Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה חודשים החלטתי שימי האוטובוס השמחים מגיעים לקיצם, וכדאי להתחיל לחשוב על רכב. לצערי - רק לפני כמה שבועות התחלתי באמת להתעניין בשוק הרכב. עד לפני כן - הייתי פשוט מהנהן בראש ולא מבין הרבה חוץ מ - "מזדה זה טוב". עד עכשיו רכב היה בשבילי כלי שמאפשר לי להגיע ממקום למקום מהר וזהו. כנראה שאני לא ירגיש הבדל גדול בין רוב הרכבים שאני יסע בהם. מה שמוביל אותי לשאלה -

אני מעוניין לקחת רכב מהעבודה, ליסינג. בגלל שאני לא כזה חובב מכוניות והנסיעה שלי מסתכמת בעבודה\ חברים - אני לא ילך על יותר מדרגה 2 בליסינג.

כמה דברים שכן חשובים לי:

1. הדבר שכן יכול להרוס לי חווית נהיגה זה איבזור מבחינת Audio. אני מאוד ישמח אם ברכב יהיה אפשר לחבר נגן (Ipod), ואם הרמקולים יהיו לא רק על הדלתות, אלה על החלק האחורי של הבגז לדוגמא לסאונד קצת יותר עגול.

2. לא יקר מדי.

אני צריך לבקש תימכור ל 4 רכבים. כרגע חשבתי על מזדה 3 (שיצא לי לנהוג בה, ודי נהנתי - למרות שאין דרך לחבר נגן בלי לפרק דברים - שאסור לי בליסנג), ומזדה 2, שקטנה יותר - אולם אני לא בטוח שאני צריך יותר בגודל + היא מגיעה עם כניסת נגן AUX, וקראתי כמה ביקורות יחסית טובות אליה.

אני צריך לתמכר עוד שתי רכבים. למישהו יש המלצות על רכב שיוכל להתאים לי?

תודה רבה על העזרה :-)

פורסם

אם איכות סאונד מאד חשובה לך,כמו גם כניסות AUX ודומיהן,בדוק את ה I30 החדשה של יונדאי.

ממה שיצא לי להתרשם,איכות השמע מצויינת יחסית למערכת מקורית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בפורום מכוניות שב Ynet מאתמול או שלשום תמצא שרשור התרשמות של כותבת חובבת רכב ונהיגה בכנוי מיכל 1970

שבצעה נסיעת מבחן ב I30 ומסקנותיה שהיא הופתעה מאיכותה הגבוהה של המכונית. היא מפרטת יפה את הנקודות הטובות (הרבות) של המכונית וגם את החסרונות (המועטים) שלה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נשמע טוב. איפה נמצאת בארץ סוכנות יונדאי באזור כפר סבא כדי שאוכל לראות את הרכב?

אז עד עכשיו יש לנו את ה I30, מזדה 3 ומזדה 2.

עוד רכב אחד לתמכור שאתם ממליצים עליו? בבית יש לי את ה פגו 307 סטיישן. אני לא כל כך אוהב אותה, אבל אולי בגלל שהיא סטיישן (מנוע 1.6 במכונית יחסית גדולה).

• תוכן חדש...