Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל לא ענית על החידה..:shock:

מן הסתם ההסבר שלי לא מדוייק, אבל אני רוצה להחכים.:roll:

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

במנוע קר הצתה מוקדמת.

העשרת דלק באופן בסיסי דורשת יותר זמן לשרוף את כמות הדלק ולכן הצתה תקודם כדי לאפשר לכמות הדלק העשירות להשרף במלואן, למנוע לעבוד יציב ופחות זיהום אויר. עם התחמות המנוע הקידום ילך וירד.

פורסם

לדניאל הזמיר מכלא 6 שלום רב!

לא ציינת האם הקידום בסרק שהוא סטטי, האם הוא מתאחר , או מקדם, לפי הצורך,ברכבים בעלי הזרקה ממוחשבת, וחיישן הצתה או נקישות,או גם ברכבי קרבורטור, מכיוון שברכבי קרבורטור, במצערת סגורה, תת הלחץ השורר בדיאפרגמת המפלג אחראי לקידום בסרק, במידה והוא תקין, וההצתה לא אמורה להשתנות כלל, האם אני צודק?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מדבר על רכבים בעלי בקרת מנוע (והצתה) ממוחשבת, גם לדגמי קרבורטור למינהם ניתן למצוא צינורות וואקום למפלג שעוברים דרך TVS מתגים תרמיים של וואקום כדי למנוע איחור הצתה בזמן חימום מנוע. (מפלג עם דיאפרמה כפולה) במפלג רגיל בעל דיאפרגמה אחת, אין בעייה כי עליית הסל"ד בזמן פעולת המשנק מקדמת את ההצתה (קידום ע" משקולות)

• תוכן חדש...