Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול האוטו החליט לעצבן אותי, קליאו 93 גיר רגיל (קרבורטור)(בנזין 96)

במהלך נסיע בכביש בין עירוני ירושלים-רחובות בירידות של ירושלים התחלתי להרגיש גימגומים מהמנוע במהלך לחיצת גז האוטו התחיל "להשתעל" מנוע לא עובד חלק אלה במעין סוג של קפיצות מעיין חנק.

עצרתי בצד הכנסתי ניוטרל והתחלתי לתת לאט לאט גז כאשר האוטו מגיע ל 2500 סל"ד מתחילים גימגומים (רעידות מהמנוע) במידה ואני מנסה לאזן את הרכב על 2500 סל"ד האוטו לאט לאט מתחיל להקפיץ טורים למטה ולמלעה ובסוף נכבה.

ברגע שאני נותן גז מעל 2500 סל"ד המנוע מתייצב אבל עדיין מורגשות הרעדות .

בשילוב לראשון ותחילת נסיע האוטו קופצני עד למעבר לשני ,בהילוך שני קופץ פחות וכך עד להילוך רביעי וחמישי .

בהילוך חמישי האוטו נוסע יחסית טוב הרעידות מורגשות מפעם לפעם.

חשוב לציין שהאוטו מתקשה בלהאיץ והמנוע נשמע מתעמץ יותר מהרגיל.

*אנשים ששאלתי אומרים לי שיכול להיות או משאבת דלק או פילטר דלק או קרבורטור.

אני לא יודע מה זה או איך זה נגרם

אשמח לשמועה את דעתכם.

אשמח גם לקבל עלויות משוערות לתיקון\טיפול התקלה .

פורסם

נסה להחליף פילטר דלק.

אם לא יעזור כנראה שתצתרך שיפוץ קרבורטור.

מאיפה אתה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מירושלים,אבל במשך השבוע נמצא באזור אריאל-ראש העין.

האוטו כרגע במוסך (בעל המוסך-הוא בעל הבית שלי שממנו אני משכיר את הדירה)

פורסם

האוטו עושה בעיות בהתנעה? בסרק, האם המנוע גם מגמגם? בהאצות חזקות?

סביר להניח שמדובר בקרבורטור שדורש שיפוץ אבל בינתיים, לא ניתן לשלול משאבה דלק גוססת.

פורסם

הרכב מניע חלק ללא שום בעיה (גם בבוקר),בסרק המנוע לא מגמגם רק בלחיצה על גז ב2500 סל"ד,בהאצות חזקות האוטו מתנהג בגימגום קל (מאיץ קשה ).

*לא ציינתי את זה בהתחלה אבל היה לי מקרה דומה לפני שבועיים כשה האוטו התחיל לגמגם בעליה התחילה נפילת טורים....והרכב נכבה לבסוף,אחרי המתנה של מספר דקות בשוליים ורכב מכובה התנעתי מחדש והכל הסתדר כלא היה.

פורסם
אני מירושלים,אבל במשך השבוע נמצא באזור אריאל-ראש העין.

האוטו כרגע במוסך (בעל המוסך-הוא בעל הבית שלי שממנו אני משכיר את הדירה)

המרחק מאריאל לנתניה הוא חצי נסיעה מקסימום, במידה ובעל הבית שלך, שהוא בעל המוסך, לא יפתור לך את הבעייה , אתה מוזמן לקפוץ אלי לנתניה, לאבחון ללא תשלום, והתחייבות מצידך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה על ההצעה .

אבל אני חושב שנמצא פתרון לבעיה: בבדיקה שעשו לרכב נמצא שהגומייה בתושבת של הקרבורטור נקרעה והרכב היה שואב יותר אויר מהרגיל ובגלל זה התערובת של דלק ואויר הייתה לקויי וזה פגע "בהצתה".

האם אתם חושבים שזה יכל היה להיות הגורם לבעיה? או שהבעיה יותר חמורה ובמקרה המכונאי נתקל בגומייה הזאת?

הוא אמר לי שאחרי שסידר את הגומייה (הרכיב חדשה) הרכב חזר לנסוע רגיל והוא לא מרגיש שום בעיה.

פורסם

שלום רב!

תושבת הגומי בדגמי רנו קליאו, ורהו אקספרס דגם אנרגי, שנת יצור 92 בלבד, היא אכן בעיתית, עלותה (מקורית) גבוהה מאד, וחייה קצרים, יניקת אוויר מהתושבת, אכן גורמת לסמפטומים שצייינת , אם כי יתכן וזאת חלק מהבעייה, נסיעה אחת מירושלים לאריאל מחר, תוכל לאשר או לשלול אבחנה זאת.

אני מאמין שבעייתך נפתרה.

בברכה

צביקה

פורסם

סיכום תקלה:

אכן הוחלפה הגומייה "המדוברת " והתקלה חלפה .

הרכב חזר לנסוע רגיל.

עלות סה"כ 80 ש"ח עבודה+גומייה.

תודה

פורסם

80 שקל מחיר העבודה, מה מחיר הגומייה/ התושבת מגומי של הקרבורטור?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...