Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תגיש תלונה במשטרה ותספר את כל הסיפור, ככה אחרי שתיתפוס אותם זה ישחק לטובתך בחקירה.

תארגן חבר חייל עם M16 ובפעם הבאה שהם באים פשוט תצאו איתו עם מחסנית בהכנס ותשכיבו אותם על הריצפה עד שהמשטרה באה.

תתקין מנעול גיר+מנעול ההגה רק כדי שישימו לב אליהם.

תאמץ בול טרייר ותן לו לישון באוטו בלילות.

תארגן עוד 2-3 חברים שישנו אצלך ובפעם הבאה שהם באים פשוט תיקרעו להם את הצורה+לקיחת כל דבר שווה ערך+ לקיחת בגדים ולהשאיר אותם עם תחתונים ולשחרר אותם לחופשי.

אם אחרי כל זה הם עדיין ינסו לגנוב לך את הרכב אז מגיע להם מברוק רציני על ההתמדה ולך תדע, אולי תהפכו להיות חברים בסוף.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כשנה וחצי לערך חבר טוב שלי ראה שני גנבים פורצים לו לרכב.

כשניסה לעצור אותם מלעשות כן, אחד מהם הוציא שרשרת גדולה שבקצה שלה מנעול ושני הגנבים פירקו לחבר שלי את הפנים - פשוטו כמשמעו!

הוא נדרש לשחזור של הלסת וגשר האף, ושכב בביה"ח למעלה מחודש!

אותו חבר אינו איש קטן ו/או חלש.

בעוד חברי מחוסר הכרה על הכביש הם סיימו את העבודה, גנבו את הרכב ומעולם לא ניתפסו.

מוסר ההשכל הוא- אם הרכב מבוטח בביטוח מקיף- אין מה לחשוב יותר מידי על להיות גיבור או על ההשתפות העצמית- שיקחו את הרכב, הרי לגנבים יש יותר מה להפסיד אם יתפסו, והרבה פחות כבוד כלפי שלמות גופו ורכושו של הזולת.

גם אם אין ביטוח מקיף- עדיין יש לחשוב פעמיים לפני שמנסים לצאת גיבורים.

פורסם

אצלי בשכונה הייתה תקופה שהתלבשו לחבר של שכנה שלי על הרכב.

ממש, כל כמה ימים פרצו לו את הרכב, כל פעם הוא ירד למטה והם ברחו.

באיזשהו שלב הוא דיבר איתנו, וכל פעם שהאזעקה פעלה ירדנו כולנו (אני, אבא שלי, שני אחים, והוא).

באחת הפעמים תפסנו את החד הגנבים. השתיקה יפה למה שקרה אחר כך.

את השוטרים, אגב, זה לא ממש עניין מה היה לו להגיד על שיטות המעצר שלנו. אולי שיחק לנו המזל ואולי לא.

שבוע וקצת אח"כ שוב ניסו לפרוץ לו לרכב, הוא הבין את הרמז:

התחיל להגיע עם רכב אחר, העביר את הרכב שלו לאבא שלו, ומאז הוא ממש לא משקיע בחיצוניות של הרכבים שלו...

המלצה שלי:

תעביר את הרכב לחנייה פרטית, אפילו אם זה 10 דקות הליכה מהבית שלך. לפחות זמנית.

תנסה לגשת למשטרה, אולי הם יגבירו את "סיבוב הלילה" של השוטרים באיזור שלך,

וכשאתה הולך לאוטו תתקשר למשטרה תוך כדי, סיור עירוני תמיד יכול להיתקל בגנבים במקרה, זה בטוח לא יזיק.

אגב, בפעם האחרונה שניסו לגנוב פה משהו, באו גנבים עם לאנטיס וניסו לגנוב ג'אנטים וצמיגים של שכן שלי,

נכה, עם צמיגים מקוריים שעברו 100,000 ק"מ. ממש לא ברור למה.

על אותו נוהל, השכן התקשר למשטרה וגם אני (במקרה), שנינו ירדנו, במקרה הייתה ניידת ממש מחוץ לשכונה.

הגנבים נתפסו, והכל היה טוב.

אלא מה? הם פירקו את הג'אנטים שלהם כדי להחליף עם הג'אנטים של הקורבן. הרכב שלהם עדיין עמד על ג'ק.

בזמן שהם נכנסו לניידת שאלתי את השוטר "תגיד לי, איכפת לך אם הרכב ייפול במקרה מהג'ק"?

הוא ענה שלא, וכך היה.

תוצאות:

1 רכב על הרצפה :twisted:

2 ג'אנטים שלהם שנעלמו :twisted:

16 ברגים של ג'אנטים שנעלמו :twisted:

3 גנבים שחוזרים למחרת היום לרכב שלהם ומתחילים לעשות טלפונים... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תקנה סנדל לנעילת גלגל.

יוכלו להזיז את הרכב רק באמצעות הרמת מנוף.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מהיכן רוכשים סנדלים?

לא נתקלתי במוצר הזה בשום רשת שביקרתי בה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם היה מדובר בסתם מקרה של גניבה, אני מבין שזה לא מעניין את המשטרה.

אבל שמדובר כנראה בהזמנה, זה יכול לעניין את טותה.כי מעקב של שבוע ואולי לעלות על כנופיה, נראה לי ששווה את המאמץ.

פורסם

ראשית לפותח השרשור,בפעם הבאה לא הייתי ממליץ לך לרוץ אליהם,ומסיבה מאוד פשוטה:

אני מניח שהם ראו מאיזה כיוון הגעת אליהם, יכול להיות שבפעם הבאה הם פשוט ימקמו שם מישהו שתפקידו יהיה "לדאוג" לך ברגע שתבוא.

מה אני כן ממליץ ?

אם אתה כבר רץ,תגיע מכיוון אחר.

תרוץ רק אם יש לך משהו באמת מאיים ביד (אקדח\רובה למשל-90% מהאוכלוסיה זה משתק).

אגב, AA123, ואם העניינים יסתבכו,אז ?.......יש חוק לגבי הנושא של הגנה עצמית,ובמידה וינסו לתקוף אותו והוא ישתמש בנשק,אף אחד לא יגיד כלום,כל עוד עשה את זה לפי הנוהל.

מהיכרות עם כמה חברים שעבדו בבילוש, לרוב פורצי הרכב\גנבי רכב\גנבי אופנועים מקבלים מהם לא מעט מכות (מישהו שמע על ה"משכנעת" ?....),כך שבמידה ואתה עם כמה חברים שבנויים טוב ויודעים את העבודה,אל תתבייש להתחרע עליהם, לרוב במשטרה יתנערו מהתלונות שלהם.

אבל כמו שאמרו פה כולם, אם סימנו לך את הרכב,וכנראה שזה המקרה, ממליץ לך להחליף רכב לאיזה שבועיים עם חבר מעיר אחרת,לא יעזור הרבה שתחליף רכב עם מישהו מאותה עיר,פשוט יראו איפה הוא חונה ויעכבו אחריו.

או שאתה תעלים את הרכב לגנבים,או שהגנבים יעלימו לך את הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אולי תשיג רובה אויר?!:-)

או אולי תבדוק אם יש ליד הבית שלך ארון כיבוי או משהו כזה, הלחץ שם מטורף ויכול ממש להכאיב. כך גם תוכל ל"סמן" את הגנבים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הרובה אוויר זה רעיון ממש טוב אפילו איזה אקדח קטן ב50 שקל יכול ממש להרתיע, אני יקפוץ היום\מחר בתקווה השבוע לדליית אל כרמל (אני מחיפה אז זה ממש קרוב) אני זוכר יש שם חנות שמוכרת את כל זה עם הכדורים נברר מחירים נראה

למרות שאמרו פה שאם באמת אני לא יכול להגן על עצמי מול חבורה של 3-4 ועוד להשתמש בצעצוע כי במידה והסיפור ילך ויתחמם יותר אז אני יהיה בבעיה ואני די בטוח שכמה כדורי פלסטיק (אפילו לפרצוף שלהם) יעקבו אותם בדיוק עוד חצי דקה מלקפוץ עלי.

בכל מקרה זה מרתיע ורוב הסיכויים שהם יברחו והרווחתי.

אוהד.

פורסם

אתה מפרסם תמונות של הרכב שלך ברשת עם לוחיות רישוי גלויות- ראה את הסמלון שלך.

נתחיל בזה שתערוך את התמונה ותמחק את המספר- יש סיכוי שהם הגיעו אליך מהרשת- לך תדע, לכן שמפרסמים תמונות תמיד תמיד עם לוחיות רישוי מטושטשות.

פורסם

לצערי אין מה לעשות נגד זה.גם לי פרצו פעם את הרכב ואני הייתי מוכן לרצוח את הגנבים, אבל עם הזמן הבנתי

שעדיף לא להיות בזמן הפריצה כי אפשר לאבד את החיים. כל גנב יעשה הכל רק כדי לא להתפס.

לא תעזור המשטרה ( מנסיון ) חבל על הזמן.

לא יעזרו מצלמות כי גם אפ תראה אותם מה זה עוזר לך??

בלש פרטי- זה רעיון טוב אבל עולה לא מעט כסף

אני ממליץ לחנות באזור מואר ובמקום שבו לא פורצים רכבים ואתה בטח מכיר אזור כזה לידך.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

גם אני מחיפה, קרוב אליך, אני רואה אותך נוסע הרבה והרכב שלך יפה מאוד

לי יש עלת ביסבול ליד המיטה, אני אישית יודע להרביץ ואני מקווה שגם אתה

אין פה פתרון קסם, אני כב רתפסתי כמה חברה שחשבתי שמתעסקים לי עם האוטו, האמת שטעיתי ולמזלם עליתי על זה לפני שניפצתי לאחד מהם את הראש

אין כאן סליחה ואין גזענות, בן אדם שנוגע בקניין שלך דינו עונש,,אני חושב שהאזעקה שלך הצילה אותך מס' פעמים וזה טוב

כל עוד אתה נכנס בראס בין אמו ולא עוצר באמצע לא תהיה לך בעיה פשוט תתגנב כמו שאני עשיתי, תגיע מכיוון לא צפוי ותסמן אחד מהם, אם אתה הולך הוא הולך איתך

ככה אני רואה את הדברים ללא סליחה וללר מחילה

תהיה חזק וסבלני

בן

נ.ב: אני ישמח להעמיד איתך מארב ולצוד אותם (ציוד עליי....:-))

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...