Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ס אז שמעתי היום את הסאב

Phoenix Gold ZR12D4

באמת שהוא נשמע אחלה סאב שבעולם בדיוק כמו שאני רוצה: מדויק, לא מורח, דופק שצריך וכו' וכו'

כמובן ששמעתי את הסאב באוטו של אחד הבעלים של החנות שברור שהוא הוגבר כמו שצריך עם מגבר חזק שפתח אותו כמו שצריך, מגבר שאין לי כסף בשבילו עכשיו :-(

אז אני מחפש מגבר שיוכל להחזיק ולפתוח את הסאב הזה כמו שצריך, רק את הסאב! בלי שומדבר שמחובר למגבר בנוסף בתקציב של עד 700-750 שקל

יש הצעות?

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

חפש מונו של לייטנינג אודיו 350.1 . הוא מוציא 350RMS ב2 אוהם ומתאים בול לסאב.

תצטרך לקנות סאב, בעל2 סלילים של 4 אוהם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

SinfuL-,

במחיר של 700-750 ש"ח קשה מאוד למצוא מגבר חדש שיתאים לצרכים שלך. (גם מגבר משומש לא קל למצוא בתקציב הנ"ל). לי יש סאב כזה שמוגבר ע"י מונובלוק מגנט פאנטום. אותי המגבר הזה מרצה. יתכן שתוכל למצוא מגבר כזה משומש במחיר שיהיה קרוב לתקציב שלך. סביר להניח שאני אגיע למפגש ביום שבת, אם תרצה לשמוע את המגבר בפעולה - אתה מוזמן להגיע למפגש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
חפש מונו של לייטנינג אודיו 350.1 . הוא מוציא 350RMS ב2 אוהם ומתאים בול לסאב.

תצטרך לקנות סאב, בעל2 סלילים של 4 אוהם.

אמיר

תודה אמיר,

האם מדובר במגבר הנ"ל?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=519234

ואני ממש לא הבנתי את המשפט האחרון שלך על הסלילים והאוהם אם אפשר הסבר קצת יותר מפורט?

האם הZR בעל 2 סלילים של 4אוהם? מזאת אומרת 2 סלילים בעלי 4 אוהם

אם תוכל לתת לי לינק לאיזה שרשור שהכל מפורט שם אני ישמח

אריאל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

יש כמה סוגי סאבים. כאלה בעל סליל אחד וכאלה עם כמות מרובה של סלילים.

לכל סליל התנגדות מסויימת. כאשר מחברים את הסלילים של הסאב בטור, מקבלים חיבור של ההתנגדויות.

כאשר מחברים את הסלילים במקביל, מקבלים חילוק של ההתנגדות( כאשר מדברים על 2 סלילים בעלי התנגדות זהה.)

ניקח לדוגמה סאב בעל 2 סלילים של 4 אוהם, אם נחבר אותם בטור, נקבל התנגדות של 8 אוהם. התנגדות גבוהה ולא נוכל לנצל את מלוא ההספק של המגבר.

אם נחבר אותם במקביל(כלומר נחבר למגבר + של סליל אחד עם ה+ של הסליל השני, ו- של הסליל הראשון עםה- של הסליל השני), נקבל התנגדות של 2 אוהם.

הלייטנינג 350.1 מוציא 250RMS נדמה לי ב4 אוהם, ולכן לא ינצל את מלוא יכולת הסאב לספוג. אבל ב2 אוהם, הוא מפיק 350RMS בדיוק מה שהסאב צריך.

זה הסבר בקצרה, קצת מבולגן, אבל מקווה שהבנת בכללי.

וכן, זה המגבר.

אמיר

פורסם
יש כמה סוגי סאבים. כאלה בעל סליל אחד וכאלה עם כמות מרובה של סלילים.

לכל סליל התנגדות מסויימת. כאשר מחברים את הסלילים של הסאב בטור, מקבלים חיבור של ההתנגדויות.

כאשר מחברים את הסלילים במקביל, מקבלים חילוק של ההתנגדות( כאשר מדברים על 2 סלילים בעלי התנגדות זהה.)

ניקח לדוגמה סאב בעל 2 סלילים של 4 אוהם, אם נחבר אותם בטור, נקבל התנגדות של 8 אוהם. התנגדות גבוהה ולא נוכל לנצל את מלוא ההספק של המגבר.

אם נחבר אותם במקביל(כלומר נחבר למגבר + של סליל אחד עם ה+ של הסליל השני, ו- של הסליל הראשון עםה- של הסליל השני), נקבל התנגדות של 2 אוהם.

הלייטנינג 350.1 מוציא 250RMS נדמה לי ב4 אוהם, ולכן לא ינצל את מלוא יכולת הסאב לספוג. אבל ב2 אוהם, הוא מפיק 350RMS בדיוק מה שהסאב צריך.

זה הסבר בקצרה, קצת מבולגן, אבל מקווה שהבנת בכללי.

וכן, זה המגבר.

אמיר

כן הבנתי מה שרשמת תודה רבה על ההסבר אמיר,

אבל איך אני יודע אם המתקין חיבר לי את הסלילים בטור או במקביל?

והZR בעל 2 סלילים?

ובאמת שאני לא מבין אולי אתה תוכל להסביר לי, לחבר שלי יש את הסאב של קנווד 800וואט 400ארמס הוא מחובר ביחד עם המורל פולס שלו למגבר של קרדינל 1500W אם אני לא טועה שעולה בזאפ 400 שקל! והסאב דופק כמו שצריך והמגבר פתח את הסאב כמו שצריך, המגבר מוציא בערך 70RMS לעומת זאת הסאב בעל 400RMS איך אתה מסביר את זה?

ושמעתי מזה סאבים שהם לא עם הגברה מספיקה ואני יכול להגיד לך שהסאב שלו דופק כמו שצריך..

תודה אריאל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

תאמין לי שהמגבר ממש לא מתקרב ללהזיז לסאב.

דבר שני הסאב הזה ממש לא משהו ואתה עושה בחירה טובה מאוד שאתה מחליף אותו.

קח בחשבון שהZR הוא סאב עוצמתי, אבל המטרה שלו היא לא סתם לפרק את האוטו כמו הקנווד.

אתה צריך לבקש מהמתקין שיתן לך סאב עם שני סלילים של 4 אוהם ולא דגם אחר. אפשר להזמין איזה דגם שתרצה.

תבקש גם שיחבר אותם במקביל כדי לקבל התנגדות סופית של 2 אוהם.

אמיר

פורסם

אמיר, אם אני לא טועה, הקנווד לא שלו והוא לא מחליף אותו, אלא של חבר. ואכן, אם תרצה ה-ZR יפרק לך את האוטו, אם תרצה הוא יהיה מדוייק וישתלב נהדר במערכת. שים לו את הלייטנינג 350.1 ואתה מסודר. השילוב הזה מופיע אצל הרבה מאוד אנשים, והוא תמיד מנצח :-P

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תאמין לי שהמגבר ממש לא מתקרב ללהזיז לסאב.

דבר שני הסאב הזה ממש לא משהו ואתה עושה בחירה טובה מאוד שאתה מחליף אותו.

קח בחשבון שהZR הוא סאב עוצמתי, אבל המטרה שלו היא לא סתם לפרק את האוטו כמו הקנווד.

אתה צריך לבקש מהמתקין שיתן לך סאב עם שני סלילים של 4 אוהם ולא דגם אחר. אפשר להזמין איזה דגם שתרצה.

תבקש גם שיחבר אותם במקביל כדי לקבל התנגדות סופית של 2 אוהם.

אמיר

גיא צודק הסאב קנווד של חבר שלי אבל כמו שאמרתי הוא לא מדויק והוא מורח אבל נותן בראש כשצריך וזה הדבר היחידי שאהבתי בו, לעומת זאת שמעתי את הZR ופשוט נדהמתי מהשוני!

ואיך אני יודע שהוא באמת יתן לי סאב עם שני סלילים של 4 אוהם ויחבר אותם במקביל? זה דברים שנראים לעין ואפשר להבדיל כי את האמת אני מזה לא מבין בזה ולא בא לי שיעבדו עליי :roll:

גיא, באמת ראיתי את השילוב הזה אצל הרבה אנשים ואני מקווה שאני יהיה מרוצה תודה לכם אני צריך לברר אצל כמה חנויות ואולי למצוא משהו יד שניה זה יקל עליי מאוד מבחינה כספית

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

אם תרצה להתחיל ישירות מהשלב הבא של הסאב שלך

ממליץ לך על הסדרה הגבוהה יותר של פיניקס גולד - קסנון.

סאב מדהים למחיר הפעוט שלו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מצטרף להמלצה על הלייטנינג אודיו B.350.1.

הפייל במקרה הזה לא רלוונטי, על סאב של 300 וואט RMS ב2 אוהם, 800 וואט RMS גם אם זה נתון מנופח= אובר-קיל מטורף.

under construction..

פורסם

אני פשוט לא מאמין הבן אדם שממנו הזמנתי את הסאב עכשיו התקשר ואמר שאין לו אותו והוא גם לא יכול להביא :x

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

• תוכן חדש...