Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית כוח בפיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי פיג'ו 306 אוטומאט שנת 94 מנוע 1800.

הבעיה היא כזאת: כשאני בכביש מהיר ונוסע על 100 (3000 סל"ד) ורוצה לצאת לעקיפה אני לוחץ פול גז( יש לציין שהטווח של המצערת הוא ממש קטן) האוטו מגיע ל120 ונשאר עדיין על 3000 סל"ד ולא עולה יותר.

לפני זה הייתי נוהג על הרכב של אבא (ב.מ.וו 320 6 בוכנות) כל נגיעה קטנה במצערת ורכב היה מגיע ל4-5k סל"ד.

בעיה שנייה היא שצריכת הדלק מדאיגה אותי, יום שני מילאתי פול טנק ועד היום או שנסעתי בעיר או בפקק ואיילון והצריכת דלק ל30 ליטר היא ליטר ל7 קילומטר. האם זה צריך להיות ככה?

הודה לכם אם תענו לי על שניי השאלות.

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הגיר לא עושה קיקדאון כשאתה לוחץ על הדוושה? יכול להיות כבל מצערת משוחרר, ו\או כבל קיק לא מכוון \ משוחרר.

לא בטוח שיש בעיית מנוע כלשהי, אבל גם לא פוסל את האפשרות.

פורסם

אכן הגיר לא מוריד הילוך בקיק.

האם הנך יודע כמה יעלה הסיפור הזה בין אם זה כבל מצערת או כיוון?

זה לא הכרחי מפני שאני לא מגזים בנסיעה אבל לפעמים צריך.

תודה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

תבדוק אם כשהדוושה לחוצץ עד הסוף, הכבל הגיע מילימטר אחד לפני סוף המהלך, או שיש לו עוד דרך ארוכה (כחמישה ממ' לפני סוף המהלך אפשר להרגיש מדרגה. זו ההפעלה של הקיק-דאון).

ובכלל, לפי מה שאתה מתאר, לחיצה מכסימלית על הדוושה לא פותחת את כל המצערת. תתחיל משם.

אה, ועוד דבר: תבדוק שהכבל של הגיר לא נוגע באגזוז, ניתך ונתקע.

ועוד דבר: תבדוק מינוס מנוע. אם הוא רופף, החשמל זורם דרך הכבל ומתיך אותו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...