Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מקווה שמישהו כאן מבין בזה, קניתי הרדיסק חדש ושהתקנתי את הוינדוס (לצורך העניין וינדוס ויסטה) נתקלתי בבעיה קטנה אך מציקה לאללה.

ההרדיסק הוא 160GB והגדרתי רק מחיצה אחת בהתקנה (איזה טעות זאת הייתה לא להגדיר את הכל בהתקנה :roll:) של 100GB

ונשארו עוד 60 גיגה שזה לא מזהה.

אני מחפש דרך יותר פשוטה מלפרמט שוב ולהתקין כי זה לוקח די הרבה זמן ולא בא לי לחזור על זה שוב.

אגב הורדתי תוכנה ליצירת מחיצות אבל בלי סריאל היא לא נותת את האופציה הזאת :(

אם מישהו יכול לתת לי תוכנה, עצה לפתרון וכל דבר אחר אני אשמח

תודה שקראתם עד כאן

המשך יום נעים לכולם

פורסם

לחיצה ימנית על המחשב שלי - ניהול - ניהול הדיסק - לחיצה ימנית על המחיצה שלא מפורמטת ובחירה בפורמט.

זו אמנם XP אבל הכל זהה.

למה לפרמט?

untitled.JPG

פורסם

כל תוכנה לניהול פרטישנים תסדר לך את זה בשניה.

עריכה -

מייקרוסופט למדו סוף סוף איך ליצור פרטישן בלי למחוק את המחשב שלך, של השכנים, ושל כל הרחוב?!?!?!

פורסם

Partition Magic

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מובן למה אתה לא עושה מה שאמרו לך בתגובה הראשונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז זהו שאת התוכנה הזאת הורדתי ואין לי סריאל..

רמז - זה לא מחייב סריאל נכון. מעבר לזה לא יכול לעזור לך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

serials נקודה ws.

או שתכתוב בגוגל:

partition magic serial

סמוך עליי שזה ימצא.

נ.ב.

שלא יהיו בסביבה ילדים וכו' בד"כ האתרים האלה כוללים ים פרוסמות פורנו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תמשיכו לזרוק לו תוכנות, הוא הסתדר עם הוינדוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...