Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אניגמה,

קצת לא נעים וקשה לי לנסח זאת בעדינות אבל מה שנאמר על ידך בהודעתך הקודמת זה פשוט גיבוב של שטויות.

איך אתה בדיוק משווה אופל קורסה, סליחה טיגרה לאיביזה טורבו או לפונטו HGT.

הטיגרה היא "אוטו כוסיות" שחוץ ממראה שונה אין לה שום ערך מוסף.

בקיצור- האהבה עיוורת- אנחנו לא!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין קשר לאהבה, אלה העובדות היבשות. הנבלה מוצצת לי את הדם. אגב, הטיגרה שלי רחוקה מלהיות סטנדרטית.

מעולם לא אמרתי שה-hgt רכב גרוע או שהטיגרה רכב ספורט, להיפך. הכוונה היא לראות את הטיגרה כפי שהיא ולא כמו שהשמועות מספרות.

עידן, מצטער לאכזב אותך. כנראה שאינך יודע מהי הגדרתה האמיתית של מכונית ספורטיבית/מכונית ספורט. איביזה טורבו לא עונה על הגדרות אלה. איפה אתה רואה השוואה בין טיגרה ואיביזה?

פורסם

ילד,

מכונית ספורטיבית - היא אחת שהיצרן שלה הגדיר אותה שכזו.

יתרה מכך- בכל פורום בו מצוי מועדון (VAG, יפני, סקאלה) האיביזה טורבו מוגדרת כרכב ספורטיבי בעוד את הטיגרה רואים רק במפגשים פתוחים.

וגם אם תעלה טענה של התנהגות לקויה (אותה לא אכחיש- אבל היא מוגזמת) אוסיף ואומר שגם דראג- זה ספורט.

עידן

פורסם

בטיחות - זהה. הטיגרה קיבלה ממוצע של 4 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק באמצע שנות התשעים. בצעו חיפוש, הרחבתי על כך בעבר.

ביצעתי חיפוש, אתה מוזמן גם:

http://www.euroncap.com/about.aspx

Euro NCAP provides motoring consumers with a realistic and independent assessment of the safety performance of some of the most popular cars sold in Europe.

Established in 1997 and now backed by five European Governments, the European Commission and motoring and consumer organisations in every EU country, Euro NCAP has rapidly become a catalyst for encouraging significant safety improvements to new car design

--------------------------------------------------------------

ההבדל בין רכב "ספורט" ל-"ספורטיבי", אגב, הוא בתכנון המקורי של הרכב:

רכב ספורטיבי הוא רכב שבנוי על בסיס שלדה של רכב קיים, וכולל הוספת תכונות "חמות" - מנוע חזק, שלדה מכויילת אחרת, וכו'.

רכב ספורט הוא כזה שתוכנן לכך מהיסוד - מרכז כובד נמוך, שלדה ייחודית לו, הנעה אחורית, וכו'...

לדוגמה - STI זה עדיין רכב ספורטיבי, שבנוי על מכלולים קיימים וחולק שלדה עם דגמים אחרים.

S2000 זה רכב ספורט.

טיגרה זה רכב שנראה ספורטיבי, אבל למעשה הוא לא. משהו בסגנון של SHOW אבל רק בלי ה- GO... :roll:

אל תיעלב, רק תיקח דברים בפרופורציות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא נעלב ידידי, רק מבקש קצת קרוא וכתוב. איפה אמרתי שהטיגרה ספורטיבית? היא בדיוק כמו מתחרותיה. wanna be.

אתם אלה שכותבים שוב ושוב שהיא זהה לקורסה או שהיא רכב לכוסיות. אם זו רמת ההבנה שלכם ברכב, אין לי מה להוסיף.

עידן, ילדון, נשמה, כפרה, פשוש, ערבא טיזק פיל ארבע בייד, אתה חי בסרט.

פורסם

ממש לא.

ה- HGT הינו רכב מתנהג.

לא חד ומושחז כמו 205GTI מהשנתון הנכון, אבל עדיין קרוב מספיק נניח לקליאו ספורט ול- 206GTI בשביל להיקרא הוט האץ' אמיתי.

אלא מה - הגה חשמלי עומד בראש עוונותיו.

להרחיק מכאן ועד להגיד שטיגרה ו- HGT שניהם וואנאביז?

לא הייתי הולך עד כדי כך.

האיביזה טורבו, אגב, מעולם לא טענה לכס ההתנהגות או שאפה לכתר כלשהו בתחום זה. לפחות לא בשום מקום שאיננו ארץ ישראל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ואתה חושב שיש משהו יפה בקורסה מעוצבת? ממש לא יפה (למרות ששלך נראית לא רע). רכב של בננות. Sorry.

מסכים עם פיליפ ועם קונדסון - ומצטרף להמלצה על הפונטו HGT (למרות שהנוחות שלה זוועתית בצורה מטמטמת).

ואגב, הפונטו והאיביזה ספורטיביות.

זה לא אומר שהן הכי טובות, אבל זה האופי שלהן - הן הוט האץ'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא אובייקטיבי, אבל המגאן לוקחת.

לדעתי הטיגרה/קורסה נראית מזעזעת. יש אנשים שהדלת השלישית המצחיקה עושה להם את זה. לי לא.

הפונטו אמנם מהירה בשניה שלמה מ0 ל-100, אבל הטיפולים והאמינות בעוכריה.

המגאן נותנת פשרה טובה בין ביצועים, מראה, בטיחות (4 כ"א) ואמינות.

5700 סל"ד מקסימום

פורסם

הפונטו אמנם מהירה בשניה שלמה מ0 ל-100, אבל הטיפולים והאמינות בעוכריה.

על מה אתה בדיוק מדבר? איזה אמינות ואיזה טיפולים?

הייתה לי מגאן קופה 2.0, יש עכשיו פונטו, על איזה אמינות אתה מדבר? טיפולים?

הפונטו אמינה יותר והטיפולים זולים יותר בהפרש גדול מאוד!

נתוני היצרן 0-100 זהים בשני המכוניות.

פורסם
לא נעלב ידידי, רק מבקש קצת קרוא וכתוב. איפה אמרתי שהטיגרה ספורטיבית? היא בדיוק כמו מתחרותיה. wanna be.

אתם אלה שכותבים שוב ושוב שהיא זהה לקורסה או שהיא רכב לכוסיות. אם זו רמת ההבנה שלכם ברכב, אין לי מה להוסיף.

עידן, ילדון, נשמה, כפרה, פשוש, ערבא טיזק פיל ארבע בייד, אתה חי בסרט.

אתה עם ה"טיגרה ספורט" ואני חי בסרט?

עוד פעם אתה לוקח כדורים נגד שכל?

עידן

פורסם

אגב הטיגרה - כבודה במקומה מונח,היא נכנסה לספרי ההיסטוריה.

פעם,שטופ גיר עוד היה טופ גיר,ובדקו שם גם מכוניות שעושות יותר מ-3.3 שניות למאה,

הטיגרה זכתה במקום האחרון בסקר שביעות הרצון של טופ גיר, מתוך 120 מכוניות :?

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...