Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות מגבר שירים לי קומפוננט MOREL PULSE 6 וסאב (150WRMS - 200), המגבר הוא MARRIOLA 1900W 4 ערוצים עם 100WRMS לכל ערוץ מוצהר. אני רוצה שהוא יפעיל לי את המורל ויוציא מהם ווליום חזק בלי עיוותים בצליל, כמו כן שסהאב ידפוק כמו שצריך.

ברצוני לשמוע מכם תגובות אודות המגבר הזה, אם לדעתכם הוא זבל סיני - אנא ציינו מדוע בפירוט.

ד"א, לחבר שלי יש מגבר סיני שהוא קנה באוטו דיפו ב-550 ש"ח, 4 ערוצים 75WRMS לכל ערוץ, מרים לשמיים מורל פולס באיכות מדהימה וגם סאב של JBL 1000W בגישור, האם המגבר הזה יתן לי את אותה תמורה + עוד כמה וואטים?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
לצערי יש לי ניסיון מר אם מריולה . להתרחק בכל מובן של התרחקות.

עדיף כבר את המגבר זבל סיני שיש לחבר שלך ולא את זה.

אפשר לשאול מה בדיוק היו הבעיות איתו ועל איזה דגם מדובר?

פורסם

אתה בטח מתכוון לדגם אם השלוש שעונים כחולים על המגבר שמציגים מידע נכון?

במערכת הראשונה שלי המתקין ניסה "לדחוף" לי כזה מגבר, איך שהוא התקין אותו ישר בעיות, נכנס לפרוטקשין, התחמם תוך שניות וכו'. לבסוף הוא התקין לי את הפולס אודיו (שאגב למכירה) שהיה סוס עבודה פשוט, זול וטוב.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

חוץ מהתחממות ומצב פרוטקשיין היה לו סאונד טוב וחזק?

אולי המגבר הספציפי שלך היה דפוק, ולא כך כולם? אולי הייתה תקלה אצלך ספציפית בהתקנה של המגבר?

פורסם

חברה לא מוכרת,בלי ניסיון צפה הרבה בעיות עם המגבר ואיכות לא מרשימה במיוחד.

ואל תשכח-מה שזול עולה בסוף ביוקר

שבוע טוב,יקי.:-)

פורסם

אני לא בטוח לגבי זה, מכיוון שחבר שלי (כפי שציינתי מקודם) קנה מגבר סיני (RO-TECH למי שמכיר) 4 ערוצים 75WRMS לערוץ, והמגבר עוצמתי במיוחד ואיכותי, לא מתחמם, לא נכנס למצב פרוטקשיין וללא תקלות.

פורסם
אני לא בטוח לגבי זה, מכיוון שחבר שלי (כפי שציינתי מקודם) קנה מגבר סיני (RO-TECH למי שמכיר) 4 ערוצים 75WRMS לערוץ, והמגבר עוצמתי במיוחד ואיכותי, לא מתחמם, לא נכנס למצב פרוטקשיין וללא תקלות.

חבר יקר,

אם אתה לא בטוח לגבי המלצותיהם של חברי הפורום והינך מתעקש שהמגבר הנ"ל הוא מגבר טוב, שיהיה לך לבריאות והלוואי בשבילך שהמגבר יספק אותך(רק אל תגיד שלא אמרנו!)

פורסם

אני מקשיב לכל המלצה שחברי הפורום נותנים. אבל, ברצוני לקבל המלצות מבוססות יותר, לדעת בדיוק מה לא בסדר עם המגבר הנ"ל ואם יתכן שלחבר הפורום שהיה לו את המגבר הזה, היה פשוט חוסר מזל עם המגבר והוא קיבל מגבר פגום.

יש אנשים שסתם זורקים "זבל סיני" עוד לפני שהם יודעים על איזה מגבר מדובר, ולפני שהתנסו איתו, ואני לא רוצה שזה יהיה המצב (לא מכוון למי שהמגבר היה ברשותו וניסה אותו).

פורסם
חבר יקר,

אם אתה לא בטוח לגבי המלצותיהם של חברי הפורום והינך מתעקש שהמגבר הנ"ל הוא מגבר טוב, שיהיה לך לבריאות והלוואי בשבילך שהמגבר יספק אותך(רק אל תגיד שלא אמרנו!)

אתה לא שם לב שהבן אדם מגיב בשמי? (שזו לדעתי ממש חוצפה).

בכל מקרה, אשמח לשמוע עוד תגובות לגבי המגבר הזה, ולא רק מאחד שאולי נפל על מוצר עם דפק (כדוגמת הHU של אלפיין, בעל הפנל הלא נשלף).

תודה לכל העוזרים.

פורסם

תקשיב, מייעצים לך פה ואומרים לך לא להתקרב למגבר שהוא המיץ של הזבל לדעתי,מילא הוא היה עובד טוב, לא עושה בעיות אבל גם זה לא. ואומרים לך אנשים מניסיון אם המגבר הזה, ואתה עדיין מתעקש לקנות אותו? :roll:

מילא היית מקבל אותו בחינם..

מה התקציב שלך בוא נתחיל מזה? כך נוכל לתת לך המלצות יותר טובות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
תקשיב, מייעצים לך פה ואומרים לך לא להתקרב למגבר שהוא המיץ של הזבל לדעתי,מילא הוא היה עובד טוב, לא עושה בעיות אבל גם זה לא. ואומרים לך אנשים מניסיון אם המגבר הזה, ואתה עדיין מתעקש לקנות אותו? :roll:

מילא היית מקבל אותו בחינם..

מה התקציב שלך בוא נתחיל מזה? כך נוכל לתת לך המלצות יותר טובות.

התקציב הוא 600 שקל.

• תוכן חדש...