Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3

mohammad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מזדה לנטיס שנת 2004 1.6 LX קרוב לשנה , אני מעוניין להחליף למזדה 3 SPIRIT מנוע 2.0 .

שמעתי שבדגמי 2004/2005 ישנה תקלה עם מערכת המיזוג , האם זה נכון ?

אשמח לקבל המלצות חוות דעת על הרכב הנ"ל

תודה

פורסם

אין שום תקלה במזגן.

לקוחות לא מעטים היתלוננו על כושר קירור לקוי של המזגן,גם כשהוא מכוון לטמפרטורה הנמוכה ביותר ובמצב מניפה מירבי.

הבעייה נובעת ממאייד פנימי קטן מידי,עקב אילוץ עיצובי.

מאחר ואין לבעייה,אם ניתן לקרוא לזה בעייה,פיתרון טכני,ברוב המכוניות פורק מנתק העומס,שמנתק למספר שניות את פעולת המדחס בתאוצה חזקה.

גירסת ה 2.0 לא מעניקה ביצועים מדהימים,ונוחות הנסיעה בה נופלת משמעותית מזו של ה 1.6,שגם לא נחשבת לנוחה במיוחד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין שום תקלה במזגן.

לקוחות לא מעטים היתלוננו על כושר קירור לקוי של המזגן,גם כשהוא מכוון לטמפרטורה הנמוכה ביותר ובמצב מניפה מירבי.

הבעייה נובעת ממאייד פנימי קטן מידי,עקב אילוץ עיצובי.

מאחר ואין לבעייה,אם ניתן לקרוא לזה בעייה,פיתרון טכני,ברוב המכוניות פורק מנתק העומס,שמנתק למספר שניות את פעולת המדחס בתאוצה חזקה.

גירסת ה 2.0 לא מעניקה ביצועים מדהימים,ונוחות הנסיעה בה נופלת משמעותית מזו של ה 1.6,שגם לא נחשבת לנוחה במיוחד.

1.האם זה תקני לפרק את החלק הנ"ל ?

2. בכל זאת יש הבדל משמעותי בין ה 1.6 ל 2.0 , 45 כ"ס נראה לי שזה משמעותי ואופשר להרגיש את ההבדל בבצועים .

פורסם
1.האם זה תקני לפרק את החלק הנ"ל ?

2. בכל זאת יש הבדל משמעותי בין ה 1.6 ל 2.0 , 45 כ"ס נראה לי שזה משמעותי ואופשר להרגיש את ההבדל בבצועים .

1.אין שום בעייה.

2.בוודאי שיש הבדל,אך הוא פחות משמעותי מכפי שמרמזים הנתונים היבשים.

לגירסת ה 2.0 יש גלגלי 17' וצמיגים רחבים מידי,שפוגמים לא מעט ביתרון ההספק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לחבר יש מזדה 3 ספיריט 2.0 שנת 2005.

המזגן אצלו הוא פשוט מצויין ולפי דעתי, המנוע מרגיש חזק ומספק, אבל זו רק דעתי.

מה שכן, הרבה התלוננו על בעיית המיזוג בשנים האלו, אך אני לא בטוח שמדובר גם בשנת 2005.

פורסם
לגירסת ה 2.0 יש גלגלי 17' וצמיגים רחבים מידי,שפוגמים לא מעט ביתרון ההספק.

דרך אגב, בדגמים הזולים יותר של מאזדה3 2.0 ליטר בארצות הברית הגלגלים הם חישוקי מתכת בקוטר "15, כנראה שזאת הגרסה "הכי נוחה" :?: (גם מרימי חלונות ידניים)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אין תקלה עם המזגן, הוא פשוט חלש יחסית.

מכבר לכך מסכים עם כל מה שכתבו לפני, יש לרכב כח, אבל תגלה אותו רק מעל 4000-4500 סל"ד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם כבר אז תוסיף קצת (או תרד בשנה) ותקנה 6, 150 כ"ס ,מכונית הרבה יותר נוחה מה 3 (היו לי את שתיהן) הרבה יותר מרווחת, והרבה יותר יפה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
ותקנה 6, 150 כ"ס .

1) לא 143? (או 147?)

2) הכל נכון חוץ מהניהוג, הרבה יותר כיף לנהוג ב-3, אבל 6 כמובן יותר פח למטר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...