Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנינו יודעים מה אתה רוצה באמת... אז למה אתה מחכה? :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הפעם לא :roll:

השרשור היה פתוח אצלי כשאביעד היה אחרון המגיבים, לא ראיתי את הודעתך משום שכאשר הגבתי - זה קפץ מיידית לעמוד מס' 2.

התכוונתי למה שויטלי (בלי א') רוצה, אבל עדיין לא הגיע לכדי שלמות עם ההחלטה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אל דאגה, אני עוד אגשים את הפנטזיה הרטובה. זה מה שבטוח, מכאן והלאה זה רק עניין של זמן.

מה גם שלפי מה שידוע לי, זה לא בדיוק ה-צעד לחיסכון בדלק.

GS300.

פורסם

בוא נעשה את זה ככה;

אתה משתמש בג'יפ? יורד לשטח? או שזה רק לעלות על מדרכות?

אני לא בא לרדת עליך ,חלילה, אבל אחזקה של ג'יפ עם כמה שהוא בטוח(אלא אם כן זה ניסאן קשקאי אני בספק, ג'יפים לא נוטים להיות בטוחים למרות הסטיגמה)היא יקרה גם בביטוח דלק וטיפולים. אני מציע לך בתור התחלה לעבור לרכב קטן יותר אם זה משפחתי או מנהלים עם הוצאות יותר קטנות באחזקה ודלק.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אני משתמש בג'יפ מן הסתם זה כן.

יורד לשטח? פחות ממה שהייתי עושה.

סטיגמה? אני לא כלכך בטוח. מספיק לך לשבת במושב הנהג ממול כל אוטו משפחתי ממוצע, פתאום אתה מבין שגם בתאונה חזיתית, הכי גרוע שיכות לקרות לך מולו, זה פגיעה ברגליים וגם זה אני בספק אם אפשרי בכלל, כנ"ל פגיעה מהצד. לא מדובר עדיין על כריות אוויר ולא כלום.

להחליף אותו? רק ברכב ספורט!

מאז שהרכב נגע בכבישי הארץ בפעם הראשונה הוא בבעלותינו.. אבא שלי קנה רכב חדש ואני ירשתי את הג'יפ.

הוא נותן לי כמעט כל מה שאני צריך מרכב, רק עם הרבה יותר כוח וגם זה כי הוא לא סטנדרטי במיוחד אבל אני לא נכנס לזה.

נוחות נסיעה, ביטוח זול *יחסית* , אמינות שלא תיאמן ונסיעה בראש שקט שאני ברכב בטוח נקודה. חוץ מזה שאני קשור לרכב קצת יותר מידי.

אז יש צריכת דלק גבוהה מהממוצע? שתיהיה. אני נהנה מהרכב, הוא מספק את הצרכים שלי ולזה- אין מה לעשות, יש מחיר.

GS300.

פורסם

אז אתה קצת סותר את עצמך.

נתחיל מזה שאמנם בתאונה לך יהיה בטוח, אבל חבל על מי שנכנס בך. אומנם זה טוב אם ג'יפ אחר יכנס בך(ובמקרה ההפוך- קרוב משפחה נכנס עם הלנד קרוזר בטרופר מאחור, כל הטרופר התכווץ)

גם בתאונה חזיתית עם רכב מודרני אתה אמור לצאת שלם, אומנם זה לא כמו בג'יפ,אבל בג'יפ גרמת יותר נזק לאוטו שממולך .

בקשר להוצאות-

אתה אומר שלסיפוק הצרכים שלך יש מחיר, אז למה פתחת את השרשור הזה?

אתן לך דוגמא.

אבא שלי ג'יפאי וותיק, שכל הזמן שאני זוכר אותו נהג רק בג'יפים(וגם טייל איתם בכל סופ"ש) בגלל אילוצים כלכליים הוא נאלץ למכור את הקוראנדו כי האחזקה שלו היא לא כמו אחזקה של טויוטה קארינה, הן מבחינת הדלק והן מבחינת ההוצאות על טיפולים (פה הולך מיסב, פה הולך לוקר של ה4X4..)

גם אם אין לך הוצאות גדולות על הג'יפ מתישהו זה יגיע.

ד"א אם מותר לשאול באיזה ג'יפ מדובר?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מותר, איסוזו טרופר 02 3.0 ליטר טורבו דיזל דגם S (לא המפואר) 5 דלתות.

צודק, מי שיכנס בי יסבול הרבה יותר ממני.

גם יענו מגן חזירים היה בג'יפ- סתם פריט ליופי, ירד בגלל שהוא מכונת הרג להולכי הרגל. אבל מה לעשות? אני לא אנהג במשהו שלי לא נוח בו למקרה שיום אחד אולי סובארו ג'אסטי חבוטה תכנס בי חזיתית!

GS300.

פורסם

סלח לי אם העלבתי, אבל הייתה לי כזאת. ועד היום שאני מסתכל אחורה היא מצטיירת לי כפחית שימורים עם כיסא והגה שלא מחובר לשום דבר. האימה רק מלחשוב מה קורה לה בתאונה מזוויעה.

GS300.

פורסם

לסכם את העניין במילה אחת - ביודיזל (אפשר גם לחלק לשתי מלים: ביו-דיזל).

אם אתה רוצה לדעת פרטים דבר איתי בפרטי, אני משלם כ 3 ש"ח/ליטר.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...