Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמלכד את האוטו אם כמה מוקשים במכסה מנוע,פעם הבעה שינסו לגנוב אותו אתה תרגיש סיפוק משמיים,באחריות:D ....אין הרבה מה לעשות.. אם יש לך 2800 שח מיותרים תתקין איטורן...בהצלחה

Shift happens!:roll:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה משועמם ואין לך עבודה - תעשה אמבוש על הרכב.

אם אתה לא מפחד משום דבר וגיבור גדול, תזמין חבר שישן אצלך כמה ימים ותעשה גיבוי לחשמל של הקודנית.

אם אתה חכם - תחנה את הרכב במקום אחר לשבועיים ועל הדרך תברר איך הם כל פעם מרימים מכסה מנוע ותמגן את האיזור.

תגביר את הרגישות של האזעקה ותוסיף עוד איזה עלוקה מוסתרת. אם אתה רוצה להיות ממש גנוב, שים את הרכב על בלוקים, תכסה אותו ותעשה לערבים אמבוש, עד שהם יצאו מההלם אתה והחברים שלך תעשו עליהם מה שתאילנדי עושה לחתול.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא שווה לישון\כמעט לא לישון כמה לילות רצוף בגלל גנבים שאולי יבואו ואולי לא להתעסק עם הרכב.

אי אפשר להשלים עם המצב הקיים ואי אפשר פשוט לא לישון בלילה עם לום מתחת לכר.

אתה יכול גם לא להחנות את הרכב חודש מתחת לבית ואז להחזיר אותו ואז עוד חודש ושבוע הגנבים יעברו במקרה ליד הבית ויראו את הרכב.

אבל הפתרון הכי ריאלי זה באמת או פשוט להעביר את הרכב מקום (במקום להשאיר אותו ולא לישן בלילה) או פשוט להגן עליו באיזשהו אמצעי מסיבי נגד גניבות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חלק מהתגובות פה אני חייב להגיד קרעו אותי מצחוק, לחנות במקום אחר באמת זה בלתי אפשרי יש לי ליד הבניין עוד 5 בניינים ושם בעצם נגמר הרחוב (רחוב של 5 בניינים ומתנס ציבורי), אני הבניין הראשון ברחוב עד חצי קילומטר ששם נמצא הבניין האחרון.

אין כלכך לאן להזיז את האוטו ואני צריך את הרכב ללימודים ועבודה כמעט על בסיס יומי אז לחנות אותו בעיר אחרת או אצל קרובי משפחה (בכרמל - להזכיר עיר חיפה) גם לא מקובל.

מערכת? פיונויר דגם חדש בסיסי ששווה אולי! 650 שקל, רמקולים? 4 פשוטים יחסית אין סאב ואין מגבר.

רק חלונות שחורים , ספויילר שבא עם הרכב וג'נטים 13" אז לא נראה לי שיש סיבה לגנוב את כל אלו חוץ מאת הרכב עצמו.

בכל מקרה אני דיי בטוח שהלילה הם לא יבואו כי אם כן הם באמת טיפשים, עברו איזה 4-5 ימים מפעם אחת עד הפעם השניה שפרצו אבל לא סיימו מה שרצו לעשות, אז בכל מקרה אני מצפה להם מהיום עד שיבואו אם בכלל ואני כן מתכוון לעלות אליהם (אם כל הכבוד אני לא אחד קטן מבחינה פיזית ונראה מה יהיה, הכי הרבה אם אני באמת תופס אותם על חם אני מזמין משטרה אותו רגע מרחוק ואיך שהם באים אני ייצא אליהם).

אוהד.

פורסם

החשבון פשוט:

רכב בעל לוק ספורטיבי-משהו +

חלונות שחורים +

מגנזיום +

צבע כחול (אימפרזה טורבו?) +

מדבקה על השמשה =

תשומת לב.

פורסם

תמיד דוגל באמצעי הגנה פיזיים

מכוער ככל שיהיה

פתטי ככל שיהיה

1 רב בריח לרכב לידית ההילוכים

2 שרשרת קשור את הרכב לעמוד

3 פרק את גלגל ההגה קח אותו עמך

4 מנעול למכסה המנוע (מכני בלבד) אינו אפקטיבי כל כך מכיון שהוא מוסתר

מנע גניבה כמה פעמים ,הגנב אינו מעוניין לעבוד יותר מדי אמצעי מיגון פיזי ,גורם לו להמשיך הלאה

יגאל

פורסם

תשפד אותם, תקנה אקדח צעצוע ותמצא מקל ברזל.

במקרה והם מנסים שוב לפרוץ תרד מיד עדיף עם חבר עם אקדח נראה לעין במכנס והמקל ביד.

פורסם
לפי מה שאני מבין האוטו שלך חונה ממש מתחת לבית, זה מעולה

יש לך אפשרות לצלם אותם ותיגש עם זה למשטרה בתקווה שיעזרו לך

אל תצחיק אותי, משטרה :lol:

נראה לך באמת שהם יבואו לחניה שלו בלילה ויעשו ויתחילו לעשות מארבים?

חביבי הם לא יעשו כלום, מקסימום הם יגידו לו כשתתפוס אותם תקשר אלינו..

פורסם

אני אתייחס כאן לכמה ליצנים:

1. ללכת למשטרה, לבקש מעקב, ללכת למשטרה עם צילום החשודים בפעולה: תלך גם עם חצי ליטר טובורג וקצת זיתים בשביל הנשנוש, כי היומנאי יצחק לך בפנים, יפתח תלונה, וכמו שפותחים ככה סוגרים מחוסר עניין לציבור.

2. להזיק לחשודים זה לא טוב כי אז יפתחו עליך תלונה, הפעם היא לא תיסגר מחוסר עניין לציבור אלא אתה תשב בחקירה אולי מעצר 24 שעות בסוף תקבל תיק על תקיפה אלימות ואיומים.

3. לכל האהבלים שישנים טוב עם הביטוח מקיף: גנבו לי ברלינגו 2004 לפני חודש וחצי, בנתיים חברת הביטוח רק מורידה לי מערך הרכב, כסף עדיין אין, לא מקרה נעים.

שורה תחתונה: קניתי פיאט בראבו היום אני מצטער על זה ומעדיף לקנות בחזרה אופנוע שאני יוכל להכניס לסלון של הבית ואז אני באמת ישן רגוע.

ד"א לברווז: אל תדאג יש מספיק גנבי רכב יהודים, פורצי דירות נרקוטים או מה לא.

בקיצור ולעניין כל מה שיש לחברינו לעשות זה להוציא חלק מההצתה באוטו אולי אפילו מחשב אם הוא במיקום נתיק, להוציא פיוז זה הסטרטר שזה ממש קליל וטוב, לשים מנעול גיר !!!

מנעול הגה מראש תחסוך את העלות שלו כי כיווץ קטן של גלגל ההגה לצורת אליפסה והמנעול הזה משוחרר לחופשי, עניין של 20 שניות.

קודנית שניה או ברז דלק מכני.

כל פתרון אחר שיעלה בראש, כי זה די ברור שהם באו בשביל לגנוב את כל הרכב, וחבל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
למה אתה לא מדווח למשטרה? :roll:

מהסרטים למדתי שמשטרה הוא ארגון שמיועד להגן על האזרחים. את המשטרה ניתן למצוא בעיקר במדינות אירופה וגם בארה"ב.

בישראל עדיין לא התקדמו עד כדי כך וארגון כזה למיטב ידיעתי עדיין לא הוקם.

נכון שגם בישראל ניתן למצוא אנשים לבושים במדי משטרה. אל תתבלבל, אלה אינם שוטרים אמיתיים, מדובר בסה"כ באזרחים רגילים שכל עבודתם מסתכמת בלבישת המדים, זלילת שאוורמה במקומות הריכוז שלהם (שנקראים תחנות משטרה), עישון, שתיית קפה וקריאת עיתון. תמורת כל אלה הם מקבלים משכורת, אל תתטעה, לא משלמים להם עבור תפיסת עבריינים.

• תוכן חדש...