Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בנוגע לפולו 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

אבקש יעוץ בנוגע לרכישת פולו 2008, יד 1, עם קילומטראז' מינימלי:

1. בנסיעה עליו הרכב הרגיש זריז למדי, אע"פ שע"פ הספרים המנוע הוא חלש. האם אני טועה?

2. האם יש בעיות מיוחדות עם הדגם? האם הטיפולים השוטפים יקרים באופן ניכר יחסית לרכב יפני?

3. איך שמירת הערך שלו והאם קשה למכור אותו כמשומש?

4. הקנייה היא מטרייד אין, והמוכר דיווח לי על כנף שהוחלפה. על זה הוא מוכן להוריד כ- 2000עד 3000 ש"ח.האם יש ירידת מחיר גדולה יותר בעקבות החלפת הכנף?

5. לסיום- האם יש לכם המלצה למכון בדיקה אמין באזור גוש דן?

בתודה מראש

פורסם

3. איך שמירת הערך שלו והאם קשה למכור אותו כמשומש?

הרכב הוא שנת 2008, איך אתה מצפה לקבל תשובה לשאלה זו?

בכל אופן, לפי ההסטוריה של פולו ממש לא קשה למכור אחת שמורה ובעלת נתונים טובים, אך לוי יצחק ממש לא אוהב את המכונית, קצב ירידת המחירון שלה הוא קצת מטורף (מנסיון).

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

אבקש יעוץ בנוגע לרכישת פולו 2008, יד 1, עם קילומטראז' מינימלי:

1. בנסיעה עליו הרכב הרגיש זריז למדי, אע"פ שע"פ הספרים המנוע הוא חלש. האם אני טועה?- לא ציינת בפנינו האם הרכב אוטומטי או רגיל!? הגרסה האוטומטית (75 כ"ס), מרגישה עגלתית לכל הדיעות! הגרסה הידנית (80כ"ס), מרגישה זריזה יותר, באופן יחסי!

2. האם יש בעיות מיוחדות עם הדגם?- בעיה ספציפית וגורפת הינה בגיר האוטומטי של הקונצרן, הנוטים ללכת לעולמם לאחר כ- 90K-100K זהו גם עניין של מזל, אם הגיר הינו ידני אזי העניין לא רלוונטי! האם הטיפולים השוטפים יקרים באופן ניכר יחסית לרכב יפני?- כן, טיפולים במוסך המורשה יקרים באופן משמעותי מיפנית ממוצעת!

3. איך שמירת הערך שלו והאם קשה למכור אותו כמשומש?-כפי שנאמר, שמירת הערך אינה הצד החזק.

4. הקנייה היא מטרייד אין, והמוכר דיווח לי על כנף שהוחלפה. על זה הוא מוכן להוריד כ- 2000עד 3000 ש"ח.האם יש ירידת מחיר גדולה יותר בעקבות החלפת הכנף?- שים לב! מחיר המחירון של 2008 שאינו חדש, שונה ממחיר המחירון- יש לבדוק בלוי יצחק את המחיר המדוייק עפ"י מספר החודשים שהרכב על הכביש! על פניו, העסקה הנ"ל לא נשמעת כידאית! מה ההפרש מרכב חדש מהסוכנות? אני

מניח שההפרש הינו כ- 5000 ש"ח, אם כבר החלטתם להוציא סכום כזה גבוה, אני הייתי מתעקש "לקרוע את הניילונים" ולקנות רכב מהסוכנות, לבחור את הצבע המתאים לי, את רמת הגימור שמתאימה לי ולהיות יד ראשונה עם 0 ק"מ.

5. לסיום- האם יש לכם המלצה למכון בדיקה אמין באזור גוש דן?- אני אשאיר את ההמלצות למקומיים.

בתודה מראש

בהצלחה וחג שמח

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה לכל המגיבים.

לשאלתכם- הרכב הוא ידני, רמת הגימור שלו היא "טרנדליין" (רמת הגימור הנמוכה יותר).

המחיר לחדש הוא כ-90,000, ולמשומש ההורדה היא 4% ועוד 0.5% לכל חודש (ע"פ המחירון) ככה שזה

יוצא בערך 6%- שהם כ-5500 ש"ח, כלומר סה"כ 84500 ש"ח.

הרכב היה בבעלות פרטית.

1. כמה צריך להוריד על החלפת הכנף?

2. לגבי מכון בדיקה בגוש דן- מישהו מכיר?

תודה

פורסם

הפרש כזה איננו מצדיק התפשרות על רכב משומש. אני הייתי מוסיף את הסכום ובוחר רכב מדגם, צבע ורמת גימור שלטעמי ולא את מה שזמין אצל הסוחר במגרש.

אגב יש לי חבר עם פולו 1400 2006, יד ראשונה. הרכב עגלתי בטירוף ולכן הבחור מעוניין למכור אותו. אם אתה מעוניין - פנה אלי בפרטי.

פורסם

הורדה של 5000 ש"ח לא מצדיקה לרכוש רכב משומש בן פחות משנה, שעבר תאונה.

תעשה מאמץ קטן ותקנה חדש.

ירידת הערך של VW לעומת שאר האירופאיות הוא נמוך, כל הרכבים יורדים במחירון כי אין העלת מחירים (יש אפילו ירידה כל ינואר) במחירי המכוניות החדשות.

vw polo עם גיר ידני היא לא עגלה אבל היא גם לא מכונית GTI, הגירסה הידנית והאוטומטית הם שני רכבים שונים לחלוטין.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...