Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"המומחה" - זהירות יש קומבינה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאן נערכה הכותרת בשל חוסר רלוונטיות

בתאריך 27.5.07 ,ניגשתי למגרש מכוניות בירושלים ומצאתי רכב אשר מצא חן בעיני.כשרציתי לקחת את הרכב לבדיקה במכון מורשה, מיד שלףבעל הרכב פלייר של חברת "ה מ ו מ ח ה"אשר מגיעים אל הרכב ועורכים בדיקה , כל זאת תמורת 300שקלים.כאן נפלתי בפח. לא הבנתי את הקומבינה שעושה בעל המגרש עם חברת המומחה.

כעבור מספר דקות הגיע נציג החברה עם ניידת, אשר בדק את הרכב בדיקה מאוד חובבנית,שטחית ולא גילה לי כי יש ליקויים רבים ברכב , אלא הגדיל לעשות ואמר שרכב מצויין ורכב הונדה הוא נהדר וכדאי לקחת אותו. שילמתי מחיר מחירון מלא לרכב עמוס ליקויים. חתמתי על מסמך שבו רשומה חוות דעתו של הבחור הלא מקצועי ושילמתי לו 300 ש"ח, כפי שביקש.רק לאחר שהבחור הלך הובהר לי כי כתוב באותיות קטנות שהבדיקה אינה מחליפה מכון מורשה. אז מי אתם בכלל?? לעניין...

כעבור חדשיים וחצי הגיעו היסורים. הרכב הפסיק לעבוד. היה צורך להחליף את כל המנוע, מסתבר שהרדיאטור הודבק בעבר מספר פעמים, מה שהיה צריך הבודק לגלות בעין, הצמיגים לא היו זהים ואיבדו צורה וכיוון וניצלתי מתאונה. רק לאחר שהחלפתי את שני הגלגלים הקדמיים, הובהר לי מה מידת הנזק וממה ניצלתי. עד היום כמעט כל שבוע נמצא ליקוי אחר ברכב.לאחר ששלחתי מכתבים לגורמים רבים ביניהם משרד התחבורה, הובהר לי כי חברה זו עובדת ללא רשיון כלל ובימים אלה מתנהל נגדם צו לסגירת המכון.זוהי חבורה של נוכלים, אשר מתיימרת להגיע לרמת מכון מורשה ואינה יכולה להתרומם. בימים אלה הגשתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בירושלים ואם יש מישהו שנפגע מאותם מומחים -לא מומחים אשמח אם תיצרו קשר.

תודה רינה

:roll:

לכל נפגעי חברת ה"מומחה"

בואו נתאחד יחדיו ונכה את המומחה.

רפי גינת ואמנון לוי מחפשים אנשים

שנפגעו מאותו מכון, נוכלים למינהם.

כתבה בעתון מקומי התפרסמה בשבת זו.

ובקרוב תתפרסם מודעה גם בעתון "ידיעות אחרונות".

על מנת ליצור כוח מסיבי לסגירת עסק מפוקפק זה

אני זקוקה לכל קול.

230807114151_tn.jpg[email protected] טלפון: כוכבית 5090 מכל מכשיר

פקס: כוכבית 5090

SMS: למספר 5090 (ללא כוכבית)

לשליחת מייל

או מלאו את הטופס הבא:

תודה,

:roll:

רינה

מזה כ-3 שנים עוסק "המומחה" בבדיקות רכב לפני קניה בדרכים בכל רחבי הארץ. עסק זה פועל ללא רישיון משרד התחבורה ועובר עברה על תקנות התעבורה וצו המוסכים.

בדיקת רכב לפני קנית רכב הינו עסק המחויב ברישיון מאת אגף הרכב במשרד התחבורה ואף בוחנים העוסקים בבדיקת הרכב מחויבים בתעודת בוחן מורשה.

בנוסף כל מי שמעוניין לעסוק בבדיקות רכב לפניה קניה חייב לעמוד בקריטריונים שנקבעו ע"י המחוקק כגון: מבנה מתאים, שטח מינימום, מנהל מקצועי, בוחנים מורשים, מכשור מתאים וציוד בדיקה. רק לאחר מכן כאשר עמד המבקש בכל הנ"ל, רק אז מותר לו לעסוק בבדיקות רכב.

כמו כן "בדיקת רכב" של "המומחה" עלותה 249 ש"ח לרכב ששוויו עד 50 מעל שווי רכב זה עלות הבדיקה 349 ש"ח, בדיקת מנוע 50 ש"ח, כל זאת ללא אחריות כל שהיא שעלותה עוד 100 ש"ח. חישוב פשוט מגיע לעלות של 499 ש"ח הרבה מעבר מחיר בדיקה במכון מורשה וכל זה ללא מכשור מתאים לבדיקה וללא צוות כח אדם מקצועי מורשה וללא תנאי בדיקה נאותים.

אין ספק כי בפרסומים של "המומחה" ישנה הטעיית הציבור אשר מזמינה את בעלי הרכב והקונים הפוטנציאלים לבדיקה "זולה" ללא מתן אחריות וללא פיקוח כל שהוא ע"י משרד התחבורה, בנוסף משרד התחבורה אינו מטפל בבעלי רכב שנפגעו כתוצאה של בדיקה לקויה שנערכה על ידו. כל זה מסתתר ע"י מתן "חוות דעת" בכתב שאינה צריכה לטענתו ברישיון כל שהוא. בנוסף בפרסומים של "המומחה" עובד הנ"ל עד 12 בלילה, אך כיצד אפשר לבדוק רכב על הכביש בשעות החשכה?

אבקש מכל עם ישראל,מכל אדם שאי פעם נכווה מאנשים נבזים ונלוזים כגון ה "המומחה", שירים

את קולו, נתאגד יחדיו , ושהעניין יגיע לנציב קבילות ציבור. מעבר לעוגמת הנפש שכרוכה במירמה

והונאה מסוג זה, קיימת גם סוגיית הבטיחות האישית של כל אדם שנוהג ברכב בישראל.

אנא, התקשרו לרפי גינת, וביחד איתי, נוכל להכות את ה "מומחה" המתחזה.

תודה לכם,

רינה, ירושליים:roll:

user_online.gifreport.gif quote.gif multiquote_off.gif quickreply.gif

פורסם

אני לא מבין משהו.

ראית שהבחינה חובבנית.

חתמת על חוזה בלי לקרוא.

בכל זאת קנית את האוטו.

אחותי, "המומחה" אולי נותנים שירות לא מבוקר ולא יעיל, אבל זה מה שקנית.

לגבי גינת, לכי למישהו רציני, כמו אמנון לוי. רפי גינת לא מפרסם שומדבר שאין בו "תחקיר מזעזע" שמביא רייטינג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קומבינה או לא קומבינה, אכלת אותה עם הרכב.

במקום לנסות ולנקום במומחה ובשאר מכוני הבדיקה (שכולם כבר יודעים מה בדיוק שווה הבדיקה שלהם) נסי ללמוד את הטעויות שלך כקונה לא נבונה, ולהבא זכרי - אף פעם לא לקחת את הרכב למכון שמכיר וממליץ המוכר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על מה אתם מדברים?

באה בחורה שאכלה אותה כי לצערה הרב היא לא חובבת רכב כמונו ומזהירה אחרים דומים לה (שאלו כנראה 90 אחוז מהאוכלוסיה שלא ידעו להבדיל בין רדיאטור לקרבורטור) שלא יפלו בפח.

בנוסף - מאחר שאולי לא שמתם לב - מדובר בעבריינים. (עסק שפועל ללא רישיון משרד התחבורה ועובר עברה על תקנות התעבורה וצו המוסכים נקרא עבריין) ולכן צריך למצות איתם את הדין.

אז הגברת מפרסמת כאן את המקרה ומחפשת אחרים שאכלו אותה גם כדי שיקבלו את מה שמגיע להם בחזרה.

מילים כמו "זה מה שקנית" או "מחפשת נקמה" הם לא לעניין לדעתי.

יש אנשים שלוקחים יוזמה כשדופקים אותם ובמקום לשבת בסלון עם הפיצוחים ולקלל מול הטלויזיה איך דפקו אותם, קמים ועושים מעשה.

צריך להגיד לאנשים כאלה תודה.

פורסם

אני חושב שמה שאת עושה מבורך, לדעתי מישהו באמת צריך לסגור את העסק העלוב הזה , ויפה שעה אחת קודם.

לא חסר אנשים "כמונו" שהבנתם ברכב היא מינימלית, ואדם זה שמגיע ובודק את הבדיקה (הבחורה החביבה אינה יודעת שהיא שיטחית בזמן הבדיקה כי אין לה מושג מה הוא עושה בכלל), הוא אדם שהיא בוטחת בו שיספר לה ממקום ניטראלי על הרכב ובעיותיו.

ואם החלאות הללו עושים קומבינות עם סוחרים, ובכלל עושים עבודה שלא שווה שקל, אז הציבור זכותו לדעת על כך ! וכל האנשים התמימים שחושבים ש 300 שקל לבנאדם שבא עד אלי, במקום 500 שקל במכון, חושבים שזה נשמע פשוט דיל מעולה. ולמה לא? זה באמת נשמע מעולה.. אבל המציאות שונה לגמרי.

פורסם
צריך להגיד לאנשים כאלה תודה.

:mm_yeah: צודק 100%.

בהצלחה לרינה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
על מה אתם מדברים?

באה בחורה שאכלה אותה כי לצערה הרב היא לא חובבת רכב כמונו ומזהירה אחרים דומים לה (שאלו כנראה 90 אחוז מהאוכלוסיה שלא ידעו להבדיל בין רדיאטור לקרבורטור) שלא יפלו בפח.

תבדיל.

זה שמדובר בעסק שנראה שעל פניו הוא לא חוקי ומוכר מה שאסור לו למכור - זה דבר אחד.

אבל זה שהיא קנתה את השירות הלא חוקי הזה, זה פשוט איוולת מושלמת. איזה בנאדם סביר לוקח בודק מטעם המוכר, רואה שהוא מחפף, חותם על חוזה בלי לקרוא ועוד מסתמך על "הבדיקה".

דחילק, קצת ביקורת עצמית. זה לא שעקצו אותה פה. היא פשוט שיתפה פעולה באופן מלא למרות ההסתייגויות שהיו לה, בלי מינימום של הסתכלות ביקורתית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מר FALOU היקר, האם טרחת להתחשב בכך שאולי לא היה לה מושג שהבדיקה הייתה חפיפית ? האם חשבת על כך שהיא לא בעלת מושג כלשהו בתחום הרכב?

וכל מה שנאמר לה (על החפיפיות) נאמר לה אחרי כן ע"י בעל מקצוע שאליו באה לתקן את רכבה?

האם עלה בדעתך שכל אותם אנשים (לרוב נשים ומבוגרים) שאין להם כלל הבנה בבדיקה של רכב (ולכן פונים ל "מומחה"), לא יודעים בכלל מהי בדיקה חפיפניקית ? ולא יודעים שה "מומחה" לא באמת בודק שום דבר?

קצת מחשבה לא תזיק.. אנחנו ישראלים , לא אוהבים לצאת "פראירים" ..

** יתרה מכך ! גם אם ידעה שמדובר בבדיקה חפיפית, וגם אם "נעקצה" , אין זה אומר שהדבר מותר ותקין , ושאין להזהיר אחרים מפניו !

אנשים גם קונים "תוספים לשיפור הדלק" ו "קוביית קסם שתוריד את תצרוכת הדלק ב 30% !!!!!!!" , אז מה? אז זה עושה את אותם עבריינים שגונבים כסף בסדר?

פורסם
מילים כמו "זה מה שקנית" או "מחפשת נקמה" הם לא לעניין לדעתי.

יש אנשים שלוקחים יוזמה כשדופקים אותם ובמקום לשבת בסלון עם הפיצוחים ולקלל מול הטלויזיה איך דפקו אותם, קמים ועושים מעשה.

השאלה היא מה המעשה שעושים אותם אנשים שנדפקו.

אני חושב שהמעשה הראשון הוא להפנים את הטעויות שעשתה הגברת (ובוודאי שההתנהלות שלה שלא היתה מושלמת) ורק אחר כך לצאת במסעות נקמה.

ואגב, עם כל הכבוד לעובדה שהגברת "לקחה יוזמה ועזבה את הפיצוחים" - כמו שזה נראה כרגע כלל המעשים שלה מסתכמים בלעשות Copy-Paste לאותה ההודעה מפורום לפורום, ואת הגרעינים אפשר להמשיך ולפצח תוך כדי. אפילו לא צריך לקום מהספה בסלון (אפשר לקחת את הלאפטופ).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחזק את ידיה של רינה.כל הכבוד על היוזמה.ממליץ גם לפנות לאמנון לוי במקביל לרפי גינת.

יש אנשים תמימים במדינה אין מה לעשות,לפחות היא פועלת כדי שאחרים לא ייפלו ברשת שנפלה.

בהצלחה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני חושב שזה לא משנה בכלל אם היא עושה קופי/פייסט ויושבת ורוצה שמישהו ילחם עבורה . הנקודה כאן שיש המון נוכלויות בנושא הרכב ויש יותר מידי מכוני בדיקה שנותנים חוות דעת , שאילוליה זה היה יכול להיות הוצאת דיבה הייתי קורא להן "מוזמנות" מבעל המגרש/חברת הליסינג

ולאנשים שאינם מבינים ברכב /אין להם מישהו שמבין שיסכים ללכת איתם בכול התהליך של בחירת רכב , אין ברירה אלא לסמוך על חוות דעת . ואם כול הנוכלים (ולדעתי המומחה אינו היחיד כאן ) יוצאו לאוויר העולם ויחשפו בפני הציבור . חלק גדול מהרמאויות ירדו (לא כולם כי אי אפשר ללכת נגד הטבע האנושי ).

מה שכן פאולו צדק ,שגם הגברת לא הייתה בסדר .כי עם כול הכבוד בקניה כ"כ כבידה מבחינה כספית אני מצפה ממנה קצת יותר , חשדנות ושכל ישר ממה שהיא הפגינה . ללכת לקנות עגבניות בשוק היא הייתה בודקת יותר מאשר בדקה את האוטו שלה .

אבל (מצטער על כול האבלים אבל זה מתבקש ) מנסיוני עם שוק ההון אנשים שמים שם עוד יותר כסף , וגם שם הם לא בודקים שום דבר , אז אולי כול הישראלים פשוט רוצים "שידפקו" אותם מי יודע:lol:

בברכה יהודה

פורסם
תבדיל.

אבל זה שהיא קנתה את השירות הלא חוקי הזה, זה פשוט איוולת מושלמת. איזה בנאדם סביר לוקח בודק מטעם המוכר, רואה שהוא מחפף, חותם על חוזה בלי לקרוא ועוד מסתמך על "הבדיקה".

אתה חושב על זה בראש של חובב רכב.

נסה בבקשה לקחת אדם פשוט ותמים - מהסוג שלא יודע להחליף נורה בבית כשהיא נשרפת (ותתפלא כמה אנשים כאלו יש -אני אישית מכיר כמה וכמה כולל מהמשפחה הקרובה) - הולך לקנות רכב.

בשבילו זה הרבה פעמים דבר טראומתי.

המושגים שלא אומרים לו כלום, סוגים, דגמים, מנועים, וכו'.

ואז הוא מגיע לסוחר חייכן שמציע לו פתרון קסמים וגם חסכון.

אותו אדם - שכזכור לך - די לחוץ, מסכים הרבה פעמים מיד כי הוא לא מבין בזה כלום וגם כי אותו סוחר בוודאי מספר לו אלף ואחד סיפורים.

לפי דעתי - הגברת הזאת למדה את הלקח שלה טוב מאד מאד.

היא עשתה טעות, שילמה עליה ביוקר ועכשיו היא פועלת למגר את הנגע.

השאלה היא מה המעשה שעושים אותם אנשים שנדפקו.

אני חושב שהמעשה הראשון הוא להפנים את הטעויות שעשתה הגברת (ובוודאי שההתנהלות שלה שלא היתה מושלמת) ורק אחר כך לצאת במסעות נקמה.

לפי צורת הכתיבה שלה - אני מבין שהיא הפנימה יפה מאד לא רק - אלא גם למדה על הנושא.

אם היא פנתה לגורמים שונים, התפרסמה כתבה בעיתון והולכת להיות תוכנית טלויזיה בנושא - אני לא הייתי קורא לזה לעשות קופי פייסט.

אתה מכיר אותה?

אתה חושב שהקופי פייסט הגיע לבד לכלבוטק ולעיתון?

אם כבר, מי שיכשיל את הנושא באמת יהיו אנשי הפיצוחים והטלויזיה שאמנם נדפקו מהמומחה אבל חייבים לצאת גברים מול החבר'ה והאישה ובחיים לא יודו שדפקו אותם ולכן לא יתלוננו.

מספיק לספר מקרה קטן - האבא של אשתי נעקץ ע"י עורך דין גנב - (זה שגנב את כספי ניצולי השואה) אבל הוא גבר גבר. מה פתאום דפקו אותו? אתה בכלל לא מבין. הוא למעשה דפק את העורך דין..

כמה שמנסים לשכנע אותו שילך להתלונן שהעורך דין הזה גנב גם אותו, הוא לא מוכן. (הוא לא גנב אותי כי הפנסיה שלי בלה בלה בלה..)

אז כל הכבוד שוב לגברת.

פורסם

אני גם נפגעתי מהם לפני שנה בערך.

רציתי לקנות וולוו 460 (יש בערך 10 בכל המדינה), אז הזמנתי אותם.

הם הגיעו ובדקו אותו והמליצו לי בחום לקנות אותו, ואפילו לא שמו לב שיש מנתק הצתה ב3000 סל"ד. אפילו אחרי שאמרתי להם הם אמרו שזה שטויות והמליצו לי לקנות את האוטו.

בהתחלה הם ביקשו שאני אחתום על מסמך שמוריד מהם כל אחריות חוקית, או שאני אשלם 200 שקל רק על העובדה שהם הגיעו.

בקיצור, לא קניתי את אותו האוטו אבל די עצבן אותי בכל מקרה.

עכשיו שאני יודע שהם גם עברינים ולא רק חובבנים, הייתי עושה להם את המוות בבתי משפט.

• תוכן חדש...