון הוא איטום , מגבר טוב יותר , וסאב נורמאלי יותר .

עריכה : מגבר 4 ערוצים בטווח של 1500 ש"ח ? במקומך הייתי מוכר את המגבר 4 ערוצים וקונה 2 , מוכר את ה 6 על 9 , אוטם את הדלתות , ומביא מגבר חזק של 2 ערוצים מיד שניה משהו 150 RMS לערוץ , מה רע בסאב " הוא לא מדוייק בשיט והוא חזק מדיי , מה שהורס לך את המוזיקה , מה שגרם לך לחשוב ב 6 על 9 יהיה פתרון למשוך את הבאס קדימה .

יש לך את ה Image Dynemics IDMAX במסגרת התקציב , שהוא הסאב הכי טוב שתקבל אם אתה אוהב את הטעם שלו .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תוכל להמליץ לי על מגבר שתי ערוצים בסכום של 2000-1500?

ברור שהסאב זה הבחירה שלי אני אוהב שהוא חזק ונותן חוץ מזה אני יכול תמיד להגביל אותו

ולא הבנתי מה רע בפיוניר...?

המחיר אבל נורמלי לפי מה שרשמתי?10000

פורסם

נורמאלי פלוס מינוס , בעיקר מינוס .

אתה יכול להגביל אותו בכל שתזרוק אותו מהחלון , כי סאבים של SOUNDSTREAM זה בלינג בלינג ולא GO GO .

תבדוק מגברים ביד שניה , יש אופציות טובות , במסגרת התקציב הזה אתה יכול להביא מגבר מצויין 2 ערוצים כמו JL , זטק ( אם תמצא :) ) ורבים וטובים שמחיר השוק שלהם עומד על 3 אלף ויותר , לקנות מגברים יד שניה זאת עיסקה טובה כי למגברים אין בלאי אמיתי והם יכולים לעבוד 50 שנה .

אני לדוגמא קניתי Xetec שני ערוצים שמוציא 125 RMS אמיתיים באיכות מטורפת ב 1000 ש"ח בלבד .

בגישור הוא מוציא קרוב ל 400 RMS , כי זה מגבר גרמני איכותי , ולא זבל סיני .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...