Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש HU אם מסך חשמלי ושהיה גם DVD....חשוב שהיה איכותי כמה שיותר והרבה אופציות לכיוון

התקציב הוא בסביבות 1000$ לקניה בחו"ל לא בארץ!

הבנתי גם שיש את הנושא של הרדיו שהוא בתדרים אמריקאיים אז אם יהיה HU שיהיה גם אם תדרים כמו בישראל או שיהיה אפשר לפתוח אותו או משהו אני ישמח לשמוע..

חשבתי על Alpine IVA-D310 ראיתי שהרבה ממליצים עליו אם מישהו שיש לו את המכשיר יוכל לתת לי חוות דעת אני מאוד ישמח

כמובן שאני פתוח לעוד הצעות

שבוע טוב...צחי

IBIZA 20vt

פורסם

האמת... הייתי ממליץ לך להציץ בפורום אודיו-מכירה

ראיתי מספר מכשירים איכותיים למכירה בפחות מן ההשקעה שאתה מוציא

אך אם אתה מתעקש על חדש מחו"ל ולא לרכוש מהארץ (למרות שאני לא תומך ברכש=ישות מחו"ל ללא "אבא ואמא")

אז כן הייתי ממליץ לך מאוד על הדגם הנ"ל מאוד יוקרתי איכותי וברמה!

:roll:

פורסם

יש הבדל אין הדגם Alpine IVA-D310 לדגם הזה Clarion VRX775VD למי שלא מכיר :http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=5440

איזה מכשיר יותר איכותי ולמי יש יותר אופציות כיוון..?

IBIZA 20vt

פורסם

אם אתה מחפש יותר איכות שמע!!!

אז כבר עדיף לך לרכוש כבר HU ברמה גבוה שיידע לפנק אותך בSQ

ובנוסף לצרף DVD חיצוני כך ש הHU ייתן לך את התפוקה המקסימלית כי HU משולב DVD לא ייתן לך !

:roll:

פורסם

זה לא כל כך משנה לי 50 דולר פחות או יותר....השאלה מה יותר איכותי מבחינה מוזיקלית למי יש יותר פונקציות וכו'...?

עוד אופציה היא להוסיף אקולייזר לאחד המכשירים ששאלתי עליהם האם זה יתן לי תוצאה יותר טובה..?

IBIZA 20vt

פורסם

הייתי באמריקה השנה שאלתי על העניין הזה של ה dvd

אמרו לי אם אני רוצה גם איכות שמיע טובה מאוד , כדי מאוד את ה alpline

כמובן שעדיף את העניין של Hu & dvd בנפרד .

בברכה

יעקב

חוצ'מזה שאהבתי מאוד את העיצוב של ה alpline

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אחרי החוות דעת שלכם הבנתי שכדי לקבל איכות שמע SQ (כמה שיותר) המלצתם לי על HU&DVD בנפרד...אז חשבתי על דבר כזה אם אני קונה DVD של קלריון (Clarion VRX-575USB) ומחבר אליו פרוססור של אלפיין (Alpine RUX-C701) מה תהיה התוצאה והאם בכלל זה אפשרי?(למרות שהם לא אותה חברה)

תודה צחי

מצטער על ההקפצה מקודם הטעות יצא לי

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...