Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברצוני לקנות מערכת רצינית, שכל חלק וחלק יהבה חלק רציני מכלל המערכת, זאת אומרת שבלי חלק אחד המערכת כבר לא תהיה כמו שהיא בשלמותה.

עכשיו מה שאני רוצה זה מערכת לרנו מגאן מודל 2000 הכוללת:

המחיר שאני רוצה להשקיע בכל חלק הוא ככה:

סאב: 1000

קומפוננט:700

600:6X9

רדיו דיסק: יש לי את ה CDX5155 לא זוכר אם זה בדיוק ככה של סוני, משהו נחמד, בעתיד אני יחליף, אבל כרגע זה מה שיהיה לי.

מגבר: יש לי כבר מגבר ב 400 ש"ח, מהזולים, והייתי רוצה לדעת לפי הסבר של בן אדם אם ידע רב בנושא המגברים, מה ההבדל בין מגבר של 400 ש"ח ו מגבר של 1000 ש"ח, ושההסבר יהיה מקושר לכל הנוסעים כמו כן האלקטרוניקה של המגבר, פשוט הרבה אנשים לא יודעים איך מגבר עובד ואז הם חושבים שהיקר הוא הטוב מבין המגברים.

תודה רבה מראש לכל העוזרים, אני מבקש לענות רק מהאנשים אשר באמת מבינים בעניין.

פורסם

אני ישתדל לענות לך בקצרה מנקודת מבטח של מישהו שמבין מעט עניין אולי לא ברמה מקצועית אבל מבין מספיק בשביל לתת כיוון.

תקציב אתה לא צריך לחלק כמה אתה רוצה כל דבר, אתה צריך לתת תקציב כללי נגיד 4000 ש"ח סה"כ ומשם לחשב ולראות לאיזה כיוון אתה הולך.

ב 600 שקל אין קומפוננט מספק באמת, יש את הג'יי בי אל והמורל

אחוריים ב 350-450 זה כנ"ל הג'יי בי אל או המורל.

1000 שקל לסאב? איך אני אמור לדעת איזה סאב להציע שאין לי מושג על איזה הגברה הוא הולך לעבוד?

לגבי מגבר זבל או מגבר יקר יותר, ברור שיש את המגברים היקרים שלא תמיד עדיפים.

סה"כ מגבר של כמה אלפים על מגבר של כמה מאות שקלים יוציא ממנו את המירב, השאלה אם זה יספק? חד משמעית לא!

מעבר לחלקים טובים, איכותיים ועוצמתיים קודם כל חשוב לבדוק מה התקציב ולהתאים חלקים בהתאם לחלקים קיימים.

במילים אחרות שלא ייצא מצב שאתה עושה OVERKILL עם מגבר של כמה אלפים על רמקול של כמה שקלים שינצל את הרמקול למקסימום אבל מבחינת יכולת זה יהיה רק דוגמית ממה שהמגבר מסוגל.

להצעתי במידה שלא הייתי מספיק ברור, חשב את התקציב שאתה מעוניין להוציא על המערכת, מה חשוב לך יותר ומה חשוב לך פחות ובהתאם לזה תוכל לקבל כיוון שירצה אותך.

הבדל בין מגבר של 400 שקל כל הזולים למיניהם "זבל סיני" או סתם חברות לא מוכרות יכולות לנצל כמעט כל קומפוננט בגדר הסביר מבחינת עוצמה, לגבי איכות סביר להניח מאד שלא תיהיה מרוצה.

לשיקולך.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

eliranush, ממש תודה על ההסבר שהבאת לי ברמה הכי גבוה שאתה יכול.

בהקשר לתקציב שלי, זאת בעיה, כרגע אני משרת בצה"ל ו 500 ש"ח לא מספיקים לי לכלום, כמו תמיד יש פה ושם עוד כסף אבל זה לא מספיק, אז אני החלטתי להרכיב את המערכת בדרך הבאה:

לקנות רכיב אחד חשוב יחסית כגון 6X9 , וכמובן לשמוע אותו אם אני מעוניין בצליל שהוא מספק, ולאחר מכן פשוט להתאים לזה את הקומפוננט 5 ורבע ו סאב.

זאת הדרך היחידה שלי לצאת אם מערכת בזמן הקרוב, כי לחכות חצי שנה עד שאני יאסוף 3,4 משכורות לא בטוח שזה יקרה למה כמו כולם גם מתבזבז.

פורסם

במקום להתחיל עם 6*9 עדיף להשקיע בקומפוננט טוב יותר לקדמת הרכב.

לאחר מכן הגברה ולהשלים את המערכת בסאב. בהמשך אם תרצה גם 6*9 שלדעתי מיותר תמיד תוכל לשים אותם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כן, אני יודע שעדיף להתחיל בבמה קדמית ולהמשיך אחורה ושהבמה המרכזית תהיה מקדימה, אבל אני רוצה גם איכות וגם עוצמה, לא רק איכות. איכות אין לי בעיה להשיג ב 4 רמקולים לא יותר מידי יקרים, אבל מה שאני רוצה זה שהרמקולים יסחבו תאיכות נגינה שלהם גם ברמת ווליום גבוה.

זאת אומרת אני צריך 6X9.

• תוכן חדש...