Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי פיאט בראבה 1.6L V16 שנת 96, הרכב עבר כ280 ק"מ בקירוב (278+-).

ב-240 עבר טיפול מקיף לגיר וב-270 עבר אוברול כללי, הרכב באמת שנוסע מצויין.

אני לא מתלהב ולא הולך לזרוק כסף סתם, ולכן אני מתייעץ כאן, עברתי קורס שליטה וקורס נהיגה מתקדמת, זה לא אומר שאני נהג מרוצים אבל עדיין טרם רבות לידע שלי.

כמו כן עשיתי חיפוש וקראתי לא מעט חומרים, אך שזה נוגע לארץ הכל שונה.

אני לא מעוניין בטורבו או משהו בכיוון, אלה בפילטר, מערכת פליטה (אגזוז זרימה חופשית) ועוד מספר קטן של שיפורים "קטנים".

התייעצתי עם מוסכים מהאזור וכל מוסך אומר משהו אחר, מקריאה בפורום הבנתי שפילטר מבחינת החוק זה בסדר, אך בנושא מערכת הפילטה ואגזוזים זה משתנה ותלוי מאוד ביצרן וכו.

רציתי באמת חוות דעת לגבי הרכב שלי והשיפורים הנ"ל.

אני מבקש אם אפשר בלי הערות של תחליף אוטו וכו, אני עושה את זה בעיקר בשביל חווית הנהיגה שלי ושיפור כולל של הביצועים.

אם אתם זקוקים לפרטים נוספים אני אשמח לתת. (נ.ב אני מאזור הדרום אשדוד/אשקלון אבל בשביל מוסך טוב אין לי בעיה לנסוע).

בתודה מראש.

פורסם

אם תחליף אגזוז - תתכונן להצקות מצד שוטרים.

זה הדבר הראשון בד"כ שהם נטפלים אליו.

אם תחליף סעפת ותוריד ממירים - תתכונן לעובדה שאתה לא הולך לעבור טסט / ביקורת של בוחני תנועה.

פילטר במיקום נכון ייתן לך מעט כח, במיקום לא נכון הוא אף יגרע מהביצועים.

סדנה להתייעצות - פיט סטופ.

תיגש לנתי "הגדול", תגיד לו שיאשה מקארז פורום שלח אותך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בעיקרון אני לא רוצה להשקיע ברמות של טורבו וכו שיכולות להגיע למחירו של האוטו בקלות..

אני מעוניין בשיפורים "קטנים" כגון פילטר/רם אייר/צנרת וכו..כמובן שאין לי זמן לתיזוזים ולכן אני רוצה שהכל יעבור טסט...

אם יש לך הצעות לגבי שיפורים שכאלה..שלא כוללים עלות או התעסקות מיותרת במנוע..אני פתוח להצעות..

כמובן שכל דעה תעזור..

פורסם

שום שיפור לא עובר טסט.

במקרה שלך, פילטר אינבוקס מיוחד, ויישור קו רציני מאוד למנוע יהיו הדבר הטוב החוקי ביותר.

פורסם

תקציב תקציב, תקציב לנו תקציב!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תיגש לנתי "הגדול", תגיד לו שיאשה מקארז פורום שלח אותך.

ואתה שולח אותו בתור מי?

ד.א יאשה? מי שבאמת מכיר אותו ידע את השם הפרטי שלו.

אם הוא יבוא ויגיד מה שאתה אמרת יצחקו לו בפנים.

פורסם

אני לא חושב ששיפורים קלים מאוד יעשו את ההבדל ברמת הנהיגה שלך.

נ.ב. אם אתה בעניין של נהיגה מקצועית אתה מחפש את ה"שיפורים" הלא נכונים.

יאשה? זה לא הרוסי עם ה-BMW האדומה?

פורסם
אני לא חושב ששיפורים קלים מאוד יעשו את ההבדל ברמת הנהיגה שלך.

נ.ב. אם אתה בעניין של נהיגה מקצועית אתה מחפש את ה"שיפורים" הלא נכונים.

אני דווקא מאמין שאפשר לשפר את המנוע,שאגב על הגוף של בראבה נוסע לא רע בכלל - שיפורים קטנים כמו פילטר אוויר,אגזוז,וכן הלאה דווקא יועילו.

מה לגבי החלפת בולמים?

אולי חידוש כל מה שקשור למערכת ההיגוי ובלימה?

תופתע לגלות את הה בדל.

אני מאמין שאתה יודע מי זה :wink: בעצם אני בטוח שאתה יודע מי זה :twisted:

פורסם

יאשה זה אחיך הקטן בפורום, הוא נולד 6 אותיות אחריך.

לא יודע אם הוא רוסי אבל השם משפחה שלו זה קירשנבאום אם זה יעזור לך לימצא אח אובד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יאשה זה אחיך הקטן בפורום, הוא נולד 6 אותיות אחריך.

לא יודע אם הוא רוסי אבל השם משפחה שלו זה קירשנבאום אם זה יעזור לך לימצא אח אובד.

-תודה על ההכוונה אתחיל מיד בחיפוש, אולי כדאי שאני אתחיל לחפש באזור התנוך (המבין יבין, במיוחד זה שטוען ל "27).

-אני מסכים עם מקס תתחיל במערכת הבלימה היגוי אם התקציב מאשר אז תתפנק גם על צמיגים טובים ובאמת תופתע.

פורסם

אין לי בעיה להשקיע גם 10K, אבל כמו שציינתי אני לא מעוניין בדברים מוגזמים.

אין שום שיפור שהוא חוקי ? כאילו עזוב מבחינת הארץ, אני מדבר על טסט נטו.

• תוכן חדש...