Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לחבר שלי יש יומולדת והחלטנו לקנות לו רדיו דיסק , התקציב הוא קצת מוגבל והוא 500 ש"ח , כי גם קונים סט קומוננטים מורל פולס , אם יש לכם הצעה אחרת + מורל פולס 6*9 שוב אם יש לכם משהו יותר טוב לדעתכם להציעה שטפו אותי .

אני חשבתי יותר לכיוון של הפניונר אתם יודעים "פוזה בשכונה" צריך שיהיה לזה הרבה יופי . ואם יש משהו מיוחד שהייתם שמים בגולף 04 אשמח מאוד לדעת .

תודה רבה על ההקשבה וההשקעה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

את זה גם אני הייתי יכול לעשות :)

זה לא פעם ראשונה שלי כמו שאתם רואים במערכות רכב .

מה שנראה לי שאנחנו נעשה זה נקנה 2950 יש את זה למשהו ? שיכול לספר לנו על יתרונות חסרונות?

תודה רבה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב , בתור אחד שפה על בסיס יומי בערך הייתי מצפה ממך כבר לדעת לבד שאין לך הרבה ברירות עם תקציב כזה..

פשוט קונים מה שנכנס בתקציב וזהו בגדול.. לא מאמין שתמצא מכשיר שיפיל אותך מהרגלים , הן מהמראה שלו והן מהפונקציות שלו במחיר המינימלי הזה..

אני הייתי בוחר בפיוניר 2900 רק בגלל שאני יודע שפיוניר הם סוסי עבודה ומעולם לא היו לי תקלות איתם (היו לי בעבר שלושה מכשירים , אחד מהם נשאר איתי עד היום והוא עובד לא רבב כבר 6 שנים ועבר 3 רכבים.. ועוד קניתי אותו מיד שניה בזמנו)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

עכשיו יש לי המלצה על הפניונר =) בסה"כ חיפשתי אחד שהיה או שיש לו את אחד המכשירים .

כדי לדעת שזה לא רק שם ומותג .

היום ב-6 אני נוסע לקנות לו את המכשיר .

תודה על היעוץ

יעקב

פורסם

פנסוניק CQC1333W לדעתי הכי טוב בתקציב

2 יציאות למגבר, 2.5 וולט יציאות למגבר, אקולייזר סבבה, ממש פשוט ונוח לתפעול

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בסוף לא קנינו את הפניונר , אבא שלו דיבר איתנו ואמר שהוא קנה לו כבר .

מה שכן , אנחנו מחפשים עכשיו משהו אחר ב500 ש"ח לרכב , למשהו יש משהו נחמד להצעה ?

יעקב

פורסם

כן יש לו אחוריים קומפוננט + רדיו דיסק .

יש עוד אפשרויות שאתם חושבים שיתאימו לו ?

תודה רבה

יעקב

פורסם
שלום לכולם !

לחבר שלי יש יומולדת והחלטנו לקנות לו רדיו דיסק , התקציב הוא קצת מוגבל והוא 500 ש"ח , כי גם קונים סט קומוננטים מורל פולס , אם יש לכם הצעה אחרת + מורל פולס 6*9 שוב אם יש לכם משהו יותר טוב לדעתכם להציעה שטפו אותי .

אני חשבתי יותר לכיוון של הפניונר אתם יודעים "פוזה בשכונה" צריך שיהיה לזה הרבה יופי . ואם יש משהו מיוחד שהייתם שמים בגולף 04 אשמח מאוד לדעת .

תודה רבה על ההקשבה וההשקעה.

יעקב

יד שנייה :idea:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...