Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אם אתם זוכרים אותי שאלתי על קנייה של קרייזלר סטרטוס ובכן קניתי ועברתי סיוטים והצלחתי למכור

עכשיו יש לי בעיה אני רוצה לקנות רכב ואני מתלבט בין שני רכבים מיצובישי לנסר החדשה 2005 או פורד פוקוס 2004/5

אז אני אשמח מאוד לעזרה ממכם אני יודע שאתם מבינים עניין ויודעים מה אומרים

עוד משהו ששחכתי להוסיף למיצובישי יש גם בעיה של גניבות שזה גם לא עוזר ממש לקנות אותה

תודה על העזרה

פורסם

הפוקוס- דינמית מהנה ונוחה יותר. רק צריך למצוא אקזמפלר שמור כי רובן מהשכרה/ליסינג.

הלנסר- חלשה, לא נוחה ולא מהנה. אך רמת האמינות שהיא מציגה , טובה. גם הלנסר שייכת למגזר הליסינג/השכרה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

בטוח? לגבי הגיר , יכול להיות.

אבל הפוקוס אחת המכוניות המהנות והדינמיות שהיו אז בקבוצתה.

בתחום הזה היא עדיפה , ההגה, האחיזה, הנוחות.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

שמע, אין שום דבר דינאמי לגבי פוקוס 1.6 אוטומטית 100 כ''ס.

הדינאמית זאת פוקוס ידנית VVT 1.6 ידנית 115 כ''ס שלא משווקת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

דינאמיות - הכוונה היא לאיכות הנסיעה בכל המישורים כמו אחיזת כביש , הגה מתקשר,נוחות ותגובות הרכב בפניות וכו'

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אז בעצם כמו שהבנתי שכדאי יותר לקחת את הלנסר אבל מה שמדאיג אותי זה הגניבות של הרכב הזה גונבים אותם כמעט כל יומיים

פורסם
אז בעצם כמו שהבנתי שכדאי יותר לקחת את הלנסר אבל מה שמדאיג אותי זה הגניבות של הרכב הזה גונבים אותם כמעט כל יומיים

נו מה אתה רוצה שנעשה?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מהיכן הבנת את זה?

ההפך הוא נכון, הפוקוס עדיפה בכל פרמטר על הלנסר, למעט חיסרון המנוע החלש של הפוקוס.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
לא אם מדברים במונחים של אמינות לטווח קצר או ארוך.

אמינות לאורך זמן תלויה רבות ברמת הטיפול ברכב, מאשר תלות בסוג הרכב פוקוס/לנסר(בנוסף הפוקוס מפגין אמינות טובה).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מה המחיר המקסימלי שאתה מוכן להשקיע בקניית הרכב החדש?

יש לך עוד אפשרויות חוץ מהפוקוס והלאנסר

אבל אם אתה בכל זאת מעדיף אחת השתיים אז תלך על הפוקוס.

שלומי.

פורסם

60k עד 65k אבל תראה בכל זאת אני בן 18ואני קונה רכב מליסינג / השכרה כי אני לוקח מימון בעצם אני צריך רכב שישרת אותי לחמש שנים זה כולל נסיעות לבית הספר אחרי זה לצבא אחרי הצבא אני מחליף את הרכב אולי קצת אחרי והרכב הולך לשרת גם פעם בשבוע כמורה נהיגה בגלל זה יש לי התלבטות גדולה אני לא יודע אם יש רכב אחר אני אישית חרשתי סוכנויות רובם הציעו לי יונדאי גטס

פורסם
60k עד 65k אבל תראה בכל זאת אני בן 18ואני קונה רכב מליסינג / השכרה כי אני לוקח מימון בעצם אני צריך רכב שישרת אותי לחמש שנים זה כולל נסיעות לבית הספר אחרי זה לצבא אחרי הצבא אני מחליף את הרכב אולי קצת אחרי והרכב הולך לשרת גם פעם בשבוע כמורה נהיגה בגלל זה יש לי התלבטות גדולה אני לא יודע אם יש רכב אחר אני אישית חרשתי סוכנויות רובם הציעו לי יונדאי גטס

שמע, אני לא חושב שאתה צריך רכב משפחתי, יותר יתאים לך גירסת הצ'בק.

יונדאי גטס לא מומלץ, תחשוב יותר בכיוון של פונטו, חסכונית וזולה יותר.

• תוכן חדש...