Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שינויים בלוח השנה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא התחלנו את עונת 2008, בעצם עונת 2007 בראלי רק הסתיימה וה-FIA פירסמו היום את השינויים שיערכו בלוח השנה המוטורי לקראת עונת 2009 בראלי ומעבר לכך.

 

עונת הראלי קוצרה ל-12 מרוצים בלבד ולא רק זה אלא שכל ראלי יערך פעם בשנתיים...מה שיתן אופציה ליותר מרוצי ראלי להיות חלק מאליפות העולם.

עונת 2009 לדוגמא תתחיל באירלנד בפברואר ומי שיוצא מהמשוואה באותה שנה הוא ראלי מונטה-קרלו הקשיש והטוב שיעדר לראשונה מזה שנים רבות.

מבחינתו הישראלים - קפריסין חוזר במרץ 2009 וירדן יערך ב-2008 ושוב ב-2010, כמו גם ראלי טורקיה.

מרוצים חדשים שמופיעים בסבב יהיו בבולגריה וברוסיה וגם בפולין.

 

הרעיון היה להוזיל עלויות לקבוצות בעצם צמצום העונה ומצד שני לתת חשיפה לארועים חדשים שלא היו נכנסים לסב בשום דרך אחרת .

 

אז מה אתם אומרים ? טוב או לא ?

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני בעד גיוון המסלולים, פחות אוהב את צמצום המירוצים.

רוצים אקשן :) כל הזמן!

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני בעד גיוון המסלולים, פחות אוהב את צמצום המירוצים.

רוצים אקשן :) כל הזמן!

 

100% איתך

 

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לואב והאספלט :

 

צמצמו את כמות מרוצי האספלט בכל עונה ל-2.

המרוצים שהיו נצחונות בטוחים של לואב בכל עונה, ותמיד היו 3-4, תלוי איך לוקחים את מונטה-קרלו ומה מזג האויר שם.

בעונת 2009 יהיו רק אירלנד וספרד ובעונת 2010 גרמניה וצרפת.

כמו כן צמצום העונה משאיר פחות מרווח לטעויות והשנה לואב עשה כמות של טעויות כמו שלא עשה כל הקריירה שלו...

 

אז הכל אמור להיות יותר צמוד ומותח אבל לפני כן יש לנו את 2008 שנפתחת כבר בסוף ינואר

מיד לאחר שיסתיים הדאקאר.

 

אגב- דעתי האישית ...אני לא אוהב שינויים ורוצה לראות את העונה הקלאסית הרגילה , ממש כמו שארצ'י באנקר בזמנו אהב להגיע הביתה לכורסא שלו בזוית הנכונה ועם הכוס שתייה הרגילה, קבועה ככה אני רוצה את עונת הראלי - מתחילה במונטה-קרלו, עוברת לשבדיה , אקרופוליס הוא חובה , פינלנד...מישהו מעלה על דעתו אליפות עולם בלי פינלנד ? ניו-זילנד ואוסטרליה כצמד.

קורסיקה ? איך אפשר לעשות אליפות עולם בשנה שאין בה את הראלי המדהים הזה או בן-זוגו הקאטלוני (זוכרים את הדונאטס של פניצי באמצע בסטייג' ? ) וקינוח האליפות חייב להיות בבריטניה , גשם, ערפל ובוץ , ככה גדלתי , על ראלי כזה , לא רוצה שינויים.

רוצים לשנות , לגוון , להוסיף ?

בבקשה . יש עשרה או שמונה מרוצים שהם MUST ולהם תצרפו ברוטציה את השאר.

קפריסין, עם כל האהבה שלנו הישראלים אליו זכה למיליון ביקורות רעות על הארגון והאיטיות שהדימיון שלו לטורקיה ויוון- הוא לא חייב להיות באליפות.

יפאן...? כן, היצרנים דורשים וכסף זה שם המשחק אז אין ברירה , וגרמניה הוא ראלי מעולה .

אבל - פולין ובולגריה ...? נו באמת , יש להם מרוצי ראלי מדהימים, באמת , תחפשו ב-יוטיוב , כבר שנים שהם מחזיקים את אליפות אירופה בראלי (כן יש חיה כזו) למה צריכים אותם באליפות העולם ? או ראלי באינדונזיה ?

אין מספיק יצרנים אז מנסים לשמור על אטרקטיביות בעזרת שינויים בלוח השנה , מצטער אבל אותי זה לא קונה .

אקשן ? אני לא חושב שהיה חסר לנו אקשן בשנים האחרונות, ראלי תמיד מספק אקשן , גם אם לפעמים מתעלמים מלוח התוצאות.

 

 

דובי

 

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני בעד השינויי!

כמה שיותר גיוון

כמה שפחות מרוצים שחוזרים על עצמם, משמע יתרון לנהגים פחות מנוסים על אותם סטייג'ים פעם אחר פעם!

יותר משמעות של הנווט!

אפשרות לפרטיים מקומיים להתבלט!

לדעתי 12 מרוצים בשנה זה מספיק, למרות שמצד אחד זה מקל על הקבוצות ה"עניות" אבל מצד שני זה משאיר יותר זמן למבחנים ופיתוח אצל הקבוצות ה"עשירות"...

 

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

×
×
  • תוכן חדש...