Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בסירוס כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני לא פסיכו ברמה שלך , אבל את ההוכחה החד משמעית שלכלבה הזאת יש הרבה יותר בקופסא ממה שאני חושב קיבלתי פעמיים ב2 פעמים שנפטרו אנשים בקיבוץ שאני גר בו, שהיינו בשבעה כל המשפחה ( לא של המשפחה ברוך השם ).

הפעמיים היחידות שהכלבה "תקפה" ( אותי , שזה לא מתקבל על הדעת ) היו כאשר ניסיתי לקחת אותה הביתה ברגע החזרה מבית קברות , שזה אחד הרגעים הקשים בשבעה כולם בוכים וזה...

היא שמה לב לשינוי בהתנהגות בצורה כלשהיא...

פעמיים נשיכה קטנה בזרוע ושכיבה על הרצפה ( תגרור אותי עד הבית , לא אכפת לי... סטייל.... ) והייתי צריך להרים אותה כחצי קילומטר של מאבק עד הבית.

ויותר מזה , היא ישבה כל הזמן ליד אחד ממשפחת האבלים , כל הזמן , ולא שמתי לב לזה בכלל , אמרו לי את זה אחרי זה אותם אנשים.

בצאת יום כיפור , אחד הרבנים אמר לי שהוא יושב כבר חצי שעה ומסתכל על הכלבה מחוץ לבית הכנסת ולדעתו , היא הייתה בן אדם בגלגול הקודם( או שהצום השפיע עליו חזק ).

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מדבר עם הכלבה כל הזמן.

אתה יודע למה?

1. כי אם אנחנו לא מדברים אנחנו גם לא מפעילים את שפת הגוף שלנו מספיק.

2. הטון חשוב מאוד וכלבים קולטים את הטון מצויין

3. בסוף הכלב גם לומד מילים (ליד הכלבה שלי היינו מדברים על אוכל באנגלית כדי שלא תתחיל להזיל ריר. הבעיה היתה עם "פיצה" שאומרים אותו הדבר גם באנגלית וגם בעברית...).

כשאנחנו אומרים את המילה אמבטיה/שמפו במהלך שיחה, הכלבה שלי ישר בורחת. יותר מזה, כשהיא רואה אותנו מחזיקים בשמפו שלה, היא כבר מתחת לשולחן.

אסור להגיד בבית סוכרייה, כי אז הכלבה נכנסת לאטרף ונובחת ללא הפסקה.

הייתי רוצה לשמוע פעם על מחקר שמראה כמה מילים מוחו של הכלב יכול לקלוט, זה נראה לי מאוד מעניין

פורסם

יותר מידי מילים בזה תהיה בטוח

לצערי הבין לאדן שלי מבין מילים גם בהקשר עתידי כמו שמזמינים מישהו בטלפון לבוא אלינו והוא מבין את זה טוב מאוד

כשהטלפון בבית מצלצל הוא ישר רץ (הוא התחיל לאחרונה לנסות להרים את השפורפרת) ומחכה ליד ונשאר ליד הטלפון לאורך כל השיחה ומקשיב מה מדברים.

בנוסף השער החיצוני מחובר לטלפון בבית וכשמצלצלים שם הטלפון מצלצל וככה פותחים את השער, ההבין בין הצלצול של השער לזה של שיחה רגילה מסתכל באורך הצילצול (שניה הפרש בין הצלצולים) בלבד, הצליל עצמו זהה, החרא הקטן מבדיל בניהם.

אם אני רק מנסה לצחוק עליו עם אמא שלי הוא מיד מתעצבן ומשתולל

על הספה הוא יושב כמו בנאדם (על התחת ונשען אחורה עם כל החזה בחוץ) והוא גם ישן על הידיות עם הראש, את זה כמובן הוא למד ממני.

אם רק היה קצת יותר טיפש החיים שלי היו קלים הרבה יותר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא בדיוק סיפור על כלב שלי, אלא על אבא של כלבה שהייתה לי.

הכלב הזה היה הכלב של חברים של ההורים שלו וקראו לו DICK.

הוא היה קוקר ספאנייל חמוד מאוד שגם היה חכם ברמות שלא ראיתי.

היו אומרים לו "צא, תביא את העיתון, תדליק את האור בחדר של יואל ותעיר אותו", והיצור הזה היה עושה את כל זה.

מרשים!

מה שכן, היו לו בעיות במשפחה, כי כל פעם שהוא ראה את הכלבה שלי (הבת שלו) הם היו עושים רעשים לא ידידותיים. אולי היא הזכירה לו את אמא שלה...

פורסם
תזכיר לנו על מה מתבססת דעתך?

על סמך שיקול דעת. לסבא שלי יש והיו המון כלבים. אף אחד מהם לא סורס. לא היו שום בעיות בריאות לכלבים ואני זוכר שהם חיו טוב, ומתו בשיבה טובה (למעט 2 שנדרסו אם אני זוכר נכון :-( ) אגב, קצת ביקורתיות ודעתנות לא תזיק לאף אחד מאיתנו. ואני מצטרף לדעתו של תומר, שכלב נורמלי זה כלב שמסתובב בגינה, מריח חרא של כלבים אחרים, משתין על עצים, וכו'.

לדעת הוטרינרים ואותה כתבה מצוינת בYNET זה מומלץ לחסן, פשוט כי זה משהו שהם מתפרנסים ממנו. יש להם אינטרס די ברור שזה יהיה "בריא". בטבע, החיה לא מסורסת באופן טבעי. אם זה היה בריא, אז מראש הזכר היה נולד בלי אשכים. תן קצת קרדיט לטבע.

אגב, אני לא מדבר על התערבות כירורגית, כשיש בעיה רפואית, או כשכלב נפצע וכו'. ואני מסייג את הדברים שלי, כי לא היה לי אף פעם כלב בבעלותי. למרות שהייתי דוגסיטר כמה פעמים..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אכן בדיוק סוג המקרים הזה שלא קשורים לכאורה.

תחשוב גם על מקרים שאנשים יורדים לכביש כי הם מפחדים מכלב שמסתובב לבד (ואת זה ראיתי מול העניים) , או כמעט תאונות בגלל שכלבים יורדים לבד לכביש (קרה לי ה"כמעט" הזה כבר כמה וכמה פעמים וכבר ראיתי את ה"כמעט" הזה הופך לתאונה כבר)

בקשר לתבונה - אני בהחלט חושב שהם חושבים ועצמאיים - ובהחלט בעלי מודעות.

יש זיכרון , יש יכולות ניתוח מקרים ולמידה הלאה (לאו דווקא מהתניה) ויש בהחלט מוח שפועל בדיוק כמו שלנו.

אולי פחות מתוחכם ויותר קטן - אבל בהחלט דומה מספיק.

אצלי לפחות כדי להמנע ממילים מסוימות ומבלבול עם אנשים אחרים - הם מאולפים באנגלית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
על סמך שיקול דעת. לסבא שלי יש והיו המון כלבים. אף אחד מהם לא סורס. לא היו שום בעיות בריאות לכלבים ואני זוכר שהם חיו טוב, ומתו בשיבה טובה (למעט 2 שנדרסו אם אני זוכר נכון :-( ) אגב, קצת ביקורתיות ודעתנות לא תזיק לאף אחד מאיתנו. ואני מצטרף לדעתו של תומר, שכלב נורמלי זה כלב שמסתובב בגינה, מריח חרא של כלבים אחרים, משתין על עצים, וכו'.

לדעת הוטרינרים ואותה כתבה מצוינת בYNET זה מומלץ לחסן, פשוט כי זה משהו שהם מתפרנסים ממנו. יש להם אינטרס די ברור שזה יהיה "בריא". בטבע, החיה לא מסורסת באופן טבעי. אם זה היה בריא, אז מראש הזכר היה נולד בלי אשכים. תן קצת קרדיט לטבע.

אגב, אני לא מדבר על התערבות כירורגית, כשיש בעיה רפואית, או כשכלב נפצע וכו'. ואני מסייג את הדברים שלי, כי לא היה לי אף פעם כלב בבעלותי. למרות שהייתי דוגסיטר כמה פעמים..

עניין הסרוס הוא אומנם ריפוד כיסם של הוטרינרים אבל למרות שזאת הסיבה העיקרית, יש עוד סיבות.

דבר ראשון כן יש לכלב זכר לא מסורס יותר סיכוי לקבל סרטן, למרות זאת אני לא בעד ניתוח בגיל צעיר כדי למנוע את זה כי אחרת למה לא מוציאים לבני האדם את האפנדציט ועוד שלל איברים שלא ממש נחוצים לנו ועלולים להיות מסוכנים לנו בעתיד.

דבר שני יש את עניין הגורים, בגלל שהישראלי הממוצע אוהב גורים ומייצר גורים מעורבים בכמויות אדירות וכמובן שלפעמים זה לא במכוון אלא כלב שברח וכ"ו, יש עודפים של כלבים באגודות וזה מה שמביא להמתת כלבים והדרך למנוע את זה היא למנוע הרבעות מצד אנשים שמשעמם להם בחיים.

דבר שלישי זה החוק של הכלבים "המסוכנים" שמחייב אנשים כמוני לסרס את הכלב שלהם כתנאי לחיסון הכלבת שהוא חובה כתנאי לקבלת רישיון להחזיק בכלב.

אישית אם לא היתי מחוייב לא היתי מסרס אותו כי לי יש מודעות לכל הסיבות האלה ואני יודע לשמור על הכלב שלי שלא יתחיל לעשות גורים בכל מיני מקומות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
על סמך שיקול דעת. לסבא שלי יש והיו המון כלבים. אף אחד מהם לא סורס. לא היו שום בעיות בריאות לכלבים ואני זוכר שהם חיו טוב, ומתו בשיבה טובה

(למעט 2 שנדרסו אם אני זוכר נכון :-( )

I rest my case

דעת שקולה, indeed...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לצערי הבין לאדן שלי מבין מילים גם בהקשר עתידי כמו שמזמינים מישהו בטלפון לבוא אלינו והוא מבין את זה טוב מאוד

שלי הכירה את השם של גיסי לאחר שהיה מצלצל באינטרקום וישר נכנסת לחדר, כי הוא אלרגי לכלבים.

ובצפירות של ימי הזיכרון היתה נכנסת לחדר הפנימי בבית, זכר למלחמת המפרץ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלום ידידי

הפינצ'ר האהוב שלי סורס לפני 5 שנים,הלך קצת כמו מתחנגל כמה ימים ואחרי זה שכח שהוא זכר.

בגדול לא אבדה לו שמחת החיים הוא מתנהג רגיל ואצלי סירסתי ארותו בגלל שהוא פשוט השתין בבית(סימן נקודות) ולא רצה להיגמל מההרגל המגונה הזה.

אחרי הסירוס הבעיה נעלמה.

פורסם

יש כאלו שמאלפים בעברית , אבל במילים שלא משתמשים בהם לרוב.

כמו במקום "בוא" אז "אלי" או "הנה" לבד בקול סמכותי ולא בתוך משפט.

יש גם שיטה עם קולות שלדעתי היא הכי טובה.

אבל הרוב אנגלית.

פורסם
על סמך שיקול דעת. לסבא שלי יש והיו המון כלבים. אף אחד מהם לא סורס. לא היו שום בעיות בריאות לכלבים ואני זוכר שהם חיו טוב, ומתו בשיבה טובה (למעט 2 שנדרסו אם אני זוכר נכון :-( ) - מישהו אמר שאם הכלב לא יסורס הוא בטוח יחלה? חס וחלילה, אבל מה רע להפחית את הסיכויים לכך? כבר שמעתי על מספיק מקרים שכלבים לא מסורסים חלו במחלות כאלו ואחרות בגילאים מבוגרים, שמפחדים לנתח אותם (ואני מדבר רק על מחלות בעקבות אי-סירוס)ץ

לדעת הוטרינרים ואותה כתבה מצוינת בYNET זה מומלץ לחסן, פשוט כי זה משהו שהם מתפרנסים ממנו. יש להם אינטרס די ברור שזה יהיה "בריא". בטבע, החיה לא מסורסת באופן טבעי. אם זה היה בריא, אז מראש הזכר היה נולד בלי אשכים. תן קצת קרדיט לטבע. - מה אלו הדיעות האלו? אני קורא דברים ואני לא יודע איך לקבל אותם. אז אתה, בעצם, אומר שלא לחסן את הכלב ? שיהיה חשוף לכל הכלבת והחולרות האחרות? "בוא אני אגיד לך משהו" - אני מחסן את הכלבה שלי כל שלושה חודשיים נגד תולעת הפארק ולא מפספס אף פעם. למה אתה שואל? הספיק לי לשמוע על מקרה אחד שכלב מת כתוצאה מתולעת הפארק.

נעזוב רגע את עניין המוסריות ופשוט נסכם את זה שכלב לא מחוסן הוא כלב ללא רשיון וזאת עבירה על החוק.

אגב, אני לא מדבר על התערבות כירורגית, כשיש בעיה רפואית, או כשכלב נפצע וכו'. ואני מסייג את הדברים שלי, כי לא היה לי אף פעם כלב בבעלותי. למרות שהייתי דוגסיטר כמה פעמים.. - הכלבה שלי הייתה צריכה לעבור ניתוח ברגל, טוב שלפחות את זה אתה מאשר לי בדעותייך

יש פה כ"כ הרבה חכמים בלילה, שזה פשוט מטריף אותי!

• תוכן חדש...