Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב למומחים!!

הינה צילום של תוצאות הבדיקה .אמרו לי בקשה האם הקניה כדאית?

ואם הבעיות הנ"ל חמורות, ובמה מומלץ לטפל בהקדם?

אודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה, כי אני מעוניין לרכוש את הרכב מחר..

תודה רבה לעוזרים!!!

zywwfiwyewjo.jpg

פורסם

נראה לא רע.

בדוק את נושא הבולמים האחוריים - שיפוץ של סרן אחורי זה עסק של מעל 1000 ש"ח.

בדוק גם שהמוכר משתמש בנוזל קירור איכותי ולא מי ברז, המנוע הזה רגיש לקורוזיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יחסית לגיל הרכב, אלו כסת"ח אופיינים, המנוע והשילדה בסדר.

תבדוק את מערכת הקירור ובולמים אחוריים(קבל הצעת מחיר ממוסך מורשה).

יש משהו שנראה לי חשוד :

הרכב משנת 94, ועשה רק 90K ק"מ .

זה לא כ"כ מסתדר לי.

מאיפה אתה קונה את הרכב, מאדם פרטי או סוחר?

יש לך אפשרות לאמת את הק"מ(דרך היסטוריית טיפולים)?

אתה בחרת את מכון הבדיקה?

תבדוק את זה שלא תיפול על סוחר.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

המכונית נקנת מאדם מוכר. המכונית לא נסעה אצלו הרבה, והיד הקודמת היתה של הבן שלו ..

השאלה היא אצל מי היתה היד הראשונה המוכר טוען שהיד הראשונה היתה פרטית.

אני נוטה להאמין לו..

הבודק במכון בדיקה שבחרתי דיי התלהב מזה שהאוטו נקי מתאונות ומזה שכל החלקים שם מקוריים ..

**יכול להיות שהוא פשוט לא בדק את מספר המנוע..

פורסם

אני אישית הייתי מסתכל קצת יותר גדול על הסעיף : קורוזיה בבלוק מנוע, אני מתאר לעצמי שהבלוק מנוע עשוי מאלומניום?

לכן אם הזמן (תלוי כמה זמן הרכב יהיה אצלך למרות שגם מחר וגם עוד שנה) יש סיכוי מאד טוב שהבלוק ייפרץ ובסוף יהיה שמח.

אוהד.

פורסם

יחסית לגיל הרכב זוהי תוצאה סבירה . קח בחשבון שיש פה הרבה כס"תח בקטע והגזמות .. מצב כזה אני תופס את מי שבדק לי את האוטו לוקח אותו לצד אומר לו:"עזוב בדיקה ,ככה בינינו הייתה קונה את האוטו במצב הזה ואם כן בכמה?"

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

שיהיה במזל טוב.

תתחדש.

95420432.gif

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...