Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה ניתן לרכוש כנף אוניברסלית (ספוילר) שמתאים לרכב? היכן מוכרים ?

איך לכל הרוחות אני מצליח להוריד את המחזירי אור שיש מאחורה על הפגוש? ניסתי להוריד אבל זה פשוט לא יורד.

אודה לכל סיוע.

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

להסרת מדבקות מחזירי האור תצטרך קומקום עם מים רותחים, זמן והרבה הרבה סבלנות.

להרתיח מים, לשפוך על המדבקה כמות נדיבה, להמתין מספר שניות בכדי שלא יהיה חם מידי ולקלף.

בהצלחה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

צביקוש , לגבי הספויילר

אתה רוצה לקנות משהו סולידי שמשתלב בקווים של הרכב או כנף של מטוס ...?

אם אופציה א' , אז אחרי שתקבל הצעת מחיר תעביר לי אותה בשרשור או דרך ה"פ

הכוונה למשהו כזה

dedra4x4.jpg

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אז ככה המחזירי אור ירדו תוך 2 דקות בעזרת שפכטל בלי להשאיר שריטה אפילו...

בקשר לספוילר אברר היכן שהצעתם

עכשיו עוד שאלה היכן ניתן להשיג טסות מקוריות (ואני מדגיש מקוריות) של פיאט טמפרה במחיר סביר

בסוכנות מ.י.ר טסות כאלה עולות 246 ש"ח.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צלחות גלגל מקוריות מגיעות רק דרך יבואן פיאט ומשווקות או אצל "מ.י.ר חלפים", כפי שכתבת או אצל "נחום סודאי".

אולי אצל אחד מהם תקבל איזו הנחה קטנה (תגיד שאני בקשתי) אך אין מקור אחר לצלחות מקוריות.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

צביקה, אני לא הייתי מצמיד לרכב שלי שפכטל ולכן לא אציע הצעה זו לחברי הפורום, בשביל לחסוך בזמן.

שיהיה בהצלחה בהמשך השיפוץ.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

רפי תודה על המידע הרב . אתה פשוט נכס! ברשותך עוד שאלה מקצועית . בטמפרה שרכשתי מותקן מזגן רגיל . נגיד ואני רוצה להחליף אותו למזגן בקרת אקלים (שמותקן ברוב הטמפרות) כמה יכול לעלות לי סיפור כזה?

זה אפשרי בכלל? (ידוע לי על שני אנשים לפחות שהחליפו מבקרת אקלים לאנלוגי)

צלחות גלגל מקוריות מגיעות רק דרך יבואן פיאט ומשווקות או אצל "מ.י.ר חלפים", כפי שכתבת או אצל "נחום סודאי".

אולי אצל אחד מהם תקבל איזו הנחה קטנה (תגיד שאני בקשתי) אך אין מקור אחר לצלחות מקוריות.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם תמצא טמפרה מושבתבת ושניתן לפרק ממנה את כל מע' בקרת האקלים עם הקונסולה המרכזית ולוח הבקרה, מאורר הרדיאטור הגדול, תיבת ממסרי ונתיכי המע' שבתא המנוע, אקומולטור המע' (מייבש), מדחס המזגן וצנורות אז תוכל לבצע השתלה של מע' אקלים.

זה כמובן לא ריאלי בכלל.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

באותו נושא..הבחנתי היום ברחוב קיבוץ גלויות בתל באביב, פיאט טמפרה סטיישן שנת ייצור 1995 נראית לא זזה לפחות שנה עם לא מעט מכות בפח אבל למכירה (בשלט רשום אחרי החלפת קלאץ) ויש לה מזגן בקרת אקלים.. אבל נוותר על החלפת המזגן

אני יודע איפה יש אחת מושבתת , שלח מסר אם אתה מעוניין..

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...