Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
HX-D2 של קלריון מכשיר היי אנד אמיתי שרק הדנון (שלא תוכל לשיג במערב אאל"ט ) , עולה עליו מבחינת מכשיר ללא פרוססור

שמעת את הדנון? את הקלריון? אולי את המקינטוש ? מה עם נקמיצ'י?

אל תחרוץ גורלות אם לא בחנת אותם.

ד"א - אאל"ט ???

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אאל"ט= אם אני לא טועה.

דבר שני,

למקינטוש MX406, קלריון 9255(בחלק מדגמיו המרובים), ועוד כמה מכשירים שאני מכיר יש את אותה עינית בדיוק:).

ולרוב שמדובר על 24 ביט של בר-בראון- מדובר על אותו ממיר בדיוק, גם אם הוא נמצא בקלריון,מקינטוש,או דנון וכו'.

כנ"ל גם לגבי ה20 ביט ו20 ביט דואלי של בר בראון.

ויש את הממיר שהוא פרי פיתוח של דנון שהוא בעצם האלפא-פרוססינג שגם פה יש סברה שאומרת שדווקא הממירי דלתא-סיגמא כמו במכשירי אקליפס הם הכי טובים שקיימים.

לדנון, יש מגוון עצום של מכשירים כמו ה,A1,A100,Z1, R1,R10לדוגמא, ויש גם את המכשירים שדנון ייצרה לרוקפורד בסדרת הPLAT.

כמו שהPLAT1000 הוא בעצם הDCT-R1 של דנון.

ויש את הסדרה הזולה יותר של הRFX, ששם המכשיר של רוקפורד הRFX8250 הוא זהה לדנון A100 .

rf5.JPG

כך, שכנראה שהHX-D2 ומכשירים דומים של מקינטוש או דנון ישמעו דומה עד זהה.

הייתרון של הHX-D2 או גם הDXZ9255 הוא בקרוס האקטיבי של ה4WAY, אקולייזר גרפי ומנגנון טיים אליימנט, מה שלרוב אין בכלל מכשירי הDAC.

בנוסף, יש עוד מכשירים שגם מתמודדים בקטגוריה הזו כמו הפיוניר ODR, או מכשירי אקליפס כמו ה- 55090.

או עוד יותר ישנים ונדירים כמו הסוני מסדרת הXES , המכשיר מדגם Z50 עם הפרוססור שלו מהווה את אחת יחידות הראש היותר טובות שנראו אי פעם.

under construction..

פורסם
אאל"ט= אם אני לא טועה.

דבר שני,

למקינטוש MX406, קלריון 9255(בחלק מדגמיו המרובים), ועוד כמה מכשירים שאני מכיר יש את אותה עינית בדיוק:).

המקינטוש וה9255 השתמשו ב20BIT

ולרוב שמדובר על 24 ביט של בר-בראון- מדובר על אותו ממיר בדיוק, גם אם הוא נמצא בקלריון,מקינטוש,או דנון וכו'.

כנ"ל גם לגבי ה20 ביט ו20 ביט דואלי של בר בראון.

ויש את הממיר שהוא פרי פיתוח של דנון שהוא בעצם האלפא-פרוססינג שגם פה יש סברה שאומרת שדווקא הממירי דלתא-סיגמא כמו במכשירי אקליפס הם הכי טובים שקיימים.

לדנון, יש מגוון עצום של מכשירים כמו ה,A1,A100,Z1, R1,R10לדוגמא, ויש גם את המכשירים שדנון ייצרה לרוקפורד בסדרת הPLAT.

כמו שהPLAT1000 הוא בעצם הDCT-R1 של דנון.

ויש את הסדרה הזולה יותר של הRFX, ששם המכשיר של רוקפורד הRFX8250 הוא זהה לדנון A100 .

כך, שכנראה שהHX-D2 ומכשירים דומים של מקינטוש או דנון ישמעו דומה עד זהה.

לא חושב כך . הקלריון ע"פ בלחינה של מהנדס ברשת מביאה עימה יחידת CLOAKING שעובדת בצורה מיוחדת של שני מעברים , אם הבנתי נכון . ממה שהוא אמר גם לדנון (חוץ מהDZST ההי אנדי שלהם ) אין את זה , ועד כמה שלי ידוע גם למקינוש אין את זה

הייתרון של הHX-D2 או גם הDXZ9255 הוא בקרוס האקטיבי של ה4WAY, אקולייזר גרפי ומנגנון טיים אליימנט, מה שלרוב אין בכלל מכשירי הDAC.

וכנ"ל גם שהם היחידים שמופיעים עם יחחידה שמנרמלת את המתח כדי שהשעון יעבוד בדיוק מושלם ולא יהיה שום ג'יטר

בנוסף, יש עוד מכשירים שגם מתמודדים בקטגוריה הזו כמו הפיוניר ODR, או מכשירי אקליפס כמו ה- 55090.

או עוד יותר ישנים ונדירים כמו הסוני מסדרת הXES , המכשיר מדגם Z50 עם הפרוססור שלו מהווה את אחת יחידות הראש היותר טובות שנראו אי פעם.

אני מסכים שממה שקראתי על הסוני הוא כנראה היחידה היותר טובה

ולמגיב הקודם , אני לא חורץ גורלות , אני מביע את דעתי . האם באמת חשבת שניתן לשים את המכשירים האלו באותה מכונית עם אותו סטאפ כדי לבדוק ? אולי בחו"ל כשיש מפגש . כאן בארץ אין כמעט אנשים עם ציוד כזה . הסוני המדובר זה מכשיר ישן שעד כמה שהבנתי מגעת , כמעט אינו ניתן לקניה (אם מישהו מוציא למכירה הוא יודע למי הוא נותן ), דנון , אם אתה לא נוסע ליפן אין לך שום סיכוי להשיג , וכמה אנשים בדיוק בארץ מחזיקים אלפיין עם פרוססור ?P9 ? קלריון HX-D2 ?

אני לא יודע מה אתה מבין בסטריאו בכלל , אבל ברמות מסויימות ,אתה חייב להסתמך על מבחנים , ועל דעות של אנשים שאתה מעריך את היכולת שלהם ואתה יודע שהטעם שלהם זהה לשלך , ואתה חייב גם שיהיה לך חוש שישי מה באמת טוב עבורך ומה לא . ואם אין לך את זה או את ההבנה הזו עדיף שלא תתעסק עם היי אנד

בברכה יהודה

פורסם

אפשר לארגן איזה מבחן קטן אם בא לך, P9 יש בארץ , 9255EXL יש, יש HX-D2 ואני מכיר מישהו שיש לו את הנאקמיצי CD 700(אני מקווה שהוא יהיה מוכן לתרום את היחידה לכמה שעות).

אם יש לך סבלנות והאנשים יהיו מוכנים לתרום את הנגנים למבחן אז יאללה בוא נארגן משהו. אני בעד.

פורסם
אפשר לארגן איזה מבחן קטן אם בא לך, P9 יש בארץ , 9255EXL יש זה הדגם הישן עם 20BIT הוא טוב אבל הוא לא בליגה הזו גם כן , יש HX-D2 ואני מכיר מישהו שיש לו את הנאקמיצי CD 700(אני מקווה שהוא יהיה מוכן לתרום את היחידה לכמה שעות).הנקאמיצ'י לא בליגה הזו

אם יש לך סבלנות והאנשים יהיו מוכנים לתרום את הנגנים למבחן אז יאללה בוא נארגן משהו. אני בעד.

יש שתי בעיות אמיתיות עם בחינה כזו :

1 - אי אפשר להחליף יחידת ראש סתם כי לHX-D2 יש יחידת ספק חשמל המיועדת לו שיושבת בד"כ בתא המנוע .

2 - לא כול מי שיש לו HX-D2 /P9 בארץ ,יש לו מערכת מספיק טובה ומאוזנת כדי לשמוע הבדלים . ככול שאתה עולה ברמת הציוד שלך ההבדלים בין המערכות הם קטנים (הם שמיעים אבל לא למישהו שאף פעם לא שמע מערכת היי אנד ) , וכאן בארץ עדיין לא יודעים אפילו להתקין מערכות .

אם אתה רוצה להבין ראה את התרד' של רומן על קרוס אובר , ותבין עד כמה אולי לאנשים יש כסף להוציא על מותגים , אבל אני בטוח שהם לא מנצלים אפילו 30% מהיכולות של הציוד שלהם .

עד כמה שאני הצלחתי לאבחן את החברה בפורום , אאל"ט מספר האודיופילים האמיתיים כאן הוא פחות מאצבעות יד אחת .

זו אחת הסיבות שאני חושב שההייפ על מערכות של MONEY NO OBJECT שנוצר כאן הוא מוטעה לחלוטין . זה מעשיר את היבואנים של האודיו , אבל זה לא תורם כלום לקונים של הציוד .

בברכה יהודה

פורסם
יש שתי בעיות אמיתיות עם בחינה כזו :

- לא כול מי שיש לו HX-D2 /P9 בארץ ,יש לו מערכת מספיק טובה ומאוזנת כדי לשמוע הבדלים .

הרעיון בבחינה הוא לשמוע הד יוניטים שונים על אותה מערכת. אחרת זה חסר תועלת. לבחון הדיוניטים שונים ברכבים שונים זה אולי נחמד וכיף אבל אין לזה שום ערך מקצועי.

וכאן בארץ עדיין לא יודעים אפילו להתקין מערכות . .

יש מספיק מתקינים שמסוגלים להתקין ברמה גבוה מאוד. הנקודה היא , שברמות האלו , במערכות שמכוונות לרמת היי-אנד מי שאחראי להתקנה הוא בעל הרכב. הוא ורק הוא יודע מה הוא רוצה להשיג , ולכן הוא האדריכל מבחינת איזה רכיבים , איך למקם אותם ואיך לכוון אותם. המתקין צריך להיות מסוגל להוציא את זה לפועל. ובהחלט יש אנשים בארץ שמסוגלים לעשות זאת. בדיוק כמו המערכת ז"ל של אייל. הוא החליט איזה רכיבים מתאימים לסאונד שהוא רוצה לקבל , הוא הטווה את מיקום הרכיבים והמתקינים היו צריכים לשבור את הראש איך לבצע את זה.. כך מתנהל פרוייקט ברמות "היי-אנד".

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הכוונה היא לשמוע אותם אחד מול השני באותו סט אפ. אפשר אפילו לארגן את זה בבית.

אני לא אומר שאין הבדלים או שיש, אבל אני אשמח לשמוע כמוך את כולם אחד ליד השני וגם לשמוע מאחרים מה כל אחד מוצא שונה/מיוחד בכל HU.

(אתה יודע מה?! גרמת לי לקחת את זה ברצינות ולראות איך אני מארגן)

פורסם
הרעיון בבחינה הוא לשמוע הד יוניטים שונים על אותה מערכת. אחרת זה חסר תועלת. לבחון הדיוניטים שונים ברכבים שונים זה אולי נחמד וכיף אבל אין לזה שום ערך מקצועי.

תודה רבה, אני רק רציתי לומר זה, כי אין טעם לדבר על זה סתם, יש אמון מוטגים שונים שיש להם סידרות יוקרתייות כמו שרשמתם, ולבחון סה"כ רק את הנתונים מהספר נתונים ולא את מכשיר בפועל.

מה זה עוזר לי אם למישו יש בארץ את המכשיר?, אי אפשר לשמוע אותו ויותר גרועה שאין מקומות שיש להם את זה במלאי.

רק תחשבו, "אתם החלתתם להשקעה במערכת כזו, ואתם באים למקום מסוים ויש להם מבחר אנק, חוץ מי זה אם אתה רוצה לשמועה ולבחור "לא" לפי נתונים בספר, זה שירות וגם סיפוק מקסימלי שאתם מקבלים, וגם לאורך זמן גדול יותר", ולא להחליף מערכת כול שנה.

פורסם

אם רוצים אפשר להשיג הכל.

זה רק עניין של רצון,קשרים וממון.

גם את הדנון, גם הקלריונים המובחרים וכנ"ל גם המקינטוש.

וכפי שהזכרתי כבר יש נגנים שמוגדרים כחוד החנית כמו הZ50 של סוני מסדרת הXES.

ויש גם מכשירים של אקליפס כמו ה55090 שהוא גם DVD אבל נגן היי-אנד DAC.

וכנ"ל גם האקליפס CDT400X שהוא אחד הנגנים היותר טובים בעולם.

ותראו איזה פלא? הוא גם למכירה באיביי ע"י אנטוני ששולח לכל מקום בעולם:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230192860912

אגב, אותו בחור טאיווני הוא לא רק מוכר כל מידי דברים נדירים ומיוחדים הוא גם מבין בתחום ההיי-אנד לרכב בצורה פנומנלית.

כנסו לחנות שלו\מכירות שלו ותראו איזה מוצרים הוא מוכר.

under construction..

פורסם
אם רוצים אפשר להשיג הכל.

.

זה כן 100%, אבל מדובר בבחירה שלך, אך אתה יכול לבחור לפי ספר בלי לשמועה את מכשיר?

הרוב המשווקים בארץ לא יחזיקו במלאי מכשרים כאלו רק בשבים להשמיע למשו ש אולי הוא יקנה.

פורסם

בוא נלך רגע על רכישה של מכשיר היי-אנד רק מקריאה של נתונים.

לדוגמא הHX-D2.

ממיר 24 ביט עם אוברסמפלינג של 96 תוצרת -בר בראון= מעולה.

DSP של בר בראון= מעולה.

קרוס אקטיבי 4 WAY מלא= מעולה.

מנגנון טיים אליימנט להשוואת זמנים(למי שלא מתכוון להשתמש בבניות מיוחדות של זוויות)= מעולה.

שאסי עשוי מנחושת לצמצום השראות או הפרעות= מעולה.

4 יציאות פריאווט בעוצמה של 4V עם כבלי נחושת נקייה מצופת כסף, וכמובן ראשי מתכת מוזהבים= מעולה.

ממיר DC/DC שמעלה את וולטאז' העבודה = מעולה.

כניסה אופטית = מעולה

בקיצור, אני יכול להבטיח לך שעם מכשיר כזה לא תוכל ליפול.:roll:.

מה כבר עוד אפשר להכניס במכשיר אחד.

כנ"ל לגבי המקינטוש, כנ"ל לגבי הדנון, כנ"ל לגבי האקליפס.

כולם נועדו לדבר אחד, לתרגם את החומר הצרוב בדיסק, במקסימום שניתן להגיע קרוב ביותר למקור ללא עיוותים או שינויים.

ממה אתה מפחד? שישמעו פתאום את הצלילים כפי שהם אמורים להיות? שזה ישמע טוב מידי?:shock:.

שמדובר על רמקולים,סאבים או מגברים אני מבין וממליץ לשמוע לפני זה, אבל בHU ברמה כזו באמת שאין מה ליפול, כולם יהיו מעולים.

ברוב המקרים מה שקובע את אופי הצליל הוא לא בהכרח הHU, אלא הרמקולים, ההגברה, ההתקנה והכיווונים, אם המערכת נשמעת רחוק מלהיות נכונה ואמיתית, כנראה שלהתקין HU כמו המכשירים המדוברים לא יהפוך את המערכת למקום ראשון בIASCA.

חפש מה שהכי מתאים לך מבחינת מחיר,תכונות(קרוס,אקולייזר וכו') וכמובן מבחינת מראה.

ולפני הכל, דאג להתקנה נכונה של המערכת(זוויות אלמנטים מבחינת אקססים), לכיוון נכון של המערכת(פאזות אקוסטיות נכונות, מרכוז הבמה,ובנוסף-רוחב,עומק,גובה ונפח), להגברה ראויה לאלמנטים(מגברים מתאימים לרמקולים ועוצמות נכונות).

אחרי כל זה תרכוש לך HU חדש.

under construction..

פורסם
בוא נלך רגע על רכישה של מכשיר היי-אנד רק מקריאה של נתונים.

לדוגמא הHX-D2.

ממיר 24 ביט עם אוברסמפלינג של 96 תוצרת -בר בראון= מעולה.

DSP של בר בראון= מעולה.

קרוס אקטיבי 4 WAY מלא= מעולה.

מנגנון טיים אליימנט להשוואת זמנים(למי שלא מתכוון להשתמש בבניות מיוחדות של זוויות)= מעולה.

שאסי עשוי מנחושת לצמצום השראות או הפרעות= מעולה.

4 יציאות פריאווט בעוצמה של 4V עם כבלי נחושת נקייה מצופת כסף, וכמובן ראשי מתכת מוזהבים= מעולה.

ממיר DC/DC שמעלה את וולטאז' העבודה = מעולה.

כניסה אופטית = מעולה

בקיצור, אני יכול להבטיח לך שעם מכשיר כזה לא תוכל ליפול.:roll:.

מה כבר עוד אפשר להכניס במכשיר אחד.

כנ"ל לגבי המקינטוש, כנ"ל לגבי הדנון, כנ"ל לגבי האקליפס.

כולם נועדו לדבר אחד, לתרגם את החומר הצרוב בדיסק, במקסימום שניתן להגיע קרוב ביותר למקור ללא עיוותים או שינויים.

ממה אתה מפחד? שישמעו פתאום את הצלילים כפי שהם אמורים להיות? שזה ישמע טוב מידי?:shock:.

שמדובר על רמקולים,סאבים או מגברים אני מבין וממליץ לשמוע לפני זה, אבל בHU ברמה כזו באמת שאין מה ליפול, כולם יהיו מעולים.

ברוב המקרים מה שקובע את אופי הצליל הוא לא בהכרח הHU, אלא הרמקולים, ההגברה, ההתקנה והכיווונים, אם המערכת נשמעת רחוק מלהיות נכונה ואמיתית, כנראה שלהתקין HU כמו המכשירים המדוברים לא יהפוך את המערכת למקום ראשון בIASCA.

חפש מה שהכי מתאים לך מבחינת מחיר,תכונות(קרוס,אקולייזר וכו') וכמובן מבחינת מראה.

ולפני הכל, דאג להתקנה נכונה של המערכת(זוויות אלמנטים מבחינת אקססים), לכיוון נכון של המערכת(פאזות אקוסטיות נכונות, מרכוז הבמה,ובנוסף-רוחב,עומק,גובה ונפח), להגברה ראויה לאלמנטים(מגברים מתאימים לרמקולים ועוצמות נכונות).

אחרי כל זה תרכוש לך HU חדש.

אין ספק שהמכשיר מדובר בו הוא טוב, אבל לכול מוטג יש צליל אחר, ובוחרים אותו לא לפי הנתונים, בוחרים לפי טעם של כול אחד.

יש לך כמה סוגים של מכשרים ברמה זו, וכול אחד מהם נשמעה אחרת.

3752.jpg

5604.jpg

Denon_DCT-1.jpg

rf5.jpg

subwoofers_ultimo1.jpg

פורסם

קח את אחד המכשירים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם והוא כמעט בלתי ניתן להשגה,רק שחיפוש מתמיד באי ביי מגלה...

http://cgi.ebay.com/Sony-XES-Z50-Used_W0QQitemZ160182690815QQihZ006QQcategoryZ75305QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem

הכל אפשר למצוא אם מחפשים מספיק,לגבי האיכות אין שאלות.

פורסם
קח את אחד המכשירים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם והוא כמעט בלתי ניתן להשגה,רק שחיפוש מתמיד באי ביי מגלה...

http://cgi.ebay.com/Sony-XES-Z50-Used_W0QQitemZ160182690815QQihZ006QQcategoryZ75305QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem

הכל אפשר למצוא אם מחפשים מספיק,לגבי האיכות אין שאלות.

כנ"ל מכשיר זה.

אני לא מקיר.

פורסם
הרעיון בבחינה הוא לשמוע הד יוניטים שונים על אותה מערכת. אחרת זה חסר תועלת. לבחון הדיוניטים שונים ברכבים שונים זה אולי נחמד וכיף אבל אין לזה שום ערך מקצועי. כן . רק כפי שהבהרתי הקלריון שונה מכולם , כי יש לו ספק כוח נפרד משלו שמשרת את השעון שלו . את זה אין לאחרים . ולכן זה בעייתי מאוד להוציא אותו מהרכב ולהכניס מחדש , כי אתה צריך להוריד את הספק כוח שלו מהמנוע

יש מספיק מתקינים שמסוגלים להתקין ברמה גבוה מאוד. הנקודה היא , שברמות האלו , במערכות שמכוונות לרמת היי-אנד מי שאחראי להתקנה הוא בעל הרכב. הוא ורק הוא יודע מה הוא רוצה להשיג , ולכן הוא האדריכל מבחינת איזה רכיבים , איך למקם אותם ואיך לכוון אותם. המתקין צריך להיות מסוגל להוציא את זה לפועל. ובהחלט יש אנשים בארץ שמסוגלים לעשות זאת. בדיוק כמו המערכת ז"ל של אייל. הוא החליט איזה רכיבים מתאימים לסאונד שהוא רוצה לקבל , הוא הטווה את מיקום הרכיבים והמתקינים היו צריכים לשבור את הראש איך לבצע את זה.. כך מתנהל פרוייקט ברמות "היי-אנד".

אני לא מסכים איתך לגבי התתקנה . אני אמור לדעת מספיק כדי לדעת מה כן יכול ללכת ומה לא , אני אמור לבחור את הרכיבים , כי בצורה מסויימת יש כאן קניות על עיוור , והמתקין לא אמור לדעת מה מתאים לי כדי שיהמר על זה . אבל אני בהחלט מצפה שאת נושא ההתקנה הוא ידע יותר ממני , ושידע יותר טוב , ואולי גם יתקן טעויות שלי . כי כשאני מדבר על התקנת היי אנד , אני מדבר על התקנה שאם אוציא את המכונית שלי לחו"ל , אוכל להכנס איתה לתחרות SQ ולנצח , או לפחות להיות באחד המקומות הראשונים . כמה מתקינים אתה מכיר שמסוגלים לזה בארץ ?

אם רוצים אפשר להשיג הכל.

וכפי שהזכרתי כבר יש נגנים שמוגדרים כחוד החנית כמו הZ50 של סוני מסדרת הXES. יש לי בעיה עם מכשיר של שנות ה90 , שנחשב בצדק אחד הטובים עד היום , אבל לפי הקישור רוצים עליו יותר מ1500 דולר

ויש גם מכשירים של אקליפס כמו ה55090 שהוא גם DVD אבל נגן היי-אנד DAC.

וכנ"ל גם האקליפס CDT400X שהוא אחד הנגנים היותר טובים בעולם.

ותראו איזה פלא? הוא גם למכירה באיביי ע"י אנטוני ששולח לכל מקום בעולם:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230192860912 לא מכיר את המכשיר הזה לצערי , אבל הוא לפחות דורש סכום נורמאלי . יש לך את הספפיקציות שלו במקרה ? כי הוא לא ממש מתאר אותו . ולומר שהוא יותר טוב מהדנון Z1 , זו הצהרה שאני לא ממש בטוח שאני יכול לסמוך עליה בעניים עצומות

אגב, אותו בחור טאיווני הוא לא רק מוכר כל מידי דברים נדירים ומיוחדים הוא גם מבין בתחום ההיי-אנד לרכב בצורה פנומנלית.

כנסו לחנות שלו\מכירות שלו ותראו איזה מוצרים הוא מוכר.

ל XXDEXXX זה שאתה לא מכיר לא אומר שום דבר , אני לא יודע אם האקליפס של ניר יותר טוב מהקלריון , אבל כול מכשיר מאלו ששמעת כאן , אם תמצא אותו בעד 1000 דולר בארה"ב ותקנה , אתה תקבל איכות סאונד מעולה מאוד . זה לא שאתה תיפול ותגיד וואי למה קניתי

כמובן שאתה צריך לדעת טיפה איך להתקין ,ולמצוא מתקין שיודע המון איך להוציא את טיפת האיכות האחרונה מהציוד שלך .

ועוד דבר נוסף , אם אתה מתחיל לחשוב על הכיוון של מותגים כאלו , תקח בחשבון שאתה צריך לדעת טוב איזה קומפוננט ממש יתאים ואיזה מגברים , ולא את כול השטויות שאנשים קונים בפורום ועוד חושבים שהם קונים היי אנד . הציוד ההקפי לHU ישפיע המון על האיכות שתקבל (בהנחה ותקבל מתקין שיעשה התקנת על )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...