Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש קטן תמיד יכל לעזור.

בבקשה הינה בנייה יפה שעשו על פולו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89151&highlight=%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94+%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95

אם יש לך ידיים טובות אתה יכל לעשות את זה יש מספיק מדריכים ואם לא אני מאמין שיעשו לך את זה במחיר ה200 +- (תקנו אותי אם אני טועה) אך אתה תהנה פי כמה וכמה מהרמקולים שלך לא רק בגלל העוצמה שאתה מקבל באותו מחיר אלה גם האיכות תישתפר נורא משום שעל הדשבורד הפלסטיקים יעשו לך המון רעשים.

מקווה שעזרתי...

פורסם

צודק .

אם יש לך ידיים טובות אתה יכל לעשות את זה יש מספיק מדריכים ואם לא אני מאמין שיעשו לך את זה במחיר ה200 +- (תקנו אותי אם אני טועה)

אתה טועה , שמעון מ"סאונדסטורם לוקח כמעט 2.2K ש"ח על בנייה כזו ,

ואם אתה רוצה גימור של סקאי עם תפירה- עוד ש"ח .

מה לעשות, על איכות משלמים .

.

ב-200 ש"ח , הוא יקנה אולי את החומרים לעשות לבד.

לא חושב שמישהו יבנה פודים במחיר שכזה.

ZZR

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89151&highlight=%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94+%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95

אם יש לך ידיים טובות אתה יכל לעשות את זה יש מספיק מדריכים ואם לא אני מאמין שיעשו לך את זה במחיר ה200 +- (תקנו אותי אם אני טועה) אך אתה תהנה פי כמה וכמה מהרמקולים שלך לא רק בגלל העוצמה שאתה מקבל באותו מחיר אלה גם האיכות תישתפר נורא משום שעל הדשבורד הפלסטיקים יעשו לך המון רעשים.

מקווה שעזרתי...

אתה טועה.

200 ש"ח זה אפילו לא עלות החומרים(יותר לכיוון ה400 ש"ח), ויש הרבה מה לקנות:

פוליאסטר.

מאיץ.

מקשה.

עץ.

בונדו.

צבע ייסוד.

צבע .

פיברגלאס.

מברשות.

טרמפנטין.

נשמיות\מסכות.

ניירות שיוף.

בד לעבודת פיבר.

ככפות לטקס.

בנוסף גם צריך כלי עבודה כמו מסור אנכי,מברגה אפילו מלטשת.

(אני גם בטוח ששכחתי עוד כמה דברים).

אחרי כל זה, צריך גם זוג ידיים טובות וכמובן הכרה עמוקה של כל הנושא בשימוש בחומרים כאלו שהם מסוכנים ,דליקים ואף נפיצים.

under construction..

פורסם

אוקיי לא ידעתי שזה כזה סיפור, אז עוד אפשרות ,אם התקציב והבנייה מפיבר לא מתאימה לך, היא הגבהה באמצעות טבעות עץ שפה אני בטוח שאתה עושה את זה בסביבות 100-150 ש"ח וזה הרבה יותר פשוט רק צריך להיות טיפה יצירתי..הינה לך דוגמא יפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132893&highlight=%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98+%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95

פורסם

מכיר את הבעיה לי היה בדש בורד רמקולים של 3.5 קניתי לייטנינג אודיו שמעו סבבה, עד שיום אחד החלטתי שזהו, עשיתי דש בורד שלם מפיבר והרמקול הכי גדול שהצלחתי להכניס היה 4 אינץ קניתי של בוסטון ב 550 ש"ח מרוצה עד הגג.

לא חשבתי ה 0.5 אינץ ייתן הבדל אבל נתן ואני בטוח שגם הרמקול עצמו הוא אחד מהיתרונות.

לכן אני ממליץ בוסטון.

לילה טוב

• תוכן חדש...