Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר כשאני מפעיל מזגן ועוד צרכני חשמל כמו אורות וכדומה.

הבעיה כבר קיימת כחצי שנה,אך מחריפה עם הזמן,

כלומר אם לפני חצי שנה היא הייתה מתכבה ב23 דציבלים בעוצמת הווליום והבאס על עוצמה +4,

היום היא מתכבה ב17 דציבלים בעוצמת הווליום והבאס על עוצמה 0,לאחר שהבנתי שעוצמת הבאס גם מכבה את המערכת והנמכתי גם אותה.

עוד בעיה שיש לי שחוששני שיש בינה לבין הבעיה הנ"ל קשר,זה ש4 הפנסים שאמורים להדלק בעת הפעלת\כיבוי האזעקה,נדלקים לא כמו שהיו אמורים להדלק,כלומר:

אלחץ על השלט 2 הפנסים הימניים יהבהבו,או שאלחץ וכל ה4 יהבהבו,או שאלחץ ורק הימני קידמי יהבהב,או שבכלל לא יהבהבו ויהיה רק צליל.

מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה רבה!

פורסם

שלום רב ,

חיפוש בפורום הייה מניב לך תוצאות רבות , אבל על קצה המזלג :

הרכב שלך פשוט לא עומד בעומס החשמלי , יכול להיות שזה האלטרנטור או משהוא לא תקין בחיבורים ועוד המון דברים .

עליך לבדוק בעזרת רב-מודד מה המתח שהמצבר שלך מספק ללא המערכת והצרכנים כשהוא מונע ואז ללא המערכת עם הצרכנים ואז עם כולם בווליומים שונים , אם לרגע יש לך ספק איך להתעסק עם זה , קפוץ לחשמלאי רכב מורשה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אין שום דבר לבדוק עם רב מודד.

יש בעיית מפלי מתח ברכב, יכול להיות שזו בעייה של האלטרנטור, אולי הווסת שלו לא הלך והוא לא יציב, או שאולי הגיע זמנו לשיפוץ.

גש לחשמלאי רכב, בקש ממנו שיבצע בדיקת עומס כאשר כל הצרכנים ברכב עובדים, יכול להיות שמצבר בסוף דרכו, או האלטרנטור בכל מקרה רק ע"י בדיקת טעינה נכונה תוכל להצביע על הבעיה.

ויתכן שאפילו הכל תקין ומה שנדרש זה רק חיזוק כבלי הבסיס של מערכת החשמל(אלטרנטור-מצבר-הארקה).

אגב, באיזה רכב מדובר ומה מפרט המערכת שלך.?

ניר,

under construction..

פורסם

פורד פיאסטה 95.

המערכת פיוניר,2 רמקולים של פיוניר מאחור 260 וואט,

ועוד 2 מקדימה 180 ווואט של קנווד.

האמת שאמרתי את זה כמה פעמים לחשמלאי שלי,אבל הוא כנראה חמור,כי הוא לא פותר את זה,אני אחליף חשמלאי כנראה.

תודה רבה.

פורסם
אין שום דבר לבדוק עם רב מודד.

אגב, באיזה רכב מדובר ומה מפרט המערכת שלך.?

ניר,

לא יפה לשלול ניר , :wink:

אנחנו רשמנו דיי את אותו הדבר רק שאני הצעתי בדיקה ביתית זריזה לקבלת מושג ואתה הפנית ישירות לחשמלאי .

זה שאין טעינה מספיק מהירה ושהרכב לא עומד במעמסה זה דיי ברור .

לפותח הת'רד - בהצלחה במציאת חשמלאי רכב חדש, אתה זקוק לאחד.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה לא חייב להיות אלטרנטור וכיוצא בזה ,

יתכן ומכשיר הרדיודיסק קיבל איזה שקז (כאפת חשמל או משהו)

והמגבר הפנימי שלו נפגע , יצא לי לראות כמה מכשירים של פיוניר שקרו להם דבר כזה .

ואז פשוט בפיק של באס המערכת נכבת ומתאפסת .

לפי החלפת מצבר וכו בדוק נושא זה על ידי חיבור רדיודיסק אחר ותראה אם הבעיה נפתרה .

פורסם

1. תבדוק את הפיוז בHU.

2. תבדוק את האלטרנטור - הרצועה שלו מתוחה כמו שצריך?

3. כשאתה מדליק את האורות בלי להתניע את הרכב ובלי להפעיל מערכת - האורות דולקים יציב?

4. כשאתה מתניע את המנוע ובלי מערכת - האורות דולקים יציב?

5. אם אתה מתניע את הרכב והאורות דולקים יציב אבל רק כשאתה מפעיל את המערכת זה קורה - סביר להניח שזאת בעיית טעינה כמו שנאמר עד עכשיו.

6. ניסית להחליף לרגע HU?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדיוק אותה בעיה הייתה אצלי ופתרתי אותה ע"י החלפת מצברגם לי היה נפילות מתח ובווליום גבוה המערכת הייתה נכבית והאורות היו מהבהבים

x

• תוכן חדש...