Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי,

מחבלים לא צריכים חלונות שחורים

הם כבר לוקחים רכב שלם (ואן), "מחפשים" אותו לניידת ובשיא החוצפה נוסעים בכביש וכורזים לניידת אמיתית, לפנות דרך בעוד הם שועטים קדימה ביללות והבהובים. (מקרה אמיתי).

לפני 3 שבועות תפסו חוליה כזו בירושלים, כאשר הם מסיעים ככה בכל יום עובדים ללא אישורי עבודה לתחומי ישראל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת לא דעה לגמרי שלי, אבל אם מישהו ישתמש בה בכנסת הם עשויים להקשיב לו.

אם העניין של המחבלים לא משכנע אתכם, אז אולי תשתכנעו מזה שעבריינים נוסעים עם חלונות שחורים בשביל שלא יראו מיהם?

זה קורה הרבה.

פורסם
ל DISCOVER - אתה אומר שהגבלת המהירות של 90 באיילון היא מטומטמת.

אתה מציית לחוק הזה ונוסע באיילון 90 קמש תמיד?

אני בטוח שלא.

אם לא, גם אתה עובר בידיעה על החוק ומקומך לא על הכביש, אתה ועוד חצי מהפורום הזה כולל אותי.

ומה ההבדל בין מהירות לבין 2 הנוסעים? (ולא מבחינת ענישה, אלא מבחינת הסיכון שהעבירה מהווה).

על כזו צדקנות דיברתי.

1- אני משתדל לנסוע כחוק.

2- אני לא מתחיל לבכות על החוק וצוחק על השוטר(?!) על זה שהוא מילא את תפקידו כשאני נתפס.

כשנתפסתי, הלכתי למשפט וקיבלתי את העונש "כמו הגבר שהייתי כשביצעתי את העבירה".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מקרה הזויי יותר ששמעתי היום-שנהג חדש הכניס את חבר שלו לתא מטען כי אסור לו להסיע יותר מ-2 נוסעים.

:roflmao:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
החוק הספציפי הזה מטומטם מדי מכדי שאוכל למלא אותו, מצטער

אני רק מחכה שתגיד את השורה הזאת למ"כ שלך בטירונות :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
30% מקדימה שזה חוקי!

ו50% מאחורהשאפשר לעשות כמה שאתה רוצה .

אז הוא לא יכול לדבר איתך על חלונות שחורים מקדימה זה תלוי כמה אחוז

אתה יכול להראות לי איפה כתוב בחוק ש-30 אחוז מקדימה זה חוקי?

ואגב, לשוטר יש מכשיר שבודק אחוזים של שקיפות/השחרה ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

BLAVIE

החתימה שלך קצת אדיוטית,ילדים עד גיל 16 לא מקבלים דו"ח כי הם קטינים.אם הם בליווי הוריהם, ההורים יקבלו את הדו"ח.

קצת קשה לבוא כל הזמן בטענות לשוטרים, בין שהם עושים את תפקידם (עוצרים אנשים על 170 או 110 באיזור עירוני גם אז באים אליהם בתלונות) ובין שהם לא.

השוטר נתן לך מתנה עם התאריך - מה שיהפוך את הדוח לבלתי חוקי (אסור לתקן) ושלא ימרחו אותך עם סעיף שיקל איתך

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
כזאת שטות עוד לא שמעתי. בואו לא נאשר חלונות שחורים כי ערבים יכולים להשתמש בזה. :roll:

אז אולי נאסור לנהוג על פיאט אונו \ סובארו DL \ במוו סדרה 3 או כל רכב אחר של ערבים?

אני אתך 100%...:lol:

שמע, גם אם החוק נראה מטומטם, וגם אם הוא באמת מטומטם, הוא עדיין החוק. ועברת על החוק, ונתפסת.

גם אני עברתי על החוק פעם עם תמרור עצור, ב-3 בלילה, כשלא היה אף רכב משום כיוון. אז האטתי ל-5 קמ"ש, נסעתי, נעצרתי.עשו מלכודת המנאייק.

להגנתי טענתי שלא היה אף רכב שיכלתי לפגוע בו ושהתמרור והחוק נוצרו כדי שלא אפגע באף רכב.

עזר לי?...

עשיתי טעות, שילמתי עליה, ולמדתי שלעבור על החוק זה לעבור על החוק גם אם הוא אדיוטי או לא צודק.

זה מה יש...:-(

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מקרה הזויי יותר ששמעתי היום-שנהג חדש הכניס את חבר שלו לתא מטען כי אסור לו להסיע יותר מ-2 נוסעים.

גם לנו יש אחד כזה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158741&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A2+%D7%91%D7%AA%D7%90+%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך פיספסתי את זה!!!

אני תוקע חברים בבגז' רק בנסיעות קצרות של 5 דקות בכבישים שאני מכיר טוב.

ואני מודע לעובדה שתמיד יש סיכון.

מטורף לחלוטין! :roflmao:

פורסם
אני מבטיח לך שאם לא היית מתחיל בתהליך הפיכת הרכב לרכב פשע, לא היו עוצרים אותך בכלל.

בטח נסעת גם עם מוזיקה בפול ווליום, והרי מתכון לעצירה בטוחה ע"י שוטר.

לא, לא נסעתי עם מוזיקה בפול ווליום - ולא, הרכב שלי לא נראה, ולא יראה כמו רכב פשע.

אשמח אם לא תסיק מסקנות סתם - זה שמותקנים ברכב חלונות מושחרים לא עושה אותו לרכב פשע, אלא הם רק משלימים את המראה השחור של הרכב ומצלים את פנים האוטו בחום, גם ככה תוכננה הורדה שלהם בקרוב בגלל החורף.

לאדלרון - החתימה שלי היא ציטוט של מישהו אחר, איזה משפט שהצחיק אותי באותו הקשר, אני מניח שאם לא קראת את השרשור המדובר לא תבין (חקיקה של חוק הקסדה על אופניים).

בקשר לתאריך - אשמח אם לא תכתוב סתם דברים על גבי הפורום ותגרום להם להישמע כעובדות, לאחר בירור עם 3 עורכי דין לתעבורה עניין התאריך הוא שולי ואין בו מספיק כדי לבטל את הדו"ח.

הדבר היחיד שזה יוביל אליו הוא שביום חמישי אצל הקצין יוציאו את הדו"ח מחדש עם התאריך הנכון - והם יכולים לעשות זאת איתי ובלעדי לכן אף אחד לא מנסה "למרוח" אותי והם לא צריכים לעבוד עלי.

לברווז 1 -

אני מודע לזה, נתפסתי לצערי ועכשיו צריך לקבל את העונש - בניגוד למה שכמה אמרו פה אני לא מחפש לבכות לאף אחד, בקטנה, הרשיון יחזור גם יחזור בזמנו החופשי.:wink::mm_yeah:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עדיפות לילדים ולגמדים...:wink:

• תוכן חדש...