Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי קומפוננט של מורל פולס6.5,

ורציתי לדעת עים ניתן להחליף לסט הזה את הטויטרים שלהם למשהו יותר חזק אני אוהב טויטרים חזקים וחדים

ועים אפשרי על מה ההיתם ממליצים?

bmw-530i 3.0L

פורסם

האמת שאין לי מושג לגבי מחירים של טויטרים...

אולי עדיף שתגיד לי מה יכל להתאים לי ומה גודל המחירים של זה..

אור.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אם אתה אוהב טויטרים חדים אז:

1. פוקל TN52.

2. הרץ - מסדרת אנרג'י ומעלה - מעולים.

3. פייז/מק אודיו - מסט CFX/CFS.

4. ETON

אלה ההמלצות שלי.

פורסם

אוקי.

אני מגדי לעצמי תקציב של משהו כמו 400 שקל אולי עד450.

שוב פעם חשוב לי שיעבוד טוב עים הקרוס של פולס.

bmw-530i 3.0L

פורסם

מה המחיר שלו ומאיפה ניתן לקנות אותו?

האם הוא יושב כמו טויטר רגיל או שמחייב סוג של בנייה?

אור.

bmw-530i 3.0L

פורסם

בדיוק השבוע רכשתי לאבי היקר סט של פולס אבל עם טוויטרים mt12 של הדוטק אוביישן החדש - השדרוג עלה ל י300 שקלים והתענוג כולו שלי.

ואני מתכוון לMT12 ולא ל22.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
למשהו יותר חזק אני אוהב טויטרים חזקים וחדים

הMT22 באמת טויטר מדהים בכל הפרמטרים, ואני בטוח גם שה12 לא רע, אבל אתם מפספסים פה את הנקודה!

הבן אדם רוצה טויטר חזק וחד.

פורסם
אם אתה אוהב טויטרים חדים אז:

1. פוקל TN52.

2. הרץ - מסדרת אנרג'י ומעלה - מעולים.

3. פייז/מק אודיו - מסט CFX/CFS.

4. ETON

אלה ההמלצות שלי.

איפה הוא בכלל ישיג כאלה? מה מוכרים אותם בכל חנות רק תבוא ותיקח? לא. הם לרוב באים בסטים. מורל הרבה יותר קל לימצוא וליקנות.

פורסם
הMT22 באמת טויטר מדהים בכל הפרמטרים, ואני בטוח גם שה12 לא רע, אבל אתם מפספסים פה את הנקודה!

הבן אדם רוצה טויטר חזק וחד.

ואני עדיין חושב שלא שמעת את הטוויטרים הנ"ל בצורה מיטבית.

לא רק אתה אלא גם עוד רבים מחברי הפורום.

אטון,הרץ וחלק מהטוויטרים של פייז כמו מורל עשווים משי.

רובם בעלי צליל חד שדורש ריסון(כן כן גם המורל דורשים ריסון).

על קרוס פסיבי הכל נשמע טוב, עד שמגיעים לאקטיבי עם הגברות מתאימות ורק אז מתחילים להבין על מה מדובר.

under construction..

פורסם

בוא תגיד לי ניר היקר מה זה לשמוע MT22 בצורה מיטבית? אקטיבי על סטריאו 60? או פסיבי על דואל מונו? גם כך וגם כך אני מסכים איתך, ומעריך מאוד את הנסיון שלך בתחום, אבל אתם שוכחים כאן את פותח השרשור שיש לו סה"כ פולס והוא רוצה לשדרג את הטויטר למשהו יותר חד.

אני לא חושב שמי שיש לו פולס, מגביר אותו עם גנסיס.

• תוכן חדש...