Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי יונדאי לנטרה 98 מנוע 1600 שעשתה 123,000 ק"מ.

לאחרונה בדקתי שמן ושמתי לב שהיא אוכלת 1 ליטר ל1000 ק"מ שזה נחשב הרבה.

אני שם שמן 10/40 ועשיתי פלאשינג לפני 9 חודשים כשעשיתי טיפול.

האוטו מוציא לפעמים עשן לבן ....

אמרו לי שזה יכול להיות או גומיות שסתומים או רינגים , אבל רינגים קשה להאמין בגלל הק"מ הנמוכים וגם צבע העשן הוא לבן וזה ממש במאמץ.

הציעו לי להחליף רק גומיות שסתומים בלי לפתוח ראש ובלי להשחיז את השסתומים (שלייף) ב800 שקל...

מה עליי לעשות?

בתודה מראש

ליאור

פורסם

כמה ידיים עבר הרכב לפניך ? זה כדי שנדע האם הקילומטר'ז הזה אמיתי הוא תלוש מהמציאות.....

אכילת שמן של עד ליטר לאלף ק"מ נחשבת נורמלית לרכב בן 10 אוטוטו.

לגבי עשן לבן- אם אכן המנוע עבר את הקילומטר'ז שציינת אז תבקש הצעות ממס' מוסכים להחלפת גומיות שסתומים (קיבלת הצעה לא זולה לדעתי).החלפת הגומיות,שכנראה יבשות באם תפתור את בעיית העשן הלבן תפתור את בעיית אכילת השמן.

אם לא,המנוע אינו במצב מזהיר ואני לא הייתי מתקן עד שישבוק חיים עד הסוף.

כל 1000 ק"מ תוסיף ליטר שמן וזהו,סע.

שים לב רק שבטעות לא יכנסו לשם מים,מה שיבשר על פריצת אטם ראש המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הייתי מחמיר עם התוסף עד כדי כך... :roll:

במידה וחלק ניכר מהתוסף נשאר במנוע, הוא מתערבב עם השמן ופוגם באיכות שלו.

אבל מכאן ועד לגרום ישירות נזק למנוע בכלל ולגומיות השסתומים בפרט...

פורסם
הציעו לי להחליף רק גומיות שסתומים בלי לפתוח ראש ובלי להשחיז את השסתומים (שלייף) ב800 שקל...

מה עליי לעשות?

לא יודע להעריך את המחיר, אבל תעשה סקר שוק (או סקר פורום, או שניהם), ולך תתקן. במקרה הטוב תיפתר מבעיה של אכילת שמן, במקרה הגרוע תדע בוודאות שמחכה לך הוצאה כספית גבוהה יותר.

• תוכן חדש...