Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

כשיש לי בסאב דואל 4 אוהם זאת אומרת + - + -

איך אני יכול לחבר אותו בגישור לשני ערוצים במגבר ?

פורסם

את שני ה פלוסים אתה מחבר לפלוס אחד במגבר ואת שני המינוסים למינוס אחד במגבר

החיבורים במגבר הם ל2 הערוצים שנותנים גישור

זה יתן לך התנגדות של 2 אוהם בגישור ואתה צריך ליבדוק אם המגבר תומך בזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה ..!!!

לפי מה שאת אומר שתי סטים של פלוס ומינוס ב4 אוהם כשהם מחוברים ביחד הם נותנים לי 2 אוהם ..

ומה שאני אמור לקבל ניראה ככה

סאב

++ --

מגבר

+ - + -

אני מחבר את הסאב לקצוות האדומים במגבר נכון ?

פורסם

החיבור שהוצע לך כאן מתאים להתנגדות של 2 אוהם כמו שאמרו לפניי.

תבדוק עם המגבר שלך תומך ב-2 אוהם (אם זה 4 ערוצים אני מניח שאתה מחבר גם עוד 2 רמקולים ליציאות הנותרות

ולכן גם אם אפשר לחבר ל-2 אוהם אתה לא יכול לעבוד עם 2 יציאות על 2 אוהם ו-2 הנותרות על 4)

אם אני צודק במה שכתבתי אז אתה צריך לחבר בסאב, + ל - ככה בשניהם ואז לחבר למגבר.

פורסם

בשביל לא לפתוח עוד נושא ולאחר שקראתי את מה שכתבת

אני רוצה שניה להתייחס לציטוט הזה

צורת חיבור נוספת של מגבר נעשית ע"י גישור שניים מערוציו. בחיבור כזה מתקבל ערוץ יחיד בעל עוצמה הגדולה פי 4 מהעוצמה של ערוץ יחיד. נחזור למגבר שלנו עם 50 וואט לכל ערוץ ונגשר אותו. עוצמת הערוץ שיתקבל תהיה 200 וואט. בחלק מהמגברים העוצמה הסופית תהיה קטנה יותר, דבר התלוי בתכנון המגבר. גם במצב מגושר קיימת התנגדות מינימלית, בה המגבר מסוגל לעמוד, ובמגבר ממוצע התנגדות זו עומדת על 4 אוהם.

אני אקבל פי 4 מערוץ 1 כי?

חיברתי מקביל אז הכפלתי את סך העוצמה , עד כאן מובן.

אבל איך זה פי 4 ולא פי 2?

פורסם

תקרא טוב טוב ואז תבין את הטעות :)

מדובר על לגשר שני ערוצים לערוץ 1 אז תאורתית אם המגבר 50 ואט לכל יציאה הרי לך 2 יציאות שכל אחת 50 ואט (סך הכל 100 וואט בשתיים.) ואל תשכח שאתה גם מגשר אותו אז זה כאילו להכפיל את הכח שוב בשתיים. ומכאן באה ההכפלה ב-4

:) מה שכן זה לא בדיוק הכפלה ב-4 תלוי איזה התנגדות וכו...

• תוכן חדש...