Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואיי שוב, רק פתחת שירשור על זה לפני שבוע ניראה לי,

קראתי את כול 3 הדפים שבשירשור הזה ושמע זה ממש מכה הדבר הזה.

אל תרד אליהם לבד זה דבר ראשון, אבא שלי יצא פעם אחת עם אקדח והם עוד ניסו לתקוף אותו ועד שאחי לא יצא עם הM16 הצבאי הם לא הלכו כי פשוט הם היו 7 ערבים ולא הזיז להם בנאדם אחד בן 50 עם אקדח ברטה מעפאן:-)

בכול מקרה, תעשה רשימת קניות,

1) פרוז'קטור עם גלאי נפח שיידלק כול פעם שיש תנועה, אם הרכב מתחת לחלון שלך תמקם אותו מתחת לאדן של החלון שיידלק, גנבים אוהבים חושך לא אור של זרקור על הפנים,

2) סנדל רכב! (אמרתי את זה גם בשירשור הקודם, עולה בסביבות ה500 שקל אבל מאוד שווה,

3) כיסוי רכב, תכסה אותו ככה גם הוא יימשוך פחות תשומת לב וגם זה ייתן לך יותר זמן להתראה של האזעקה, אומנם זה כמה דקות כול פעם לכסות/להוריד אבל זה כדאי, ושיהיה מהודק טוב,

4) מנעול לידית הילוכים, כמו שהיו פעם של הרב בריח, זה יעיל ומאוד טוב, אומנם קצת מכוער אבל עדיף על זה שייגנבו את האוטו,

5) אזעקה שמצפצפת! שעושה רעש! לא רק כזאתי שמצפצפת לביפר, תשים אחת חזקה שעושה רעש שמעיר עולמות, זה עוד פרמטר שגנבים לא אוהבים, רעש בשילוב של אור,

6) יש מנעול הגה, כמו מוט שמיתחבר להגה ומונע את הסיבוב שלו, גם יעיל פחות או יותר,

7) תעשה גיבוי לאזעקות שלא ייקרה מצב ששוב ינתקו את המצבר ואז זה לא יהיה שווה,

זאת התשובה הכי מפורטת שיכולתי לתת כרגע, מקווה שעזרתי, יש לי ניסיון עם גניבות רכב, אנחנו גם גרים באזור דיי מפוקפק ויש פה הרבה בדואים בסביבה אבל כשתבצע את כול אלו מבטיח לך שזה יעזור, כמה שיהיה להם יותר קשה לגנוב עם יוותרו בסוף וכשהם ייראו שיש לך: מנעול הגה, מנעול לגיר, פרוז'קטור, סנדל לגלגל, ואזעקה שמרעישה עולמות הם ייוותרו ניראה לי אלא אם כן הם ממש עקשנים ועשו הזמנה מיוחדת לרכב שלך ספציפית כי עם כול המיגונים האלה הם פשוט יעברו לקולט הבאה.

בהצלחה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...