Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמן הנעה ארוך - פיאט טיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא פיאט טיפו מודל 94 1.6 הזרקה (חד נקודתית).

קיימת בעיה כאשר מנסים להניע את האוטו, זמן ההנעה ארוך ולא משנה אם זה בבוקר או בצהריים (אם האוטו קר או חם),

אך לבסוף ההוא תמיד מניע. המצבר חדש עם אחריות.

קרה מקרה אחד כאשר האוטו עמד בשיפוע והאוטו לא הניע בכלל, הזזתי את האוטו לשטח ישר ולאחר מספר פמפומים

של דוושת הדלק הוא הניע.

לפי הבנתי הבעיה קשורה למערכת הדלק (פילטר, משאבה, ליכלוך במיכל הדלק...).

למישהו ידוע על בעיה זו של ההנעה הארוכה בטיפו או מקרה כזה של ההעמדה בשיפוע של הרכב?

בתודה מראש, שניר.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

זאת אינה תופעה ידועה בטיפו ויש לבצע בדיקות רגילות כמו בכל רכב אחרוהאפשרויות הן של מצתים (פלאגים) לא מתאימים או שחוקים באלקטרודה. אם הם תקינים אז צריך לבדוק את לחץ וספיקת משאבת הדלק ואת מסנן הדלק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רפי,

לפי מה שידוע לי מבעל הרכב הקודם שממנו קניתי את הרכב לפני חודשיים, עשו לאוטו טיפול שכלל החלפת פלאגים, טיימינג וכו'..

אז מה שנשאר לבדוק זה את לחץ וספיקת משאבת הדלק ואת פילטר הדלק.

את משאבת הדלק כנראה אפשר לבדוק רק במוסך.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

הייתה לי את הבעייה באונו זה ניקוי

קרבורטור/ הזרקה+כיוון הצתה

בקשר לאלכסון שהרכב עמד אם זה היה ללא מיכל מלא או לפחות חצי מיכל זה נורמלי

כי הצינור של המשאבה נמצא במקום ריק ללא דלק

תעדכן..

פורסם

כן אני יודע בקשר לעניין הזה שהצינור עומד במקום ריק מדלק כשהמיכל לא מלא, מה גם שאז כל הדלק שעומד בצד אחד מתערבב עם כל הלכלוך שהצטבר שם וגם זה גורם לקשיים בשאיבה שלו.

עוד משהו שגיליתי היום אלה החבורים למצבר שדורשים נקיון, כנראה החומצה שיוצאת ממנו לפעמים היא מבודדת את

החיבורים ואז גם לא עובר מספיק כח מהמצבר לחוטים למערכת ההצתה.

עדיין לא מצאתי זמן לבדוק את כל מה שהצעתם נראה לי שאני אטפל בהכל בשבוע הבא.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

שניר בוקר טוב,

דבר ראשון גש ל"שיא מכללים" בכדי לברר עלות של פילטר דלק,ובכלל אם המוכר לא ביצע טיפול 10K בזמן האחרון ,הייתי מציע לך לקחת יוזמה ולבצע טיפול שכזה לטיפו שלך, שבין היתר תבדוק מה מצב הפלאגים[האם הם צריכים החלפה],מה מצב נוזל הבלמים שלך[האם הוא עכור],נוזל קירור ברכב[מלוכלך וישן-ממליץ להחליף פעם בשנתיים או 60K],מה מצב נוזל ההגה כוח[שוב אם קיבל גוון עכור אז גם להחליף] כמו כן ממליץ בחום להחליף שמן גיר איכותי.

וכמובן, פילטר אויר,שמן ודלק.

טיפול שכזה מאד יועיל לרכב בעיקר לרכב שניקנה זה עתה והיסטוריית הטיפולים שלו יכולה להיות מעורפלת בערפל.

כמו כן, ממליץ לך לגשת למוסך לבדוק תקינות של משאבת הדלק שלך שלפי הסיפור שתיארת בתחילת הדיון -נישמע כמו משאבת דלק שניתקעה קצת[מהליכלוך בקרקעית].

תשוב ותעדכן.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אסף, כמו שאמרתי בהתחלה, ידוע לי שלפני שרכשתי את הרכב בוצע בו טיפול 10K עוד ב-7.5K (פלגים, שמנים גם טיימינג ועוד...) וגם הוחלפו דברים שלא דרשו החלפה מיידית, לא אכנס לפירוט כל הטיפול רק אומר שאני יודע שבעל האוטו הקודם תיחזק ופינק אותו יתר על המידה ואת זה רואים עליו וגם מרגישים בנסיעה שלו.

את כל עיניין מערכת הדלק - המשאבה, הפילטר וכו' אגש לבדוק בשבוע הבא במוסך שאני מכיר.

Pontiac Bonneville SSEI

• תוכן חדש...