Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, וערב טוב לכולם.

אני דיי "חדש" בפורום הזה,אבל אני גולש בו הרבה,מתעניין משכיל וכד' ממש פורום מצוין!! ולעניין עצמו

היום, אני ואבי נסענו בכביש אילון דרום כאשר נסענו כ קמש.(היו פקקים)50-60

משאית סטטה מהנתיב שלה ונכנסה בנו.ה** **** ברח לא השאיר פרטים ולא כלום.

התוצאה: קיבלנו מכה בכנף האחורית של הרכב,ליד מכסה הדלק (הפח נכנס פנימה) גם ירד קצת הטמבון+שפשוף רציני ועוד שריטות באזור המכה

עכשיו עד שנדבר עם הביטוח, לעשות השתתפות עצמית וכל הדברים האלה אני מחפש פחח טוב באזור המרכז(אני גר בחולון)

שיעשה עבודה טובה מישו מכיר? אולי רפי לין יעזור במציאת מקום?

עוד דבר עכשיו שעושים פניה דיי מהירה שומעים רעשים מהחלק האחורי איפה שהמכה(מכיון הסרן) ושעושים פניה איטית לא שומעים שום דבר.

יכול להיות שהסרן נפגע? איפה בודקים מה מו מי?האם יש חשש לפגיעה בשלדה?

תודה לכולם מראש

פורסם

לא הספקתם לרשום מספר רכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לצערי הרבה לא הספקתי לקחת את מספר הרכב,הבן אדם פשוט ברח לנו, כביש מהיר תוך שניה הוא נעלם לנו:-(

צביקה מזאת אומרת?מצטער, אני ממש לא מבין בדברים האלה. מה הפרוצדורה כאן?

תודה על התגובות:arrow:

פורסם

באיזה ביטוח הרכב מבוטח.

מקיף?

חובה?

חובה+ג?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז במקרה הכי גרוע - אתה משלם השתתפות עצמית.

ההמלצה שלי היא על "אבי בר" בראשון לציון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ממליץ על מוסך "יוסי צמח" מול קניון איילון בר"ג.

מה שתשלם לביטוח זה השתתפות עצמית+כינון, השאלה אם זה שווה לך.

תבדוק כמה עולה תיקון בלי לערב את הביטוח, וכמה עולה עם עירוב הביטוח (אם אין הפרש גדול חבל לערב את הביטוח, זה סתם נרשם ובחידוש הביטוח פעם הבאה תשלם תוספת לביטוח עקב עבר תאונות/תביעות)

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

תודה רבה לכולם באמת שאתם אחלה:-)

מרב טמטומי, שחכתי שגם האוטו מבוטח בביטוח צד ג'.

עכשיו, שיש לי ביטוח חובה +צד ג'+מקיף התמונה משתנה או שלא?

האם עדיין כדאי לי לברר במקום שהומלצו פה לפני שאני מערב את הביטוח?

וקונדסון-איפה הוא נמצא בראשון בדיוק?

ותגידו מישו יודע משהו בנוגע לרעשים שבאים מאזור המכה? אני רק מפחד שהסרן התעקם או משו=\

תודה רבה לכולם!!

פורסם

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אוקיי,תודה רבה לכם!

נברר את עניין המוסכים נבדוק מה כדאי איפה וכד'

אני ממש מודה לכם על זה!.

עכשיו עם עניין הרעשים קיים חשש לפגיעה בסרן?שעושים פניה נגיד באיזה 30-40 קמש מגיעים רעשים מאזור המכה.

שעושים פניה איטית כ10-20 קמש לא שומעים כלל מה יכולה להיות הבעיה? התסכלתי באזור שם, הפח לא נוגע בגלגל.

יכול להיות שישתחרר משו? התעקם?

פורסם

אני לא מבין למה אתה מחכה.

צור קשר עם סוכן הביטוח שלך, שישלח לך שמאי להערכת הנזק ותתחיל לקבל הצעות מחיר. מוסכים כמו אבי בר ויוסי צמח אולי עושים עבודה טובה, אבל לא תמיד תוכל לשכנע את השמאי שהמחיר שהם מבקשים בעבור העבודה הוא המחיר שצריך לשלם.

בקיצור, תתקשר לסוכן שלך. אל תתקן שום דבר לפני ששמאי של הביטוח רואה את הרכב אחרת אתה עלול לשלם הכל מהכיס שלך.

ולגבי הרעש - יכול להיות שיש פגיעה בשלדה או בסרן האחורי או בשד יודע מה. יכול גם להיות שסתם השתחרר בורג בגלגל והבעיה לא רצינית בכלל. שוב, צור קשר עם השמאי של הביטוח כדי לוודא שאין ירידת ערך לרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יתכן ומשהו ניפגע בסרן, אל תיסע במצב הזה עד שלא יגיע שמאי ויעריך את הנזק תגיד לו שיש רעשים שיקח את זה בחשבון.

אולי משהו רציני נפגע לפעמים מכה קטנה יכולה ליגרום לנזק רציני.

• תוכן חדש...