Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה אני פותח את השרשור הזה, אבל סתם חוויה כלכלית שעברה עליי בשבועות האחרונים -

בחודשים האחרונים העבודה תקתקה כמו שעון. קליינטורה בקצב מטורף.

הייתי במרחק צעד מלמכור את הג'יפ למרות החיבור הנפשי הכבד שיש לי אליו ולרדת לישיבה נמוכה במכונית הרבה יותר ספורטיבית ממנו.

החלטתי שעדיין לא, עוד קצת ..

אז שחרור ומכירת חלק מהמניות לטובת מכונית חדשה התעכבו טיפה והחלטתי קודם 'ליישר קו' כמו שאומרים לשאר הדברים הסובבים אותי.

סגרתי את המשרד לתקופה של שבועיים שלושה, סגור לשיפוצים. קודם כל שהמרחב עבודה שלי יסודר מחדש.

הבית עם החברה גם כן משופץ קלות. פה ושם קצת רהיטים חדשים ואיזה LCD שאיך שהוא יצא שאני קונה משהו שלא יראה פראייר ליד מסך בבית הקולנוע האיזורי. :|

אז נרגעתי טיפה, בזבזתי הרבה כסף וסיפקתי את עצמי ע"י בזבוז מטורף. לא יכול לחיות בידיעה ששוכב כסף שאני לא עושה איתו משהו ובסופו של דבר אני הופך את זה כמו תמיד לניירות ערך.

אני לא רעב ללחם תודה לאל. אבל אני לא רוטשילד, ביקור בתחנת הדלק היום זעזע אותי לראות כמה אני משלם לפול טנק אחרי ההתייקרות העצומה של הדיזל.

יש לי הרגל מגונה להנחית רגל כבדה על הגז כשהרמזור הופך לירוק. אני אוהב את ההרגשה של ההדבקות למושב בנסיעה.

בדלק אני לא הכי חסכן שבעולם אפשר להגיד..

כנ"ל ה3 ליטר טורבו דיזל ששוכן לו מתחת למכסה המנוע, אבל מחיר הדלק היום כבר ניהיה למשפיע גדול מבחינה כלכלית, זה מטורף לשלם כל כך הרבה כסף לליטר דלק. אני נוסע הרבה עם האוטו, בחישוב מהיר אחרי התדלוק נדהמתי שבקצב הזה אני מבזבז סכום לא קטן כל חודש על... דלק!

אז מה עושים? תחבורה ציבורית לא באה בחשבון. הניידות שלי עם הרכב חשובה לי מאוד וליהיות תלויי בשעות מסויימות של אוטובוס זה מטריף אותי!

לא נתפס לי לבזבז כ"כ הרבה כסף על סולר בסה"כ. זה כבר יותר מידי מוגזם.

מה עושים נהגי המוניות? מבזבזים אלפי שקלים בחודש על תחנת דלק וככל שהדלק עולה ההכנסה שלהם יורדת?

זה יגמר? יעלה עוד? ירד? למה המחיר כל כך גבוה?

ואיזו עוד אופציה נותרת לי חוץ מתחבורה ציבורית כדי לחסוך בהוצאות הנסיעה?

GS300.

פורסם
ה3 ליטר טורבו דיזל

תתחיל בזה שלא תיסע ב-3 ליטר טורבו דיזל.

אני לפעמים לא מבין אנשים, יש לך מנוע טורבו 3 ליטר, ואתה מתפלא שהוא צורך המון דלק?! אפילו שהוא דיזל, אז מה?

זה כמו שאני ייקנה מרצדס במיליון שקל ויתפלא שהביטוח יקר, אפילו שאני גר בשכונה טובה.

אופציה נוספת היא תיסע פחות, תשלם פחות על דלק.

פורסם

או 2 גלגלים לעבודה וג'יפ לכיף בסופ"ש או - להצתמצם לרכב שלא בולע את כל העולם ואת אשתו כשאתה לוחץ על הגז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

או להתקמבן עם נהג\חברת מוניות, על X נסיעות בחודש, עבור Y שקלים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחרי הרבה מאוד נסיונות חישוב ובדיקות, הפתרון:

רכב לסופ"ש/ערבים כשצריך לנסוע עם החברה או רחוק.

ביום יום קטנוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יתן לך פוש הרבה יותר חזק מהדיזל ..

וחיסכון פי 10 :)

אה.. והנאה.. שאין בדיזל ...

ושקט .. שגם אותו אין בדיזל .. (רק אם תרצה)

וסכנות שאין בדיזל (או במכונית בכלל)

וגשם (כי חורף)

פורסם
כל זה נכון עד ההחלקה הראשונה...

נהפוך הוא, החלקות נותנות זריקת אדרנלין רצינית, במייוחד כשזה קורה בכביש סואן,

ואתה מצליח להתחמק מפגיעת רכב חולף ברגע האחרון.

8)...Let the good times roll

פורסם

אז ככה ..

shellcase

או 2 גלגלים לעבודה וג'יפ לכיף בסופ"ש

אור .ס.

ביום יום קטנוע.

שניר 106

2 גלגלים !

והתשובה כבר כאן

כל זה נכון עד ההחלקה הראשונה...

או אם תרצו

וסכנות שאין בדיזל (או במכונית בכלל)

וגשם (כי חורף)

תודה בכל מקרה על העיצות,

אבל לרדת מכלי רכב חזק, גדול מאוד ובטוח כמו מרכבה 2 אל טוסטוס 50\125 סמ"ק קטן, מרעיש, הכי לא בטיחותי שיש בעולם, ירטיב לי את הצורה בחורף עם גשם ואני אצטרך להתמודד עם הסכנה של הנהג האידיוט שלא יתן לי זכות ככלי רכב וידחוף אותי לשוליים כדי לעקוף בפס לבן בהזדמנות הראשונה.

הניידות שלי עם הרכב מתבטאת בנסיעות בין עירוניות קצרות וארוכות, ולפעמים גם 3-4 פעמים ביום אז 2 גלגלים לא נתפס בהיגיון.

מונית? יעלה כפליים. גם הוא משלם על הדלק לא? + הוא צריך להוציא מזה רווח כלשהו.

1.4 בנזין? 4.1 נשמע לי יותר אקטואלי ועם מגדש הרי זה משובח.

אין סיכויי שאני רוכש רכב נוסף, כי אם כן זה יהיה רק טרנטה במחיר זול והספיקו לי כמה חודשים טובים עם פחית שימורים יפנית בתקופת הלימודים.

שטויות, אני אמנע מלחיצות מופרזות על דוושת הדלק ונסיעות מיותרות עד כמה שאפשר.

תודה לכולם, שבוע טוב. ויטלי בלי א'.

GS300.

פורסם

אני דווקא תומך ברעיון של מעבר לאופנוע.

הסיבה שעד היום לא יישמתי אותו היא שכיום אני יכול לנסוע לעבודה שלי חינם אין כסף, לכן אני מעדיף בשלב זה לחסוך את הכסף הזה, וכאשר החגיגה תיגמר (בעוד כמה שנים) וזה יתחיל לעלות לי כסף, ארכוש את הווספה המיוחלת.

בינתיים, עם הרכב אני לא מעז להתקרב לעבודה (מרכז ת"א), אלא רק בימים בהם אני עובד משמרת ערב, בהם אין לי כל דרך אחרת להגיע הביתה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...