Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שהמנוע קר,כלומר, לילה בוקר או כמה שעות בצל צריך לתת סטרטר כמה פעמים עד שהוא מניע, כשפעמים האלה יש רק סטסרטר ואין שום קרטוע כאילו אין ניצוץ או אין דלק. יש לציין שאחרי שהוא מניע הנסיעה חלקה אין רעידות ויש כח. ומנסים להניע נניח אחרי שעה של מנוחה הוא מניע בלי בעיה, הבעיה רק שהמנוע קר.

המוסכניק שלי אומר שכנראה צריך להחליף את הקופסא של המפלג והרוטור, הרוטור נראה טוב, אבל ההחלק המוליך בקופסא של המפלג נראה אכול שרוף כזה..אבל גם לא בצורה שמשכנעת שהוא הבעיה, אם תירצו אצרף תמונה.

הוא רצה 180 שקל להחליף את שניהם אמרתי לו בנתיים לא להחליף כי אני לא אוהב ניחושים..

גם הייתי אצלו ביום חם אז לא יכלתי להראות לו תבעיה כמו שצריך...

יש למישהו איזה הסבר משכנע? ואם לא, אפשר לקנות רק את הקופסא של המפלג?

תודה מראש,

אסף

• תוכן חדש...