Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה מערכת פיונר 2950 ורמקולים פיונר 6972E שהם 400W 80RMS.

אין לי מגבר ברכב וגם לא מעוניין לרכוש כרגע. הרמקולים שהיו לי עד עכשיו הם 6.5 160W של פיונר ולא הייתי מרוצה

מהאיכות ומהבאס שהם מפיקים לכן החלטתי ללכת על רמקולים יותר עוצמתיים.

בחיבור ראשון של הרמקולים החדשים מאוד התאכזבתי, עדיין לא הרכבתי אותם סופית כי זה תהליך קצת בעייתי...

האם יש סיבה לכך שהרמקולים החדשים ישמעו הרבה פחות טוב מהרמקולים שעכשיו עומדים אצלי? והאם הרמקולים האלה פשוט לא נשמעים בכלל בלי מגבר?

אשמח לקבל תגובות מאנשים שיש להם את הרמקולים האלו או משהו דומה.

פורסם

כעיקרון אתה לא פותח אותם עם ההגברה הפנימית של הרדיו דיסק.

גם יכול להיות שחיברת קוטבים הפוך (-) (+) ולכן לא מפיקים באס כמו שאמורים להפיק.

איכות צריכה להיות בסדר והרמקולים צריכים להיות מותקנים במקומם בשביל לשמוע באמת איך הם נשמעים.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כמו כן שים לב לכיוונים במערכת כמו LOUD והאקוליזר הגראפי ,שאין שם שומדבר מוגזם

בתור התחלה תתחיל מ LOUD OFF ואקוליזר על FLAT

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על ההתיחסות.

בקשר לקוטבים, קשה לי להאמין שאפשר לחבר אותם הפוך כי שני החיבורים הם בעובי שונה, ככה שזה פשוט נכנס למקום המתאים.

בנוגע לכיוונים במערכת, מראש קניתי רמקולים הרבה מעבר למה שהמגבר הפנימי של המערכת מסוגל לתת, אז לפי ההגיון גם אם אני שם באס וLOUD עד הסוף זה עדיין לא אמור להזיז לרמקולים לא? או בניסוח אחר, בעוצמה שהמערכת מסוגלת להפיק הרמקולים אמורים להשמע הכי טוב שיש?

פורסם

יכול ליהיות שמישהו לפניך היתבלבל. זה שהקוטביות הם מתאימים, זה לא אומר שהם חוברו לחוט הנכון לפני זה. והLOUD הוא לא נותן יותר עוצמה. הוא רק הורס את הסאונד. אז תשחק אם החוטים. מספיק לשנות את החוטים ברקול אחד ואז תישמע האם הבאס ניהיה חלש או להפך.

כמובן שאם מגבר זה ישמע חזק יותר.

פורסם

הכי חשוב הם צריכים להיות מותקנים במקומם ולא סתם לנסות לשמוע אותם באויר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הם מותקנים במקום שלהם? כי אם לא אז חבל על זמן הבדיקה.

הכי חשוהב שיהיו מותקנים כדי שיהיה להם תיבה .

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
הם מותקנים במקום שלהם? כי אם לא אז חבל על זמן הבדיקה.

הכי חשוהב שיהיו מותקנים כדי שיהיה להם תיבה .

שחרון

מחזק מאד. אחרת אין טעם.

מה גם נכון מה שאמרו אחרים - HU לא יכול להזיז יפה רמקולים בעוצמות גבוהות.. הוא לא מסוגל לייצר הספק RMS נקי ברמה מספקת כדי שהרמקול יעבוד מושלם. בשביל זה יש מגבר..

HU מוגבר בעוצמה גבוהה סתם יוצר צליל מעוות ולפעמים אנשים שלא מבינים חושבים שהרמקול הגיע לגבול היכולת שלו ומתחיל לזייף בעת שכל הבעיה היא שה HU פשוט שולח לו צליל מעוות לגמרי שנשמע פשוט חרא..

HU ממוצע מוציא סביב ה 20 RMS (תלוי במכשיר) , אי אפשר לצפות ממנו לפתוח רמקולים של 80WATT..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

יש לי את הרמקולים האלו בדיוק.. עד לא מזמן הם הוגברו גם עם HU של פיוניר אפילו פשוט יותר.. (2850)

אומנם הם מותקנים בתיבה 6X9 אבל שמעו ממש חזק.. בכל אופן אני מחזק את הדעות פה של כולם.. כיום הוא מוגבר במגבר של JBL Power80.2 והוא מרים אותם!!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

תודה על התגובות.

יש מצב מתישהו אני אוסיף מגבר קטן רק בשביל הרמקולים האחוריים (הקדמיים שלי הם רק 160 ואט אז אין טעם...)

איזה מגברים כדאי לי לבדוק ומה סדר גודל המחירים? שוב מדובר רק על הגברת 2 רמקולים בלבד...

• תוכן חדש...