Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כשנה רכשתי מצבר חדש של Tudor באוטו דיפו בירושלים, השבוע המצבר הלך ולא ניתן לטעון אותו יותר.

האם לדעתכם יכול להיות משהו ברכב שגורם נזק למצבר? למרות שלא מדובר במצבר איכותי מדי, עדין מוזר שהספיק רק לשנה.

מה צריך לבדוק על מנת להיות בטוח שאותו דבר לא יקרה למצבר החדש שאקנה?

מישהו יכול להמליץ היכן לרכוש מצבר חדש בירושלים או באזור התחנה המרכזית בת"א? (עבור שרייד 93)

מהו טווח המחירים? שמעתי שהמחירים קפצו בחודשיים האחרונים.

תודה לעוזרים.

פורסם

מצבר שנפ חבל"ז מעולה, מאריך חיים, מצויין לאקלים שלנו

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

לי אישית היה נסיון רע עם שנפ לכן אני ממליץ על וורטה מנסיון של 2 מצברים

שלהם, או מצבר של בוש (אאל"ט אז בוש סילבר) ששמעתי עליו טובות אבל היה יקר יותר מהוורטה.

בכל מקרה אם כבר קונים, אז לקנות משהו טוב יותר מהספארק,טודור,מגנה פאואר וכל שאר החברות הנחותות.

פורסם

מה עם אחריות ?

לי טודור החזיק 4 שנים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על התגובות.

האחריות היא ל12 חודשים ועברו 14.

כנראה שהמחירים קפצו החודש, המחיר הכי זול שכרגע מצאתי לשנפ 46 (עבור שרייד 93) הוא 585 ש"ח.

פורסם

לא ממליץ על וורטה, שנפ מצבר מצויין ומחזיק בטיפול נכון לפחות 3 שנים.

השנפ עם המדבקה הירוקה הוא מחודש, אל תקנה אותו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
לא ממליץ על וורטה, שנפ מצבר מצויין ומחזיק בטיפול נכון לפחות 3 שנים.

השנפ עם המדבקה הירוקה הוא מחודש, אל תקנה אותו.

למה לא ממליץ? חוץ מזה, המצברים של וורטה סגורים ואין צורך להוסיף להם מים מזוקקים ויש להם מתח הנעה גבוה יותר.

על שנפ אני לא יכול להמליץ בכלל מנסיון, המצבר שלהם מת אחרי כ5 חודשים (55,000 ק"מ) ברכב שהייתי עושה בו מעל 100 ק"מ בשנה

וברכב הפרטי שלי - הוא החזיק בסביבות השנה אצל הבעלים הקודם ומת אחרי חודשיים אצלי. (15,000 ק"מ סה"כ) :|

פורסם
מצבר שנפ חבל"ז מעולה, מאריך חיים, מצויין לאקלים שלנו

אצלי השנפ מת סופית אחרי 13 חודש.

מסקר שערכתי בין חברי מתברר שהרוב

מצדדים בקניית מצבר תוצרת חוץ.

נותן את התמורה הכי גבוהה לשקל

פורסם

קצת קשה לי להבין איך יש הבדלים כל כך גדולים, לחלק השנפ מחזיק 3-5 שנים ולחלק כשנה, כמה לקויה כבר יכולה להיות האחזקה של המצבר?

בכל אופן, האם יש הבדל משמעותי במחירים בין הבוש לשנפ?

מחר בבוקר אני הולך לקנות (כל השבוע בלי רכב :cry:) ואחרי הטודור שהחזיק שנה אני רוצה לקנות מוצר איכותי ורצוי עם אחריות ל18 חודשים או יותר.

תודה.

פורסם

בדיקותיי העלו שמצבר של 46Ah של שנפ או וולטה מחירם כולל מע"מ כ 900 ש"ח (היו הרבה התקרויות בחודשים האחרונים).

תוכל לרכוש מצבר שנפ שמחירו כולל מע"מ 894 ש"ח בהנחה של 35% כך שזה יהיה 581 ש"ח (כולל מע"מ) לתשלום.

זאת אצל מפיצי מצברי שנפ "פזרון בע"מ" שברח' קרליבך 15 (מאחורי הבניין) ת"א, טל' 03-5615558

ובקש את עובדיה או אלישע. (עם עובדיה דברתי עבורך והוא אמר שיתן לך הנחה זאת).

למצבר זה ניתנת אחריות של 20 חודשים.

אפשרות נוספת לרכישת מצבר ולקבל הנחה של 20% הנה אצל חשמליית הרכב "שאול יוניסי" שברח' בעלי מלאכה 11 א.ת תלפיות ירושלים, טל' 02-6783622 ובקש את עוזי (שאיתו דברתי והבטיח הנחה זאת).

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי לין,

המחיר שאותו ציינת אינו ריאלי.

ניתן היום לרכוש מצברי VARTA בסכומים הנושקים ל500 עם 20 חודשי אחריות.

כמו כן, אם המחיר של מצברי VOLTA שווה למחיר מצברי שנפ, אז חברת VOLTA יכולה להתחיל להזדכות על עצמה,

כי אין שום סיבה לקנות במחיר הזה.

מתוך דף פרסומת של אוטו דיפו שאני מחזיק בידי :

מחיר מצבר ספארק 46AH הוא 379

VARTA 55AH עולה 589 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה לא ממליץ?

אחרי שתעבוד בהתקנת מצברים שנה תוכל גם אתה לגבש דעה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...