Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי שמן ממוע בגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול איזה סוג שמן הכי מומלץ לגולף 1999?מנוע 1800???

אני פשוט ממש לא מבין בזה וקניתי את הרכב לפניי שבועיים........

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

מישהו יכול לתת לי דגם של שמן והכל שאני פשוט אגיד את השם וייתנו לי?

וזה לא משנה אם אני קונה שמן שונה ממה ששמו עד עכשיו ברכב??????

מצטער על כל השאלות אני פשוט לא ממש מבין בזה

פורסם

אם למדתי משהו ממרק 10, הרי שהשמן המומלץ ביותר הינו סינטטי מלא התואם לתקני VW 505\501.

אם אתה עובר אליו משמן מינרלי מומלץ להחליפו שוב לאחר 1K בכדי להסיר את כל שאריות השמן הקודם.

פעמים רבות ממליצים בפורום על שמנים של LM.

חיפוש יעלה נפלאות בידיך.

בהצלחה.

פורסם

שלום' התקשרתי למוסך המרכזי שהבעלים הקודמים טיפל ברכב,ונאמר לי שהוא משמש בשמן חצי סינתטי מסוג 505-00

והוא אמר שהשמן יותר טוב הוא 5w 40 שהוא סינתטי מלא אז פשוט עכשיו אני אקנה תשמן שהוא המליץ ואמלא במידה וחסר.?

זה לא ישפיע על השמון הקודם שכבר יש? או שצריך להוציא תשמן ***תשמן = את השמן **** הקודם או משהו כזה?מצטער על השאלות הרבות אני לא מבין בזה פשוט.....

פורסם
שלום' התקשרתי למוסך המרכזי שהבעלים הקודמים טיפל ברכב,ונאמר לי שהוא משמש בשמן חצי סינתטי מסוג 505-00

והוא אמר שהשמן יותר טוב הוא 5w 40 שהוא סינתטי מלא אז פשוט עכשיו אני אקנה תשמן שהוא המליץ ואמלא במידה וחסר.?

זה לא ישפיע על השמון הקודם שכבר יש? או שצריך להוציא תשמן הקודם או משהו כזה?מצטער על השאלות הרבות אני לא מבין בזה פשוט.....

תקנה באוטו דיפו שמן מנוע שנקרא MOBIL1 בצמיגות 5W/40 ותוסיף על פי הצורך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
תקנה באוטו דיפו שמן מנוע שנקרא MOBIL1 בצמיגות 5W/40 ותוסיף על פי הצורך.

אני לא יודע על סמך מה אתה ממליץ לו להוסיף שמן מסוג אחד (סינטטי מלא) על מיכל של שמן מסוג אחר (חצי סינטטי). אין לי ספק שזה לא טוב.

לדעתי, יש להשלים חוסר של אותו שמן שיש לו כרגע, ורק בטיפול הבא שיחליף לסינטטי מלא (ריקון והחלפה, ואולי אפילו לשקול שטיפה).

אגב, השמן שהמלצת לו - מעולה.

פורסם

אה, או קיי, קראתי שוב

שהוא משמש בשמן חצי סינתטי מסוג 505-00

והוא אמר שהשמן יותר טוב הוא

אז סליחה. ...בגדול רצוי כבר להחליף שמן מנוע (+פילטר) כדי ליישר קו ולהקפיד להשתמש באותו סוג שמן ושישאר קצת להוספות מדי פעם.

לא נרחיב יותר מדי על הנושא, כבר נתחן מכל הכיוונים האפשריים. נתנו לבחור טיפ, עכשיו נפנה אותו ל:

---חיפוש---

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...