Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בהגה LOGITECH G25 +כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להגה הנ"ל שני מנועים להתקדמות.

לי יש את ההגה הקודם.

לבחור עם ההמון ניסיון על RX7 (או שלא) , לא כל רכב בנעה אחורית עושה דונטים כל היום ובקלות , GT4 הוא פשרה נחמדה מאוד בין סימולטור לבין משחק לכל המשפחה והוא עושה את זה בצורה מדהימה.

LFS מתיימר ליהיות הסימולטור הכי מדויק (וקצת קשה לעשות את זה בלי מכוניות אמיתיות באמת לא? , ואל תמכור לי סיפורים של אנשים מפרסמים ברשת סטאפים - תבדוק כמה מחקר פוליפוני עשו על כל רכב כדי להוסיף אותו לGT4 ואז תחזור אלי עם כמה מחקר עשו בשביל LFS) ומצטיין בעיקר בליהיות קשה וליהיות "מגניב" כי "מגניב" לשחק בו.

בא נרגע כן ? זה לא בדיוק הFLIGHT SIMULATOR X של מרוצי המכוניות, וכל הפעולות עם ההגה בו בהחלט מוגזמות וכך גם העדינות שלו אפילו בחצי דוושה - זה כאילו המכוניות במגבלות בכל מצב - דבר לא ראליסטי במיוחד.

משחק מאוזן נוסף בצורה לא רעה הוא ENTHUSIA RACING לPS2 ושמעתי שגם הפורזה החדש לא רע בכלל.

ליביו

תקח כל רכב ורכב בGT4 והוא לא יעשה דואנט,בLFS עבדו המון זמן על פיזיקת הצמיגים ויש אפילו סרטון על זה .

אז למה אתם אומרים GT4 סימולטור פלא ?!

תקרא את הכתבה הזאת בבקשה ותראה כמה סרטונים משם :

http://www.lfsisrael.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=9

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך הגעת למסקנה מטורפת כזאת שGT4 הוא סימולטור ?!

לא סימולטור ולא נעליים,תקח רכב הנעה אחורית(למשל RX7) תנסה לעשות דאונט לא יצא לך שום דבר מבטיח ! .

נכון יש מגוון של מסלולים ורכבים רבים,אבל אין שום דבר שמראה שזה סימולטור .

אני מבין GPL הוא סימולטור,LFS סימולטור אבל בשום פנים ואופן לא GT4 ! .

בנוגע לשליטה,אפשר לדעת באיזה הגדרות הגה אתה משתמש ?

ממתי מנסים לשלוט בסימולטור נהיגה באמצעות מקלדת ועכבר ?

רכב עם 250+- סוסים יעשה ספין כמובן אם לא תשתלט עליו .

:roll:

המסקנה לא מטורפת ולא בטיח. ב-GT4 הושקע המון בכדי להתאימו למציאות. המסלולים דומים מאוד, המכוניות דומות מאוד (אפילו פס הקול שלהן הוקלט במיוחד, ואני זוכר שמתכנן המשחק אמר שהוא נהג ברוב המכוניות שמופיעות בו) - אני זוכר סרטון (מטופ גיר, נראה לי) שמציג היטב עד כמה המשחק הותאם למציאות. מעבר לזה - המשחק מיוחצן כ"סימולטור הנהיגה האמיתי" - אז למה כל כך קשה לך להאמין שהוא סימולטור?

כמו שנאמר קודם - לא בכל רכב הנעה אחורית ניתן לעשות דונאט בכזו קלות, כמו שלא כל רכב עם 250 סוסים יעשה ספין בכזו קלילות כמו הרכב שב-LFS.

לא ניסיתי לשחק ב-LFS בעבר באמצעות מקלדת ועכבר - התקנתי אותו כדי לראות על מה מדובר, והממשק היה כל כך נוראי איתם שויתרתי אחרי כמה דקות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה כל כך רוצה שאני אשווה בין פיזיקת הצמיגים (?!) בין שני המשחקים, אתה מוזמן לספק לי את הכלים לכך. כרגע אני משתמש בקומון סנס והבנה הנובעת מניסיון נהיגה על הכביש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אם אתה כל כך רוצה שאני אשווה בין פיזיקת הצמיגים (?!) בין שני המשחקים, אתה מוזמן לספק לי את הכלים לכך. כרגע אני משתמש בקומון סנס והבנה הנובעת מניסיון נהיגה על הכביש.

פורסם

אני רואה שהתחילה כאן מלחמה קטנה...

נעשה טיפה סדר.

GT4 הוא חצי סימולטור, הוא מרגיש אצל רבים לא טבעי (כמו אצלי ואצל JEP), אבל אחרים דווקא אוהבים אותו.

המניסיון הקצר שלי איתו ועם ה DFP, התחושות שמקבלים ממהגה לא ממש איפורמטיביות ולא מרגישים את הרכב, כאילו הוא מנותק ממך.

הפיזיקה לדעתי באמת סוטה לכיוון הארקייד, אבל אין ספק שיש שם מנוע פיזיקלי כלשהו.

לגבי LFS, הדגש כולו הוא על הפיזיקה. הגרפיקה לא מעודכנת וכמו שאמר רוני, גם הממשק לא מזמין במיוחד.

ב LFS השקיעו את רוב המאמצים בפיתוח מנוע פיזיקלי שידמה את העולם שלנו בצורה הטובה ביותר.

כמובן שאני לא חלק מצוות הפיתוח, אך אני כן יכול לספר שיש הדמיה מלאה של מתלי הרכב ומצב הרכב באופן כללי, ונתונים כמו

זויות הגלגלים, העברות המשקל וכו' מחושבים בכל שבריר שניה. כמו כן, יש גם סימולציה מאוד מורכבת של הצמיג עצמו

והיא לא רק ויזואלית כמובן. פני הצמיג משתנים תמיד בהתאם לכוחות הפועלים עליו, יש שחיקה שלו כמובן, והיא מדודה

בצורה מאוד מדוייקת לפי זוית הקאמבר, טו אין/אאוט, לחץ הצמיג, תנאי הכביש וצורת הנהיגה.

באופן כללי - LFS לא בא לדמות רכבים ספציפיים מהמציאות, אלא רק את ההתנהגות והפיזיקה של הרכב בתנאי מירוץ (בעיקר).

אני לא יודע אם את כל הדברים שהזכרתי יש גם ב GT4, ואני גם לא בטוח אם בכלל יש שם אפשרות לבניית סטאפים.

מה שבטוח, ב LFS יש את זה, יש פידבק מכל שינוי בסטאפ, יש את התגובות שמצפים שיהיו מהרכב, יש את התחרות, את האקשן

וזה מה שאני מחפש בסימולטור שלי. גם בלי גרפיקה מפוצצת:wink:

אז למי שלא נוח עם ההתלהבות סביב LFS, שיהנה עם הסימולטור שהוא אוהב ...ושיבושם לו.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

נתתי הזדמנות לGT4 ניסיתי לראות אם זה סימולטור .

וזה לא לצער(לפי דעתי) ,חבל שאין עוד סימולטור נהיגה כזה עם הרבה רכבים .

פורסם

קודם כל, LFS סימולטור טוב ככל שיהיה - מה הוא שווה אם דגמי המכוניות לא ריאליסטיים? הרי כשאני טוחן סטייג'ים עם האיבו ב-GT4 זה רק בגלל שהיא השאיפה המוטורית שלי! לדעתי זה מוריד מהכיף לנהוג במכונית AB XR ZY. הבנתם

;-)

ומה לגבי המסלולים? גם לא ריאליסטיים.

ולגבי ההגה - איזה משחקים טובים לPS2 תומכים בו היטב?

פורסם

לא חושב שזה באמת משנה איזה מכוניות יש ב-LFS, העיקר שכל אחת שונה מהשנייה אם זה בהנעה, בכח, במשקל ועוד.. וזה מה שעושה את ההבדל.

החברה מ-LFS מוציאים כל חודש-חודשיים עדכונים חדשים וזה רק אומר משהו, זה אומר שהם עסוקים כל הזמן בשביל שהמשחק יהיה סימולטור כמה שיותר מציאותי וכמה שיותר מהנה.

מחכה ל-GT5 HD. זה הולך להיות משהו מעניין. בנתיים אני ב-LFS

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קודם כל, LFS סימולטור טוב ככל שיהיה - מה הוא שווה אם דגמי המכוניות לא ריאליסטיים? הרי כשאני טוחן סטייג'ים עם האיבו ב-GT4 זה רק בגלל שהיא השאיפה המוטורית שלי! לדעתי זה מוריד מהכיף לנהוג במכונית AB XR ZY. הבנתם

;-)

זאת נקודה שרציתי להבהיר... זה חסר תכלית לנסות ולבנות סימולטור שידמה את המציאות 1/1 כולל הרכבים ופני השטח,

הרי אף פעם לא תגיע לדיוק של 100% בהתאם לרכב שאתה נמצא בו. בטח שפיתוח כזה לא מעשי כשלא מדובר בחברת ענק

עם תקציבים רחוק רחוק בשמיים.

המטרה היא לתת הדמיה לסוגי הרכבים השונים בצורה הכי ריאליסטית שיש. זהו.

ואתה צודק לגבי המסלולים, אבל בשביל זה יש את GPL (למוכשרים במיוחד מבינכם), שם אפשר להוריד המון מסלולים.

ו... rFactor לא נחשב מבחינתי : \ למרות ששם אפשר להוריד ה-כ-ל.

ואם כבר, אז נזכרתי בעוד הערה קטנה - הסטאפים הבסיסיים ב LFS באמת זוועתיים ונוטים בצורה קיצונית להיגוי יתר/תת היגוי ונעילות של הברקסים.

עם סטאפ טוב, לפעמים קשה מאוד להיכנס להיגוי יתר, אלא אם בהעברות משקל או בנהיגה לא שפויה :|

ועוד משהו, אם ממהודעה האחרונה שלי משתמעת בצורה כלשהיא שהדברים ה"מגניבים" האלה שקשורים במנוע הפיזיקלי הם

מה שגורמים לי להימשך לסימולטור, אז לא. זה לא הקטע של "מאגניב", זה הקטע של ההרגשה כשנוהגים, של האדרנלין

בכל פניה והטירוף בכל תחרות, זה זה שאפשר לקרוא באינטרנט חומרים על נהיגה מתקדמת/ספורטיבית, ולראות עד כמה זה

נכון וטבעי גם בתוך הסימולטור, איך שלומדים כללים או טכניקות ומתאמנים ומתאמנים עד שמגיעים לרמת ביצוע טובה מאוד ומצויינת.

אותי זה מדהים.

מנהל אתר LFS הישראלי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לאחר בדיקה:

יצא לי לבדוק את ה-G25 וגם את ה-DFP באופן מקביל. אחרי הבדיקה אין לי ספק מדוע ה-G25 יקר משמעותית, אם כי אני עדיין מתלבט באשר לתמורה למחיר.

לשני ההגאים מנגנון 900 מעלות, שזה מעולה ותורם המון למשחק.

ל-G25 מנגנון פורס-פידבק כפול בעוד ל-DFP יחיד (מתבטא במהירות החזרה וחלקות הפעולה- יתרון משמעותי מאוד).

לדוושות ב-G25 יש התנגדות והן עשויות מתכת. המתקן שלהם כבד ולא זז גם אם מתנהגים בפראות. ב-DFP דוושות פלסטיק ללא התנגדות (מפריע במיוחד עם דוושת הבלם) והמתקן קל יחסית.

ל-G25 ציפוי עור, קוטר 11 אינץ' וידיות מתכת מסיביות ונוחות לשימוש מאחורי ההגה. ב-DFP יש הרבה פלסטיק, קוטר 10 אינץ' וידיות פלסטיק קטנות ומסכנות מאחורי ההגה.

יתרון אחד ל-DFP - כל הכפתורים נמצאים על ההגה עצמו, כאשר ב-G25 יש רק שני כפתורים ובהרבה משחקים צריך יותר בהישג יד.

וכמובן - ל-G25 דוושה שלישית וידית הילוכים ידנית לחלוטין. ל-DFP שתי דוושות בלבד ושיפטר בסגנון טיפטרוניק.

ובכל זאת, מדובר בהפרש של 250% בעלות, בערך, כך שה-DFP למרות החסרונות מומלץ ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אחלה ביקרות רוני:mm_yeah:

העלת בדיוק את הנקודות שמבדילות בין ההגאים, רק שאת ההרגשה מה G25 קצת יותר קשה לתאר במילים...

RomanX, כבר דיברנו על הסימולטור הזה בעבר, תעשה חיפוש קודם. אם לא תמצא תשאל פה מה שאתה רוצה.

בכלליות - המנוע הפיזקלי שלו דומה לשל GTR ומבוסס על משחק ה F1 של EA games.

לטעמי הוא לא מוצלח בכלל מבחינת הפיזיקה, אך מה שכן - אפשר להוריד מסלולים ורכבים חופשי (ויש המון), יש לו גרפיקה

מצויינת (אני יודע מתמונות:|, המחשב שלי לא חזק) והוא דווקא בסדר גמור עם F1 של ימינו.

מנהל אתר LFS הישראלי.

• תוכן חדש...