Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה ימים קניתי סאב וחיברתי אותו למגבר שהיה מחובר עליו מקודם קומפוננט ו6X9.

אחרי ההתקנה של הסאב והעברת הרמקולים האחוריים מהמגבר לפאנל הבחנתי שלא שומעים באחד הרמקולים בכלל כאילו לא מחובר, חזרתי למתקין שלי והוא ניסה להבין מה הבעיה כי הכל היה מחובר די בסדר. הוא הוציא לי את הפאנל מהמקום והוציא את החוט עם הרבה פינים כזה (לא יודע מזה) והיו שמה 2 פינים שנכנסו טיפה פנימה, הוא העלה אותם בחזרה וחיבר- מאז הרמקול עובד אבל הבעיה עכשיו אחרת, כשה אני מפעיל רק את האחוריים והסאב או רק אחוריים אז מהרמקול ההוא אחרי שאני עובר את העוצמה 10 (הפאנל נותן עד 50), אני שומע עיוותים ממש חזקים כאילו שהרמקול נשרף או משו, משהו ממש מעצבן.

אם אני מפעיל את הקומפוננט והסאב והכל ביחד אז אני לא שומע את זה כבר אבל כנראה בגלל שהאחוריים מקבלים הרבה פחות עוצמה כי הם רק מחוברים לפאנל והוא לא מוציא מהם כמעט כלום (אולי רבע עוצמה), ואני שומע יותר את הסאב הקומפוננט.

השאלה שלי אם זה בגלל הפאנל (בגלל הפינים האלה שירדו והמתקין העלה אותם בחזרה)? או שיש מצב שהרמקול שרוף? ואיך אפשר לבדוק את זה?

תודה מראש לעונים

פורסם

למה לך לשמוע ף אולי זה זה ואולי זה זה?

תחזור למתקין! הוא ידע במבט מה הבעיה. ידע לפתור אותה הרבה מכאלה שלא רואים את המצב ורק דרך המילים שלך.

אלא אם כן ישנן פאשות הפוכות או משהו אבל לא נראה לי שזה המצב כאןץ הכי טוב שתפנה אליו. ככה אם יתעוררו בעיות אחרי זה , הוא לא יגיד לך שזה "לא קשור אליי".

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תוכן חדש...